Na erre irtam a masik topicban hogy mar hozzak hogy ezt sem meg azt sem fogja megcsinalni , es ugyanabban a lapszamban szinten irjak hogy nem nyilatkozik , most ul az agytroszt a Trump towerben , pizzat esznek es tanacskoznak , az ujsagok meg amit a pizzafutartol el tudnak csipni , azt feltupirozva leirjak , a hulyek meg rogton bekajaljak.
Nem tanultak megint a par nap elotti nagy buktabol!
"az iskolázatlanok szavazták be trumpot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Sőt, az iskolázatlan fehérek! Mert az iskolázott latinók tényleg nagyon sokan vannak. És ők mind-mind Clintonnéra szavaztak! Gondolom, ők őrjöngenek és rombolnak most is.
Ja, és a brexitre is az iskolázatlanok, a vidékiek és a vének szavaztak. Az osztrák elnökválasztáson is ők voltak az undokok. Hogy az ilyen ember minek is megy szavazni? Miért van neki véleménye? Egyáltalán miért is él?
Trump esetében viszont ez mégcsak nem is igaz. Annyi igaz belőle, hogy tényleg a fehérek szavaztak rá többen. A rasszisták!
Mert hogy is volt?
"Trump won whites with a college degree 49% to 45%."
Az a jó és gyors helyzetfelismerő és döntési képesség, részben adott születéskor, de nagyban fejleszthető. és valóban nem azonos sem a diplomával, sem a tudással.
Vagy járjon alanyi jogon. Végül is az ismeretségi köröm 2/3-a diplomás, a legokosabbak mégsem közülük valók, mert diplomát lehet szerezni, de észt nem. Az annyi van, amennyi megadatott születéskor.
Szerintem Clintonné mögött egy egész First Class minősítésű orvosi csapat volt, hogy minden egyes rendezvényre működőképes állapotba hozzák. Rá kell nézni, iszonyatosan mű a csaj. Szerintem a vereség olyan fokon megviselte, hogy a mögötte álló orvosi csapat nem bírta helyrepofozni, ezért ment a telefon Trumpnak. Ez a nő iszonyatosan beteg. A politikai élet felőrölte, nem is értem miért kellett őt indítani.
Kinek hiányzik a botoxos liba? Ifjabb Busch két országot tett tönkre: Afganisztánt (tegyük hozzá amúgy is romokban állt) és Irakot. Az orális irodába igyekvő hölgy külügyminisztersége idején az egész Közel-Keletet, Észak-Afrikát a káoszba süllyesztette és részben még Ukrajna tönkretétele is a nevéhez fűződik.
Ön nem érti, hogy a világbéke alapvető magyar érdek. Hogy Oroszországot ne bombázzák, hanem tárgyaljanak vele. Hogy Amerika ne küldjön repülőgép anyahajót és hadihajókat a Dél-kínai tengerre, ott is világháborút provokálva, hanem hogy tárgyaljon Pekinggel. Ami most Trump elnök ígérete szerint szintén karnyújtásnyi távolságba került.
A rendszerváltás után 26 évvel az amerikai-magyar viszony alapvető jobbra fordítása, illetőleg normalizálása alapvető magyar érdek. Önnek ennek elősegítésén dolgoznia kellene, nem pedig Trump megválasztása fölött érzett dühét passzivitásával palástolnia.
Ön, éppen ön, washingtoni szóvivőnként ezt nem érti?
Dehogynem.
Viszont azoknak, akik önt nem ismerik, csatoltam azt a nyílt levelet, amelyet 2008 szeptemberében írtam önnek a Demokratában, miután észrevettem, hogy ön transzatlanti buzgalmát és oroszellenességét ismét igazolandó olyan recenziót közölt több Putyin-ellenes könyvről a Heti Válaszban, amelyet több helyen is szó szerint kimásolt a brit Economist hetilap könyvismertetéséből. És amelyből kiderül, hogy ön úgy hazudik, mint a vízfolyás. Még az is, hogy azt állította, pont azokat a könyveket vitte magával nyaralásra olvasni, majd villámgyorsan szemlézett, amelyekről pár héttel korábban az Economist írt.
"minden jel szerint a Newsweek magazin szerkesztői örülnének a legjobban, akik így mégiscsak eladhatnák a „Madam President” címlappal megjelent, majd végül csak 17 példányban eladott választási különszámukat."
Ez az egyik ok.
A másik, hogy Hillarynak, mint elnöknek ki kell nyalatni ami a lába között van, ráadásul az Orális Irodában, mert most van a nagy szopás 20 éves évfordulója!
Ez így van jó: az ígéretek a választáshoz kellenek! Ez a politika. Csak páran játsszák a hülyét és úgy csinálnak mintha ezeket valaha valaki is komolyan gondolta volna?
Ha csak 2 elektor lett volna Clinton javára akkor megteteik es senki se tiltakozhat, ugyanis ket demokrata elektor meg Clinton ellen mondta hogy nem szavazza meg akkor se ha azon mulik!
De ~70 elektori átszavazás az mar durva!
Mondjuk annyi előnye lenne, hogy akkor legalább megszüntetnék és valódi demokratikus szavazás lenne (popular vote) mint mindenütt a világban.
Meg a ruszkiknál is az van, meg Kínában (a parton belul), az ég szerelmére!
Aaa nem is úgy értette Trump hogy az egész usa határra - jössz te - hiszen mar áll? DE KONKRÉT tobbezer kilométeres fal, meg az összeget (25milliard $) is kiszámolták.
milliard $)
CNN-en a híve jöttek azzal, hogy nem is konkrét fal az...