konkrétan erről volt szó
Habi válasz erre | adatok | e-mail 2003-11-22 11:30:53 (419)
Maradj magadnak oreg.
Ha teged nem erdekel,hogy kivel vitazol,csak vitazhass,akkor nekem annyi.
Gondolom mindenki masnak is,aki megnevezte vitapartnerodat.
"És akkora lenne a pofátok, mint a ház."
Ha meg FRADISTAKHOZ szolsz,akik nincsenek ellened,csak johiszemuen jeleztek valamit neked,azokhoz talan nem kellene ilyen hangnemben
szolnod,velemenyem szerint,mert esetleg valamelyik meg megker,hogy mond a szemebe is,de igy......
" Ha már ennyi mindenre figyelnek a rendezők, érthetetlen, hogy a stadion megnyitása óta helyesírási hibával éktelenkedik a hatalmas "Hajrá lilák!” felirat. A hajrá után ugyanis a magyar helyesírás szabályai szerint vesszőt illene rakni. E rovatba kívánkozik az is, hogy a korai kezdés ellenére nagyon kevesen értek ki az év utolsó hazai Újpest-mérkőzésre. "
Latod gyerekeszu,ilyeneket irsz,mikor kakaora fagyit,arra meg lopott narancsot eszel.
Masnak a gyomrat keverne meg,neked az agyhelyedet.
Kar volt megszakitani utadat ezert a nehany beirasodert.
Pedig jo uton jartal.
A bananfold fele.
2001-ben a Magyar Demokracia elol Izraelbe szokott "hazankfia"....
(Nem gazdasagi okokbol.)
ugy ertettem a dolgot, hogy az itteni Szecso & Kaposvolgye nem a kommunikacios iroda "szulottei" voltak.
tokeletesen ertem a bevagott dolgokat, de nem melozom semmilyen IT cegnel, ha nem jarnek suliba, akkor munkanelkuli lennek januar ota :o)
igy foiskolas hallgato statuszom van :o
Tisztázzunk valamit: ez a téma a Fradiról szól. Én fradista vagyok, te nem. Itt te vagy az érdektelen, és nem utasítás volt, hanem felszólítás. Mindenestre vicces, hogy jobban érdekel a Fradi, mint a kültelkiek.
Ha pedig Dózsa már a múlté, akkor a Dózsa bajnoki címeit miért sajátítjátok ki?
Egy biztos. Mikor a tartalommal gondok vannak jönnek a keresgélések, személyeskedések.
Gondoltam a Fórum eszmék cserélés alakult.
Akkor mikor az Internetto csinálta és valami idióta azzal kérkedet, hogy földműveskedett a Megyeri úton még hittem is benne.
Mikor a Politikai Üldözött nyakán szorult a hurok immár Index égisze alatt. Az ovatosságra serkentett és kivont a Politikai topicból.
Mivel lényeges amit írsz vagy ír más ezért ezt meg kell akadályozni valahogy.
Vannak vélemények. Jó meglátások. Sajnos a többség 95% ezt élőben vagy nem fogalmazza meg vagy nem jutsz el a véleménye megismeréséig.
Ezért volt jó ez a Fórum.
Ma megnézheted a Fradi topicot, vagy a topicok legtöbbjét. Csak maszatolnak és idiótaságokat irogatnak. Bemásolják a cikket, de már nem véleményezik. Pedig itt ez lenne a lényeg. Köcsög topicot nyitnak, vagy sörsátort, esetleg számokra vadásznak.
Oda jutunk, hogy a csodálatos Ferencváros topic is fejtörést okoz nekik. Nem tudják mit akar a topic nyitó elkezdődik a gyűlölködés. Értelmes vita nem tud kialakulni.
A humor meg egyszerűen kihalt. Beírok egy biciklit egy topicba és ezen elvannak 4 napig.
Képzeld ha trektort, vagy kombájnt írtam volna.
Pedig láttam a stadionnál széles nyomtávú, saras nyomokat is.
Ez van mikor a 7i7-es kitölti az ember humor vágyát. Annak próbálnak megfelelni. Nem veszik észre, hogy nem nevettek egy jót a műsoron, vagy a rádiókabarén itt meg vadsznak nickekkre mert szét röhögik magukat. Én is vadásztam egy egy Angina Pectoralis, vagy a pszicháter nickre.
Hogy lennék én az Ultra? Ő ment a levesbe a több száz nickkel együtt. Akik nem voltak liberálisok és baloldali szabadgondolkozók. HA emlékszel. Megírták neki. Nemazért mert gyűlöli vagy nem gyűlöli a Fradit. Nem azért. Csak mert másképp gondolkozott egy kényes témában.
Egyébként jó ez a topic. Csak egyedül nem tudod tartalmassá tenni. Kár
vicces pont akkor neked a rendőrmetalitásról beszélni, mikor épp azt meséled lelkesen, hogy hogyan nyomoztál le egy ip-címet.
Az pedig erőteljes Fradifóbiáról árulkodik, hogy egy fotexnetes címről(ami csak azt bizonyítja, hogy egy Fotexnet-csoporthoz tartozó gép - ennek a csoportnak többezer alkamazottja van), egyből a kommunikációs irodára asszociálsz.
Arról nem is beszélve, hogy miután tutommal nem az Újpest alkalmazottja vagy, az ip-címhez jogtalanul jutottál.Ergo megsértette az adatvédelem szabályait a Dózsa.
Most pedig takarodj.
Ez itt a Fradiról szól. Amihez neked, mint már mondtam, semmi közöd.
És most a lényeg: ma ki kell tömjük az MTKt, jövő héten pedig egy vidéki középcsapatot.
1.7. Bárki valós, személyes adatának (név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. “IRL adatok”) engedély nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat (az Index bármelyik fórumán) nem saját maga hozta nyilvánosságra. Ellenkező esetben is kötelező hivatkozni az illető felhasználó azon hozzászólására, ahol személyes adatait közzétette vagy arra egyértelműen utaló csatolást (linket) helyezett el.
Maradj magadnak oreg.
Ha teged nem erdekel,hogy kivel vitazol,csak vitazhass,akkor nekem annyi.
Gondolom mindenki masnak is,aki megnevezte vitapartnerodat.
"És akkora lenne a pofátok, mint a ház."
Ha meg FRADISTAKHOZ szolsz,akik nincsenek ellened,csak johiszemuen jeleztek valamit neked,azokhoz talan nem kellene ilyen hangnemben
szolnod,velemenyem szerint,mert esetleg valamelyik meg megker,hogy mond a szemebe is,de igy......
Annak mi az oka, hogy ideír valaki és rögtön azt nézitek, hogy ki is ő ?
Vezettek valami listát is ?
Ha írnék most egy-két jelzőt erről a rendőrmentalitásról, akkor meg rögtön besértődnétek.
És akkora lenne a pofátok, mint a ház.