Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A tisztelt topiknyitó Taky Kb 5 éve nem ir ide... szval, távollétében nemártana mert szét OFF olódik a topikja. Ha nem ért vele egyet akkor megkövetem és modositsuk vissza. valszeg nem követi már a topik alakulását.
Inditványom lenne egy topikromboló ( felhigitó, új információt nem hordozó) jelenséggel kapcsolatba. Sajnos mostanában egyre gyakrabban fordul elő az amway topikban is hogy nickek ( Másod , harmad?) ugyanazokat a kérdéseket teszik fel ...egész véletlenül a topik lakóknak, aki hétről hétre irhatják , vagy MÁSOLHATJÁK be a néhány héttel azelőtt irt hozzászólásukat. , Ha ugyanazokat kérdezik hétről hétre akkor ugyanazokat a válaszokat irjuk, ezért tartalmatlanná válik a topik.
Szóval Kellene buzditani az ifju titánokat a KERESŐ használatára ami szerintem jól müködik vagy a topik leirásba leirni hogy kérdés feltevés előtt kéretik a kereső használata mivel az évek sora alatt sok kérdés ( termékek garantált nyugdij, termék összetevők) kitárgyalódtak , igy senki igy én sem fog fölöslegesen gépelni egy lusta ember kedvéért.
Ad 1./ Ld. az SOS Egészségügy topikleírását: Amennyiben szakember válaszol, akkor a nickje "dr..." a státusza pedig Ident. Egyéb indexdoktoros nickkel nem tanácsos ide írni. Én szóltam...
Ad 2./ A nagyon gyakori, gyakori, nem gyakori, ritka és nagyon rtika nagyon ritka konkrét statisztikai jelentéssel bírnak.
A kérdéses hozzászólás semmilyen szempontból sem volt etikus. Az SOS Egészségügy nem az a fórum ahol a gyógyszeripar vagy bármi más elleni harcnak, kompetenciavitának, vagy ellenkezőleg, reklámnak teret adunk (ld. 1, a többiről meg az érintettek maguk beszélgetnek).
Tudom, hogy sok alapgyógyszer gyilkolhat is, de az általam "nehezményezett" szer ezt nagy biztonsággal teszi. Azok a velem egyidőben születettek, akik hittek ezekben, már nem élnek...
A pikkelysömör látszik, és ronda. A szerek által okozott lymphoma nem, és aki beadja elbagatelizálja a lehetséges következmények valószínűségét, és büszke lesz az alapbetegségben nyújtott segítségére. A beteg meg nem fogja öszekötni 5 év múlva, hogy mitől lett béna, vagy rákos.
Így új topikot is nyithatnánk... A beírásom tapasztalatokon alapul, nem biztos, hogy komolyan veszik, de kérlek állítsd vissza. Esetleg csatold hozzá a neked csatolt linket. Ha gondolod, akkor beírom nekik újra szabatosabban.
Melyik topikból? Az Algopyrin injekció mellékhatásait olvastad már? (Keresd meg az egészet):
.. Alkalmanként kiütések előfordulhatnak. Egyedi esetekben súlyos bőrelváltozások un. Stevens-Johnson szindróma vagy Lyell szindróma léphet fel. Általános tünetek, a beadást követő helyi reakciók: Túlérzékenységi reakciók: Ritkán a metamizol túlérzékenységi reakciót okozhat, mely lehet súlyos és életveszélyes. Ezek többszöri problémamentes alkalmazás után is felléphetnek..."
jaj, Bambuló, de hát a tények szerint most éppen egyikőtöknek sincs anorexiája, Nagymancsot meg Tejbemacsot, esetleg pOsitivot leszámítva, de ők éppen nem voltak ott.
az öregségről: most vagy nem találkozol fiatalokkal sosem vagy nem voltál tizennyolc, amikor már egy huszonötös is nagyon öregnek számított.
igazán nem megijedtek(ijedtünk), csak nagyon csúnyán beszélt, és meg volt róla győződve, hogy rajta kívül mindenki a topikban csak képzeli magáról, hogy az a betegsége,-jó esetben- arról nem is beszélve, hogy ilyen vének mint néhanyan közülünk egyáltalán minek élünk még....
Ad 1./ Ez nem az a topik. (ld. a topikleírásban a villogó szöveget). Ad 2./ A Moderátor sgíts topik lenne a megfelelő. Ad 3./ Az Indapassodat te magad tudod törölni, nekünk csak a fórumhoz van némi közünk. Ad 4./ A másik topikban picivel több konkrétumot vezess elő, mert parafenoménok sem vagyunk.
Most látom, hogy topiktársam már említette, de remélem, ha többen kérjük akkor hatása is lesz.
Anogorl zaklat mindenkit, több éves fórumozókat küldözget mindenfele és különbözö jelzőkkel illeti. nem szeretném, ha egyik kedvenc topikom az esti komédia lenne. Mert már az. Modi, plíz, radír és nagytakarítás az egyekben.
Bejött anorexiás segítségkérőnek álcázva, de hisztis trollként végzi, már mindenkinek beszólt, és mindenkit el akar küldeni a topicból. Azért óvatosan a takarítással, vannak ott igazi hozzászólások is.