Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Én, amikor még a Riks féle skint használtam - mindegy, hogy melyiket -, akkor a HU_F_audio.zip -et használtam. Ennek a tartalmát simán bemásoltam a Data.zip audio könyvtárába. Utána a kamera beállításoknál kiválasztottam azt a magyar hangot, és ha jött a speedcam, akkor szépen be is mondta. Nyugodtan be lehet másolni, mert nem írsz vele semmit felül.
Újabb kérdéssem lenne a kamerahangokkal kapcsolatban. C520 RISK v2.2a környezetben melyik hangot javaslod (Octavia) 1/ audiorisk.zip 2007.10.31 2/Hu M audio.zip 2007.10.16 3/ ezt a fájlt kicsomagolt, vagy tömörített formában kell bemásolni a DATA.ZIP könyvtárba 4/ a régi tartalomjegyzékre rámásolni, vagy törlés után másolni?
Ja, így érthető. Azt hittem, hogy bemásolok 3-4 skint a skin mappában és van egy technikád rá, hogy ki lehessen választani valamelyiket. Nekem is a gyökérben vannak a skinek, csak átnevezve Data_26, Data23, stb. néven. Aztán csak átneveztem, ha az kellett.
Mindig azt a skint tölti be ami a skin mappában van,nagyon fontos, hogy a mappában mindig csk egy skin lehet!!!Nekem a skinek a gyökérben vannak egy külön mappában és bármikor tudok változtatni a stopword segitségével.
C710 után fél éve C720-al járom az utakat. Azt tudom javasolni, hogy ne nevezzétek át a skineket. A miomap-ban hagyjátok meg az eredeti data.zip-et, hozzatok létre ugyanott egy SKIN nevű mappát, majd másoljátok bele bármelyik skint amelyik tetszik, persze .zip legyen és főleg az eredeti neve is megmaradhat.
Ide kell bemásolni a magyar hangot is a speedcamokhoz ( csak a risk skin-hez ).
Ez után használjátok a küttyüt. Talán azért jobb igy, mert a skinnek föleg C520-hoz vannak, viszont amit nem talál az uj skinben előhozza az eredetiből.
Remekül megy a 40-es frissités, K750i telefonom van amit jól tudok vele használni,telefonkönyv és egyebek.
Na, tegnap vettem egy 2 gigás kártyát, én is feltoltam rá a MioMap 8-ast. Hát, nem vagyok elájulva tőle. Vannak benne ötletes dolgok, de többet vártam. Mivel a magyarítása nincs meg, így próbaképpen rátoltam a mostani Mionak a magyar lang.-ját, és lőn csoda, a 80 %-a így már magyarul jelenik meg. Még próbálkozok vele, de szerintem egyenlőre maradok a réginél. :--)
Most nem tudom, hogy a megpiszkálás előtt tudta-e, de ha neked még szűz (érintetlen) akkor kipróbálnád? Térkép üzemmódban exponálj, és kilép-e a főmenübe? Tudsz-e ezek után fényképezni, és utána a Bluetooth-al vissza tudsz-e térni a navigáláshoz. Tájékoztass kérlek! Köszi.
Ja és örülök, hogy segíthettem. Erre akkor jöttem rá, amikor mindent próbáltam annak érdekében, hogy a GPS-ből kilépés nélkül tudjak pl. fényképezni. De ilyen gondjai csak a C720-asoknak van :)
Nekem is C720-om van, és sztintén R39. Az exponáló gomb lenyomásakor hasonló jelenséggel.
A probléma újraindítás nélkül úgy küszöbölendő ki, hogy bemész valamelyik Bluetooth alkalmazásba (Mobiltelefon vagy Sztereo) és a NEM gombra böksz. Visszamegy a térképre. Hurrá! :)
Felarktam a Riks v2.3-at, de ha megnyomom a fényképező gombot, helyesen kilép a főmenűbe, de onnantól kezdve nem tudok visszamenni a MioMap-ba, csak teljes újraindítás segít.