Nagyon ajánlom az audio kommentárral való megtekintést, mert én nagyon jókat "szórakoztam" amíg hallgattam. Ákos, Lepe, Samu jókat sztorizgatnak. Külön felhívnám a figyelmed a "Hogyan is kell slágert írni" történetet. :))))
Megjöttek a kaposvári jegyek!!!:)))
Hétfőn adták fel másnap már átvehettem.
Ellenben a cd még nem jött meg.:(((
Írtam egy e-milt a kereskedelem@akos.hu-ra a csajszi meg azt mondta már 09.16-án feladták. Most küld egy tudakozványt, hogy hol lehet a cd.
Teljesen le vagyok törve.
Nem akarok az Ákosnak ártani, de szánjon meg már valaki és mondja meg, hogy honnan lehet a lemezt letölteni?
Utána ugyis leszedem a gépről amint a cucc megjött.
Nem ironizáltam. Jogosnak találom az elvárásodat. Azt is megértem, aki ellen érvel. Csak azt nem tudom, hogy lehetne ezt úgy megoldani, hogy semmelyikőtöknek ne sérüljenek a szabadságfokai. Osztott nézőtér? Jómagam hozzád hasonló igényekkel ülök be ilyen jellegű produkcióra, ha beülök.
Az Adante-s "koncert viselkedéshez" szólnék hozzá.
Annyiban megvédeném az "ugrálókat", hogy a zenét szerető ember nehezen tudja magát tartóztatni főleg, ha a kedvence koncertjén van, ami ugye nem egy "színházi darab", vagy opera előadás. A körítés erre utal, de mégsem ez a hatás érvényesül. Ezen felül a főhőst sem hallottam még erről negatívan nyilatkozni, de az is lehet, hogy csak nem akar ebbe a témába mélyen belemenni.
Én azt gondolom, hogy nem elviselhetetlen az, hogy sokan rock koncerten érzik magukat ott is és talán a saját szórakozásunk sem "megy pocsékba",ha nem ezzel foglalkozunk, hanem élvezzük a látványt és a zenét.
Ennyi lett volna.
Igen, ezt én is így hallottam a kamerázásról.
Azért kérdeztem, mert az egyik nagy külföldi kedvencem (nickelback) egyik koncert DVD-jén lévő extra szekció nagyon is tetszik és hasonlónak tudnék örülni.
Az Apoptygma Berzerk 2000-es turnéját megörökítő DVD-n (APBL 2000) az utolsó dalban van egy jelenet, amikor a keverőpult felől mutatják a színpadot, és persze előtte a közönséget. A tömegben látszik egy kéz, benne egy digitális kamera, ahogy veszi a koncertet. A filmben egy nyíl rámutat, hogy na ez egy bootleg kamera. És a következő snittben a koncert után elkobozott kamera által vett kép látható (sajnos a hang is a kalóz felvételé ebben a fél percben).
Valami ilyesmi az, amire én azt mondom, hogy baromi eredeti ötlet, ehhez hasonlóan eredeti dolgokat kéne rápakolni.
Ha en a masodik sorban ulnek, tolem tok nyugodtan allhatnanak elottem az elso sorban ha latok toluk es nem lognak be a kepbe. Ertelemszeruen ez az andante helyszineken nem tud teljesulni, sz'al vagy maradjanak a se***kon, ha nem tudnak, akkor meg van masik koncert is, tessek varni a jovo evi kisstadionosra es arra elmenni.
Lehet, h nem szimpi, de nekem ez a velemenyem...
Nem tudom, hogy ez most ironikus megjegyzés volt-e, vagy valóban így gondolod. Én ugyanis tényleg elvárnám az előttem ülőktől, hogy a koncert íratlan szabályait betartva maradjanak a helyükön. Ülve.
Nahh, thx a MediaMarktot, ma melo miatt ugyis jartam arra, betertem, es 4390-ert mar enyem is volt az andante cd :) Mar csak haza kell ernem, es de messze van az meg :(
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
milyen árban lelhető fel boltokban a Hűség DVD?
Érdemes megrendelni a webáruházból? Ott 5390 + postaktg!
Ez jó ár, vagy boltban talán van olcsóbb?
Köszi előr is!
T.
Megjöttek a debreceni koncertjegyek. A feketével besatírozott rész a mi területünk. Nagyon remélem, hogy viszonyalg kevésszer kell majd leütnöm az előttem ugrálókat.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Nem régen regisztráltam magam a fórumba, de már régóta bele-bele olvasgatok.
Először is, egy talán jó hír valaki(k)nek:
Sajnos nem tudok menni nov. 29-én a BKK-ba, ezért aladnám két jegyem, az eredeti áron. 5. sor, 5. és 6. szék. Akit érdekel, az kérem írjon emilt.
Más:
Régóta kísérem figyelemmel Ákos munkásságát, de ekkora "döbbenet" még nem ért, mint az Andante kapcsán. 3 helyszínen voltam és mind felejthetetlen élmény volt. A hangzás, a hangulat...fantasztukis, hogy a főhős /akár tetszik, akár nem, főhős :)))) / ennyi év után is meg tud újúlni!
Top kedvenc nótáim Andantéül: Láss bennem mást, Be lettél oltva, Gondolnék Rád, Örvény, Ikon, Virrasztó, Majom a ketrecben, Indiántánc.