Jól meg kell gondolni! Ha van lejátszó, akkor legyen hozzá kazetta is, és porfogónak is kiváló. Én is digitalizáltam amit kellett, (lehetett) most meg olyan alkalmi felvételekre - vagyis megnéz, töröl - használom a tv-ből, amilyen filmeket „remek érzékkel” a hajnali órákban szoktak sugározni a rohadék kereskedelmi és/vagy közszolgálati adók. Vagy néha nem fordul elő, hogy amit nézne, bármilyen műsort az ember, csak azért is abban az időben van a másik, egész héten nézhető másik bármilyen műsor? A nicsak kibeszél, a gagyi mami(!!!) bölcsek kövére stb. és más SZUPERMOZIK ezredik sugárzása még mindíg nyereségesebb a szemeteknek. Mert néha ezeken is találhatnak nagyon jó filmeket, a baglyok. Évek múlva meg némelyiket, majd ezen a fórumon fogják kergetni. Persze már van dvd felvevő - ha van, egyeseknek - és számítógép tv kártya...ha éppen nem rossz.
Több éve keresek egy filmet,amit még olyan 10-11 éve láttam talán,de sajnos nem az egészet kb. a felétől. Mivel még olyan 9 éves lehettem, elég rosszul maradt meg a történet és a címét sem tudom, akkoriban nem is érdekelt...
Amire emlékszem a filmből : Volt 2 férfi, talán testvérpár... Az 1ikük tolókocsis volt,a másikat meg ha jól emlékszem üldözték valamiért leakarták buktatni. A tolókocsis férfi így minden részletre odafigyelve ,saját haját,új lenyomathoz való bőrét, vért,vizeletet stb. rakott el a másik ürge számára,aki ezeket felhasználva adta ki magát a tolókocsisnak aki eközben otthon ücsörgött. Ha jól emlékszem nagyon precízre sikerült mindenféle szenzor,ellenőrzés kijátszása. A film végén, a tolókocsis férfi látván,hogy bejött a dolog és rá már nincs is szükség,jó sok időre elegendő mintát tett el a másik férfinek, majd bemászott a sütőbe és öngyilkos lett.
Tudom elég kusza,ahogy leírtam,és nem valami sok. De a fejemben is körülbelül ilyen összevissza szerepel a történet. Nagyon régen volt,de valamiért muszáj megnéznem :)
Mit lehet kezdeni megunt VHS videokazettákkal? Egy nagy digitalizálási háziakció után feleslegessé váltak, noha némelyik alig volt használatban. Használ még valaki ilyen médiát? Sajnálom kihajítani a szemétbe őket, de a környezetemben senki nem használ ilyent.
Köszi, pont erre gondoltam, biztos kicsi voltam és nagyon félhettem Professor Toru Tanaka -tól, mert arra már nem is emlékeztem, hogy Chuck Norris volt egyik főszereplő.
Segítséget szeretnék kérni. A filmet régebben láttam Tv-ben lehet olyan 10 évetalán.
Ilyen bűnügyi akciófilm volt
Volt benne egy nagydarab ázsiai (talán kínai) akit ha jól emlékszem professzornak szólítottak és az egyik lába nyomorék volt ő volt a "főgonosz ". Egyik jelenetben a rendőrök el akarták kábítani sokkólóval, de csak harmajára sikerült nekik.
A vége fele, pedig lecsatolta az övét és a végén volt egy éles penge és azzal hadakozott.
Köszi, valami gubanc biztos van. Én eleve az imdb.com-on szoktam keresgélni, és amikor bemásolom a linket, akkor még minden oké. Aztán megnézem az előnézetet, és az imdb link átváltozik valami négyzetté, benne egy háromszöggel, vagy valami hasonló.
A 2. esetleg a Veréb is madár. Kabos László volt a főszereplő ebben is, kettős szerepben.
"A szappangyári munkás, Holló Zoltán ikertestvére, a nyugatra disszidált Sanyi 15 év után, zsebében dollár ezrekkel látogat haza, és egy igazi szuperautó volánja mögött ülve gördül be a határon Magyarországra. Ez a szuperautó nem volt más, mint az a harmadik generációs Ford Thunderbird, amely a korszak dívájának, Medveczky Ilonának a tulajdonát képezte – talán nem véletlen, hogy a művésznő is játszott a filmben, meglehetősen testhez álló szerepben."
Sziasztok! Egy filmet keresek, de nem sok van meg belőle, az biztos hogy amcsi film.
Nos, a lényeg, hogy egy zsaru nyomoz gyilkossági ügyben, de rájön, hogy egy démon vagy ördög áll a gyikosságok mögött, ez a démon vagy az ördög érintéssel képes az emberekbe vándorolni és ha nem talál magának 2 percen belül új testet, akkor elpusztul.
Senki sem hisz a zsarunak, de az apja is hasonló cipőben járt és öngyilkos lett........
Egy magyar fekete-fehér filmet keresnék, kb. '65-'75 között forgathatták. Régebben láttam, amire emlékszem: Balatonpart, gőzös, vasútállomás, móló, esetleg Balatonfüreden?, bár nem biztos, tánc, egy egyszerű kis szerelmi történet. Szóval szocreál hangulatú volt. Még talán valamelyik kerskedelmi tv-én is láttam, úgy 7-8éve. (rtl, tv2), hétköznap adták matiné időben.
A 2. film amit keresek színes magyar film volt kb 70es évek eleje. Szintén kereskedelmi tv-ben is vetítették. Vígjáték jellegű, rohangálós kis történet, tengerpart szerepelt helyszínként a film vége felé, szállodára is emlékszem ott, valami cabrio autóra, talán régi amerikai volt.
Olyan filmeket (bármilyen műfajban) keresek egy feladathoz, melyek kezdőjelenetében vízi jármű látható menet közben (akár érkezés, indulás), de maga a film nem hajós témájú.
Például Viharsziget, Szellemírók, Vámpír Brooklynban, stb.
Egy dologra emlékszem biztosan, hogy szinkronizálva "takonyzöld-nek" hívják a nyomozók (ketten vannak) azt a vágottszemű faszit aki egyfolytában akadályozza a munkájukat.
Amire asszem emlékszem: Talán valahol ázsiában nyomoznak, talán az egyik nyomozó fekete és a másik fehér faszi, lehet hogy valami ázsiai vonatkozása van a filmnek, mert a takonyzöld is valami katona csóka és a végén asszem van valami jelenet, hogy berontanak a tárgyalásra amikor megvan a megoldás.
Szia Viktor (már, ha tegezhetlek), nem tudom pontosan, mire gondolsz, de találtam egy oldalt, ahol híres kutyaszereplőket sorolnak, talán kapsz egy ötletet: