Hát én ismét csak annyit tudok mondani, hogy nagyon jó csapat lett! Nagyon várom a szezont. Jók a képek.:) Kazah katonák.:) És még ami a csapatot illeti, végre a Giron is szurkolhatok valakinek!:) Nincsen esetleg egy Savo kép?
Újra elkezdtem tanulni angolt, hogy felszínre hozzam az elfelejtett tudásomat :), úgyhogy a fordítások majd jól jönnek, sőt tuti szórakoztatóbbak, mint amik a könyvekben vannak, csak bele kell jönni. :) Majd meglátjuk.
Hát nem ígérek semmit, de ha kedden túlélem az utsó vizsgámat, esetleg megpróbálom, bár angolból még nem vagyok olyan jó, de megpróbálom, legalább gyakorlok. :)))
Hát eléggé, eltűntem mert vírusos lett a gép (még most is az...) valószínűleg a msn-en keresztül jött.:( Még felvételire nem tanulok, majd jövőre.:) Hát a velon viszont olvastam ezt a nagyszerű hírt!:D Nagyon örültem! Bombaerős a csapat! Anyukám kérdezte is, hogy mit vigyorgok annyira.:) Na, valószínűleg mostantól újra rendszeresen írok, meg hát már mindjárt kezdődik a szezon.:) Nagyon várom már!:)
Akkor lehet Klöden nem is volt annyira zakkant mint amennyire gondoltam. Őszintén szólva, szerintem ha a TMO-nál marad kiléphetett volna Vino és Ullrich árnyékából, de így Vino árnyékába igazolt gyakorlatilag, met szerintem nem kérdés, hogy jobb formában lesz a Tourra mint Klöden. De viszont jövőre ő lehet az első számú ember. Őszintén szólva az ASTANA számomra egy átlagos csapat marad, mindig is nagy TMO fan voltam, nem mondom, hogy szeretem, de azt se, hogy nem szeretem... csak sajnálom, hogy így "kinyírták" a TMO-t. Mindenesetre sok sikert Vinonak ezzel a fantasztikus csapattal! :-)
Kimondva-kimondatlanul ezt lehet hallani egy ideje, amolyam nyílt titok. Ha Vino megnyeri a Tourt, akkor szerintem szinte biztos, hogy év végén abbahagyja.
Az világos, hogy nyolcadikától edzőtábor van Mallorcán. De team prezentációról, ami mindig a tábort követő napon szokott lenni, csak annyit írnak, hogy egy későbbi időpontban lesz januárban. remélem ez azt jelenti, hogy várnak még valakit. Nagyon remélem, hogy egy vörös németet, vagy egy fekete baszkot. Én mindkettőnek örülnék:-)
Az Astana Saiz egykori csapatából a Liberty Segurosból nőtt ki. A tour indulása előtt Vinokurov elvesztette a csapata jó részét, mert a tapasztaltabb, jobb nevű versenyzők mindegyike belekeveredett a spanyol doppingbotrányba, ezért fel kellett őket függeszteni. A kiesett spanyol gárda helyére Vinokurov egykori csapattársait szerződtette, akiket ismert, kedvelt és megbízhatónak is tartott. Nemcsak a a versenyzőket, hanem egykori mesterét Walter Godefroot-is a csapathoz hívta. A csapat menedzsere a svájci Marc Biver, de a tényleges irányítást Vinokurov gyakorolja, aki 2008-től át is fogja venni a sportvezetői szerepet.