A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Ez a cikk nem születhetett volna meg,ha nem lenne igazam. Az elme megrántása a hazugságokon keresztül történik. Sokan nem keresik a közös utat. Az exnejemnek pl ezerszer írtam mélbe, hogy jáccunk kooperatívba, de ő nem akarta. Aztán leálltam a könyörgéssel, kerestem mást, aki nem néz levegőnek. De aztán az is levegőnek nézett és rájöttem dolgokra.
Azok akik egyáltalán nem vonzódnak esetlegesen egymáshoz, azok szerintem soha a büdös életben nem veszik észre egymást. Simán elsétálnak egymás mellett a plázába pl
VAGY. A szex írtam, hogy több izmot mozgat, mint a sport. Ha szexxxel lefárasztya nem foglya megcsalni, mer kifárad és sokat alszik. A szex a legjobb altató.
A nők sorozatorgazmus után pl rögtön horkolnak....... olyanok, mintha leitták volna magukat. Teljes kóma. A férfiaknál is ez van, ha a nő mindent belead
a lofaszt. kivel szexeljen? a gyopos, agressziv ferjevel? es ennek a kedveert sportoljon gyerek mellett? amikor igyisugyis megcsalja? azer nem olyan egyszeru a dolog, mint hiszed.
Haha hölyeséget írtál. A "tönkrement testet" újra lehet építeni sportolással vagy szexszel. Ha olvasod a gúnyolt topicot - ez a topic annak gúnyolása, paródiája (legalábbis ez volt a szándék) -, akkor láthattál cikkeket, hogy szex közben több izom dolgozik, mint sportolás közben........ önszex, maszturbálás közben is.
a ffi egesz eleteben csak epiti magat. a no egesz eleteben ad. o szul, amitol tonkremegy a teste. aztan csak ad, taplal, szolgal. hogy a buzi ffi a szemere vesse miert nem csinos mindezekutan. tenyleg gyuloletesen ostoba, halatlan a ffi. csak orulni tudok, hogy koptem rajuk egesz eletemben.