83 Matthias Kessler (Ger) Astana 2.52 92 René Haselbacher (Aut) Astana 4.05 93 Gregory Rast (Swi) Astana 103 Serguei Ivanov (Rus) Astana 7.25 117 Koen De Kort (Ned) Astana 8.44
Az első hegyesebb szakaszon rögtön jó kis eredményt ért el Vino és Klödi. Ugyebár lesz egy időfutam is ahol jó lenne nyerni (ill. ilyen eredmény legyen:1.Bodrogi 2.Vino 3.Klödi) vagy jó eredményt elérni mert akkor ezt a verseny könnyen meg lehet nyerni. Kessler 2 percet kapott ez egy kicsit sok, ő szerintem még nincs annyira edzésben. Hajrá Fiúk!
21 Maxim Iglinsky (Kaz) Astana 1.13 63 Aaron Kemps (Aus) Astana 9.58 64 Benoît Joachim (Lux) Astana 10.03 68 Guennadi Mikhailov (Rus) Astana 10.20 82 José Antonio Redondo (Spa) Astana 14.01 97 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana 17.48 102 Thomas Frei (Swi) Astana 19.18 104 Igor Abakoumov (Bel) Astana 19.30
Ezen a szakaszon nem tudom miért de Redondo nagyon lemaradt... Az összetettben Iglinsky áll a legjobban, ez a hátrány még bőven behozható! Maxim jó kis hegyi segítő lesz a Touron!
106 Benoît Joachim (Lux) Astana 121 Thomas Frei (Swi) Astana 0.44
Ma Abakoumovon kívül mindenki időhátránnyal ért be, a végén az emelkedő sokakat megtréfált. Jó lenne ha lenne Astanas szökés is, kár hogy nincs egy lelkes franciánk, mint mondjuk Voeckler.:) Hajrá Fiúk!
18 Igor Abakoumov (Bel) Astana 29 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana 90 Maxim Iglinsky (Kaz) Astana 109 Thomas Frei (Swi) Astana 130 Benoît Joachim (Lux) Astana
134 José Antonio Redondo (Spa) Astana
Végülis ma Kemps meg Abakoumov is sprintelt, elég jó eredményekkel (főleg úgy, hogy Boonen pl. nyolcadik lett) Az időjárással nem lehetnek gondok, hiszen csodálatos idő van Franciaországban is ugyanúgy mint itthon is. Jó újra látni a mezőnyt!:)
Amikor Abakoumov tavaly még a Jartaziban nyomta sok versenyen ott volt a sprinteknél, szerintem inkább Ő fog ma jól sprintelni, bár lehet, hogy Kemps lesz előrébb, de én a zizit inkább Abakoumovra tenném.
Amugy szerintem Iglinsky bőven ott lehet a végelszámolásnál, bár az igaz, hogy nem lehet túl jó formában, végtére Ő a kazah időfutam bajnok...
Szóval azért lehet még Astanas az első 10-ben, sőt...!
133 José Antonio Redondo (Spa) Astana 0.28 157 Benoît Joachim (Lux) Astana 0.37
Az első pro tour versenyen a fiúk közömbösen szerepeltek, végülis nincs időfutammenő a cspatban. A győzelem sem valószínű, sőt szinte kizárt. Esetleg Iglinsky villanthat. Holnap sprint! (Kemps...)
Nem tudom mi volt szökés vagy nem tudom, mert Savo és Kash is 6 percet kapott egy teljesen sík szakaszon, hisz Napolitano második lett... Viszont mondjuk Gomez Marchante is 6 percet kapott míg Sastre kilencet így nem csak mi nem vagyunk még formában...
Tegnap este 11-kor végre elhárult a veszély az idei pro tour sorozat feje fölül, vasárnap megkezdődik a fehér trikó vadászat. Ebből következik, hogy lesz Milan-San Remo, 2007. március 24-én, amelyet az eurosport is követít 1/4 4-től 17 óráig.
A fentiek alapján Miguel Nosztalgiabárjának törzsvendégei az index kerékpáros topicjainak minden kedves levelezőjét meghívják
A SZEZONYITÓ TALÁKOZÓRA
IDŐPONT:2007. március 24. szombet, délután HELY: Champions Sport Bár, VII. ker., Alsóerdősor 1/b, a Keletinél.
Eddig bejelentkezett résztvevők:
Dóri H.Péter Szami Ratón S.Bence Era Oscar Vári Vanda és a kislánya (nagylánya)
Minden kedves bringa rajongót szeretettel várunk. Kérlek a jelentkezéseket Miguel Nosztalgia Bárja topicban adjátok le.
A vasárnapi egynapos versenyre, a Clasica de Almeriara a keret:
71 Paolo Savoldelli
72 Benoit Joachim
73 Assan Bazayev
74 Eddy Mazzoleni
75 Alessey Kolessov
76 Yevgenly Sadkov
77 Steve Moravito
78 Daniel Navarro
Savoldelli és Mazzoleni is indul ezen a három harmadik kategóriás heggyel rendelkező versenyen. Nem tudom, talán Bazayevnek van a legnagyobb esélye, esetleg Mazzoleninek.
Bemelegítésnek nem rossz ez a verseny. Vino elég gyenge volt ma, de nem baj szezon elején vagyunk nagyon. Amúgy "régi" versenyzőnk Contador nyert a mai szakaszon. A kis Redondo szépen ment ma, jó kis segítő lesz akár a Vueltán akár a Touron. Amúgy Kash bemutatkozása talán a Párizs-Nizzán lesz, tavaly is nyert egy szakaszt. Hajrá Fiúk!