ja. a gólt a Barna lőtte a végén.
Azt mondta,hogy: az elején kaptunk rögtön két gólt,aztán láthatóan elment a kedve a csapatnak. Elég sokat is szabálytalankodtunk.
Az ő szavaival élve "szarok voltunk".
De hát nem a Honvédot kell megverni (pláne idegenben - majd itton:))
Balassát én sem értem, ha nincs jó kondiban miért van itt, ha meg oké akkor meg miért nem játszik már rendesen. Én, mint egész jó játékos emlékszek rá,úgyhogy az tuti,hogy helye lenne a csapatban.
Most olvasom, hogy a Barna Laci tizenegyesből az utolsó percben. Így látatlanban is azt mondom, hogy a Mátét a hátvédsorban szerepletetni pazarlás, amikor ő össze tudná szedni a labdákat a középpályán. Az is furcsa, hogy a Balassa csak félórákat játszik, mert még erőnlétileg nincs rendben. Te jó ég milyen erőnléte lehet, ha a magyar másodosztályt nem bírja? Pedig jó lenne ha összeszedné magát és hátramenne Máté Peti helyére. A csatársorunk se nagyon brillírozott még az új idényben. Persze Kispesten ki lehet kapni két góllal nem is ez a gond, csak hát állítólag a mutatott játék nagyon vékony. Na majd jövő szombaton Szegeden megfigyelem őket.
Az egyetlen pozitívum a meccs kapcsán Pruki nyilatkozata. Mondjuk ilyenkor nem is lehet mást tenni mint elnézést kérni a szurkolóktól. Bár sokan erre sem képesek.
Egy pénteki győzelemmel lehetne engesztelni, de már az x-nek is örülnék.
Sziasztok!
Gratulálok a klub "születésnapjához"!
A stadion-történetről csak annyit: persze elég gáz, hogy így mennek nálunk a dolgok (nyilván valami nagyon hozzáértő cég kapta meg a kivitelezést, ahol "mellesleg" volt valami minisztériumi rokon/barát), de azért mi szívesen cserélnénk a gondjaitokkal...
Nálunk csak a tarcsipálya felújítására futotta, azt is egy kijelölt cég végezte dupla pénzért - most meg használhatatlanabb, mint előtte volt!
A meccs tényleg pénteken 20.00-kor lesz, a következő fordulótól kezdve sok sikert! :)
Az SHO-n látom, hogy a szögletarány 5-1 volt a szentlőrinciek javára, és mindkét edző nyilatkozatából kiderül, hogy a hazaiak játszottak támadóbb felfogásban. Azért ez nagyon ciki egy másodosztályú gárdára nézve. Mivel Vácon is majdnem ugyanez volt a helyzet (győzelmünk ellenére a Vácban több fantázia volt), ezért a Honvéd ellen az egyetlen reményem, hogy harmadszor már nem játszhatunk ilyen gyengén. Igaz, sokszor láttam már a Rákóczit jól játszani és kikapni, de remélem, ez most nem fog előfordulni!
Szombatig nem leszek, de addig is HAJRÁKÓCZI!
Nem voltam, de így utólag nem is bánom. Ezzel alaposan elszúrták a bajnokságban jónak is mondható indítást. Ilyen hozzáállással Kispesten belengondolni is rossz mennyit kapnánk.
Nem jött be az okoskodásom, úgy látszik ez a csikócsapat is képes nagyképűsködésre. Mással legalábbis aligha magyarázható egy NB I/B-s csapatnál, ha már a szeptembert sem éri meg a Kupában. Hú, de dühös vagyok, a fenébe!
Voltál a meccsen? Mi volt a baj?
Hát őszintén szólva, erre nem számítottam.
Mondanám szívesen, hogy nem baj,majd a bajnokságban, de nem tudom ezt mondani, mert emiatt a rohadt stadion-cirkusz miatt,megint kilátástalannak tűnik a helyzet az év elején.
Szégyenszemre kiestünk a Kupából Szentlőrincen, pedig a félidőben még mi vezettünk. Erre most hirtelen nem tudok mit mondani, kb. azt érzem amit az Újpestiek pénteken Nagyberkiben.
Helló! Kösz a gratulációt az évfordulóhoz! Sajnos a pálya egyelőre több bosszúságot okoz mind a csapatnak, mind a szurkolóknak, mint örömöt. Sokat irigyeltek minket, hogy bekerültünk a stadionrekonstrukció első körébe, de a hanyag kivitelezés miatt eddig inkább csak szívtunk vele. Már-már rendszeresen borul a bajnoki programunk, kénytelenek vagyunk sorozatban idegenben játszani, esetleg, rendőrségi jóváhagyással az utánpótlás-centrumunkban, dehát hadd nem mondjam, hogy az szinte nekünk se hazai pálya.
Az általad említett kiadványról még magam sem hallottam, ha tényleg létezik, akkor természetesen engem is nagyon érdekel!
Azt írja az SHO (Somogyi Hírlap Online), hogy Balassa megsérült. Ha holnap nem játszik, azt elvileg túl kell élnünk, de remélem, Kispestre rendbejön. Sajnos, valószínűleg mégsem látom azt a meccset, mert tudtommal a Honvéd pénteken játssza a hazai bajnokijait, márpedig pénteken én még valahol Kustánszeg környékén leszek az erdőben.
30-án szombaton. Én is tervezem a kirándulást, ha megyek, szurkolhatunk együtt a fiúknak. Addig megtudhatnád, hogy a Tiszaparti stadionban lesz-e a meccs, vagy a SZVSE-ben.
Pruki szerintem se engedné, hogy félvállról vegyék a meccset. Szerintem most jó kis közösség lesz a csapatnál, akiket csak és kizárólag a pénz motivált, azok le is léptek. Neveket hadd ne mondjak, egyikőjük ma biztosan értékesítette a tizit Nagyberkiben:-))
Igen, két évvel ezelőtt már itt voltam a DK-ban, amikor szégyenteljes 4-1-es vereséget szenvedtünk a Kupában a Szekszárdtól, tavaly viszont majdnem sikerült a nyolc közé jutnunk, Jovics góljával az utolsó percekben egyenlített a Fradi, aztán a 11-eseknél a játékosaink sajnos bemajréztak Szűcstől. De a Szentlőrinc egyszerűen nem lehet akadály, a játékosaink pedig maguk is tudják, hogy messze nem sztárok, ezért talán el sem bízzák magukat egy ideig!
A Kaposvölgyének pedig nagyon nagy gratula tőlem is!
Így legyen! A csapat ma egyébként kollektíve (legalábbis elég sok játékost láttam) megtekintette a Kaposvölgye- Újpest Magyar Kupa meccset. Remélhetőleg okultak a látottakbó és ők nem veszik félvállról vasárnap a két osztállyal alacsonyabban levő csapat elleni kupameccset (Szentlőrinc- Rákóczi 17h). S ha már itt tartunk, szép volt Kaposvölgye!
A cikkbe ugyan egy kis hiba csúszott, ugyanis a Csordás-féle Kaposvár 1987-ben jutott fel az NB I-be, de ez legyen a legnagyobb baj. Remélem, hogy egy ennél jóval dicsőségesebb korszak vár ránk, és pár év múlva a magyar labdarúgás élvonalának stabil tagjává tudunk válni!