Nem tudom mi volt szökés vagy nem tudom, mert Savo és Kash is 6 percet kapott egy teljesen sík szakaszon, hisz Napolitano második lett... Viszont mondjuk Gomez Marchante is 6 percet kapott míg Sastre kilencet így nem csak mi nem vagyunk még formában...
Tegnap este 11-kor végre elhárult a veszély az idei pro tour sorozat feje fölül, vasárnap megkezdődik a fehér trikó vadászat. Ebből következik, hogy lesz Milan-San Remo, 2007. március 24-én, amelyet az eurosport is követít 1/4 4-től 17 óráig.
A fentiek alapján Miguel Nosztalgiabárjának törzsvendégei az index kerékpáros topicjainak minden kedves levelezőjét meghívják
A SZEZONYITÓ TALÁKOZÓRA
IDŐPONT:2007. március 24. szombet, délután HELY: Champions Sport Bár, VII. ker., Alsóerdősor 1/b, a Keletinél.
Eddig bejelentkezett résztvevők:
Dóri H.Péter Szami Ratón S.Bence Era Oscar Vári Vanda és a kislánya (nagylánya)
Minden kedves bringa rajongót szeretettel várunk. Kérlek a jelentkezéseket Miguel Nosztalgia Bárja topicban adjátok le.
A vasárnapi egynapos versenyre, a Clasica de Almeriara a keret:
71 Paolo Savoldelli
72 Benoit Joachim
73 Assan Bazayev
74 Eddy Mazzoleni
75 Alessey Kolessov
76 Yevgenly Sadkov
77 Steve Moravito
78 Daniel Navarro
Savoldelli és Mazzoleni is indul ezen a három harmadik kategóriás heggyel rendelkező versenyen. Nem tudom, talán Bazayevnek van a legnagyobb esélye, esetleg Mazzoleninek.
Bemelegítésnek nem rossz ez a verseny. Vino elég gyenge volt ma, de nem baj szezon elején vagyunk nagyon. Amúgy "régi" versenyzőnk Contador nyert a mai szakaszon. A kis Redondo szépen ment ma, jó kis segítő lesz akár a Vueltán akár a Touron. Amúgy Kash bemutatkozása talán a Párizs-Nizzán lesz, tavaly is nyert egy szakaszt. Hajrá Fiúk!
Megkezdi szezonját a főnök.:) Én a győzelemre is reális esélyt látok, bár gondolom Vino azért nem fog annyira megszakadni. Bemutatkozik Iglinsky is ő is jól bírja a hegyeket. Ezenkívül ott lesz a Vuelta egyik hegyi szakaszán virgonckodó Redondo is. Kár, hogy a TV nem kőzvetít...biztos jó kis verseny lesz. Eredmények holnaptól.
Gyorsan átfutatottam rajta tényleg nagyon jó az oldal!:) Így legalább a becézésekkel sem leszünk bajban mert hát az is ott van.:) Ha jól vettem ki akkor Klödi és Kash is szereti a focit, tehát rossz emberek nem lehetnek.:) Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Kash kinek szurkol, mert a kazah foci...mondjuk lehet, hogy minket megvernének...:)
Mindenesetre nagyon szimpatikus a csapat és sokra hivatott!:)
Hihetetlenül jó összeállítás van benne a riderekről, mindenki válaszol néhány rendkívül elcsépelt és sablonos szövegre, de vannak, akik nagyon szellemesen fogják fel a kérdést.
Én a ki a pédaképed? "Sylvester Stalone, de még amikor fiatal voltam." választól fogtam padlót:-)
Szerintem Schar könnyedén nyeri ezt a versenyt!:) Gondolom, most Era csóválja a fejét a monitor előtt de lám-lám a Vueltán is kb. ennyi volt a hátrány.:))) Komolyra fordítva a szót ez nem a mi terepünk nyilván nem ez a csapat fog a Tdf-en indulni...:)
De azért egy kis kekeckedésképpen: McEwen nem indult a versenyen, gondolom ezért ilyen jó Boonen.:)))
OFF: iwiwen nem tudtam írni, de akkor regisztrálok! Csak légyszi a linket rakd fel újra! Köszi!
Amúgy meg bocsánat, hogy az elmúlt két napban nem voltak eredmények, de elkapott valami vírus így aztán gépezni sem volt kedvem:S(Ami azért nagy dolog!:D)