Hát tudod gombóczi, nem mutatom meg, milyen hideg volt a víz.:-))
A jeep-sofőr előre elmondta, hogy hova tervezi a túrát. Akkor mondta, hogy lesz benne hideg- és meleg vizes forrás is. Amikor megkérdeztük, hogy mennyire hideg, akkor azt mondta, hogy nagyon. Ehhezt képest amikor odaértünk a dán pacák 2mp-en belül már bent lubickolt. Igaz, ez még nem mérvadó, mert ugye a dánok kissé hidegebb vízhez szoktak.:)
Amúgy nem volt hideg, de hugymeleg sem. Olyan "mozgásra késztető":
Rendjel, a knédliért még kapsz!!! most azt hiszik, tényleg szeretem!!! :(((
HBBB: milyen tuti helyeken voltatok!! Milyen volt a "hotel", amit ajánlottam? Az a luxori érdekelne engem is akár, meg, Hurghadán hol szálltatok meg? Milyen az Al-Azhar belülről? nekünk ez kimaradt végül...mindig már zárva volt... megyek, megnézem a G-den, hátha megtalálom...
Sati: Nem meséltem Párizsról?? nem lehet... majd átküldöm a képeket
De szerintem majd csak később, mert reggel elhuzunk München felé (inshallah) kastélyokat nézni...mégis... tuti kis panziót találtam a kastély lábánál éppen...
Mikor már feladtuk, mert Münchenben kiállítás van, hely egy szem sem... de miért kéne nekünk Münchenben lakni, amikor kastélyt megyünk nézni?! szóóóval sziasztok, majd jövök!! :))
Gombóczi, nem vagy pofátlan, de akkor segíts! Úgy tudom, hogy csak 500 bit (vagy miféle egység) alatti képeket lehet ide feldobni. Én 480 körülire szoktam levinni. Vagy ha rontok a minőségen, akkor nagyobbat lehet csinálni? Nem értek hozzá, tudod milyen lüke vok a számítástechnikához!:-))