Bemelegítésnek nem rossz ez a verseny. Vino elég gyenge volt ma, de nem baj szezon elején vagyunk nagyon. Amúgy "régi" versenyzőnk Contador nyert a mai szakaszon. A kis Redondo szépen ment ma, jó kis segítő lesz akár a Vueltán akár a Touron. Amúgy Kash bemutatkozása talán a Párizs-Nizzán lesz, tavaly is nyert egy szakaszt. Hajrá Fiúk!
Megkezdi szezonját a főnök.:) Én a győzelemre is reális esélyt látok, bár gondolom Vino azért nem fog annyira megszakadni. Bemutatkozik Iglinsky is ő is jól bírja a hegyeket. Ezenkívül ott lesz a Vuelta egyik hegyi szakaszán virgonckodó Redondo is. Kár, hogy a TV nem kőzvetít...biztos jó kis verseny lesz. Eredmények holnaptól.
Gyorsan átfutatottam rajta tényleg nagyon jó az oldal!:) Így legalább a becézésekkel sem leszünk bajban mert hát az is ott van.:) Ha jól vettem ki akkor Klödi és Kash is szereti a focit, tehát rossz emberek nem lehetnek.:) Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Kash kinek szurkol, mert a kazah foci...mondjuk lehet, hogy minket megvernének...:)
Mindenesetre nagyon szimpatikus a csapat és sokra hivatott!:)
Hihetetlenül jó összeállítás van benne a riderekről, mindenki válaszol néhány rendkívül elcsépelt és sablonos szövegre, de vannak, akik nagyon szellemesen fogják fel a kérdést.
Én a ki a pédaképed? "Sylvester Stalone, de még amikor fiatal voltam." választól fogtam padlót:-)
Szerintem Schar könnyedén nyeri ezt a versenyt!:) Gondolom, most Era csóválja a fejét a monitor előtt de lám-lám a Vueltán is kb. ennyi volt a hátrány.:))) Komolyra fordítva a szót ez nem a mi terepünk nyilván nem ez a csapat fog a Tdf-en indulni...:)
De azért egy kis kekeckedésképpen: McEwen nem indult a versenyen, gondolom ezért ilyen jó Boonen.:)))
OFF: iwiwen nem tudtam írni, de akkor regisztrálok! Csak légyszi a linket rakd fel újra! Köszi!
Amúgy meg bocsánat, hogy az elmúlt két napban nem voltak eredmények, de elkapott valami vírus így aztán gépezni sem volt kedvem:S(Ami azért nagy dolog!:D)
Hát, de Haselbacher tud sprintelni, Schaer is, Kemps és de Kort is besegíthet, illetve szökésben is ott lehetnek sokan. Gondolok itt Joachimra, szóval azért annyira nem elveszettek a fiúk! ;)
Hát nagyon nehéz lenne ezzel a kerettel egy szakasz győzelmet aratni... Végülis a csapat talán egyetlen gyenge pontja a sprint. Mert Kemps azért sosem volt egy igazán sikeres sprinter...
Köszönjük a fordítást, érdekes interjú. A kazah elnök pedig jól tette, hogy támogatja ezt a csapatot hisz ez nagyon jó reklám Kazahsztánnak! Jómagam is most kezdtem el Asztanai képek után kutatni.:) Mindenesetre jó lenne nekünk is egy ilyen csapat mondjuk Budapest néven.:))
Köszönjük a fordítást, valóban nagyon szimpatikus nyilatkozat. Bajban vagyok, mert tényleg sok olyan versenyző van a mezőnyben, aki megérdemelné a Tour vagy a Vuelta győzelmet. De csak egyvalaki nyerhet. Kash sokat fejlődött tavaly. Előtte ugye Bodrogi Laci csapat és egyben szobatársa volt a Creditnél, szóval egy kis magyar szál is van az életében. A 2005-ös Touron mondjuk látszott már, hogy tehetséges hegyimanó, sokáig viselte a fehér trikót is. Arra szerintem mindenki emlékszik, amikor az egyik néző orrbavágta egy hurkával és elindult visszafelé a mezőnnyel szemben :)). Vino mellett nagyon sokat tanult, nem gondoltam volna, hogy már most Vuelta harmadik lesz. Idövel meg is nyerheti.
Mind a két nyilatkozat nagyon szimpatikus. Mind Ivan Bassonak, mind Valverdének, vagy akárki másnak akinek Tour és Vuelta ambíciói vannak, nagyon nehéz dolga lesz. A Gt győzelem és Kash 3. helye látszik, hogy mennyire sokat segít, mennyire növeli az önbizalmukat. Lehet, hogy Valverdének is ez hiányzik, hogy egyszer már végigmenjen, kijöjjön az a bizonyos lépés, és nyerjen végre. Hát nagyon nagy meccsek várhatók idén. :))))