Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Ha visszaolvasol kicsit ebben a topic-ban, mindenre megtalálod a választ, és ami még fontosabb, a megoldást!
Én is pancser vagyok az egészhez, de az itt leírtak alapján sikerült minden praktikus dolgot megvalósítanom, úgyhogy hasznos olvasmány ez, ne sajnáld az idődet!
Sziasztok, mivel látom a C720-at is inkább ebben a topic-ban szoktátok kitárgyalni, ezért itt is szeretnék segítséget kérni.
Egyik barátom most vett egy c720-as gépet, és meglepve tapasztaltuk, hogy a mio oldalai közül sehol sem lehet friss térképet találni, ill. hogy Szlovénia hiányzik a térképek közül. Hogy lehetne ezen segíteni? Előre is köszi minden választ, mert igazából egyikünk sem ért nagyon a gps-ekhez.
Egyik barátom most vett ilyen gépet, és meglepve tapasztaltuk, hogy a mio oldalai közül sehol sem lehet friss térképet találni, ill. hogy Szlovénia hiányzik a térképek közül. Hogy lehetne ezen segíteni? Előre is köszi minden választ, mert igazából egyikünk sem ért nagyon a gps-ekhez.
Én is csak úgy tudtam kilépni, hogy azt hiszem a Restore menüpontra kattintottam és akkor valamilyen hibával kilépett, viszont semmilyen beállítást nem őrzött meg.
Nem próbáltam. Én használok védőfóliát is, meg tollat is. A tollat úgy vettem, hogy volt 3 db egy csomagba (széthúzható). Az egyiket a kocsiban tartom, a másikat itt a szg. mellett, a harmadik a fiókban tartaléknak. :-)
Phi 2.6-os skint használok nagyobbított betűkkel. Tudja valaki, hogy hogyan kell állítani azon, hogy madártávlatban is kiírja a települések nevét? Nekem 5 km-re van állítva, de csak kb 2,5-3 km-es ráközelítésnél jönnek elő a városnevek.