Latod-latod.... Szukseg is lesz ra,mivel fol kell keszulnom ra hogy 1 uj szuzkaval kell hazamenni es az a kozel 400 km nem lesz gyenge-igaz nem en vezetek... :-D
Apropó Veciv6. Néztem használtat ebayen, ami ócsó (22000 körül) de nem szállít Magyarországra. Ez az ár nem végleges még van hátra két nap, de ha azt, vagy egy másikat megnyerném, és kicsengetném péjpalin, szállíttathatom hozzád?
Gondoltam, megvetetem valamelyik rokonnal zülletésnapomra. :)
Pont hasonlót néztem tegnap ebay-en, de csak nyálcsorgatás, mert sose fogk annyi félregurítani a családi kasszából, hogy megvehessem. Ott 45-50000 körül mozognak az ilyen cuccok.
Ühüm... de ezt olvasd el bekakkantasz. Ha lenne benne bluetooth, már mennék is venni. Remélem a kormányvezérlővel és a kijelzővel is össze lehet párosítani. Kiváncsi lenék rá élőben...
Kb 1/2 év- éve nem írtam itt, elötte is 1-2 szer, de most szükségem lenne a segítségetekre!
Tavaly júniusban vettem egy vekit 2001-es 1.6 16v -set (Z16XE). Elötte astrám és kadettom volt.
Tegnap néztem a Sciller opel honlapján, hogy ingyenes átvizsgálással próbálnak új ügyfeleket szerezni. Csak szemmel verik vasat, nincs benne műszeres vizsgálat sajnos!
A lényeg, hogy a karternél szivárog az oil, állítolag ott nem tömítés van, hanem pasztázva van. Ezt a szerelő mondta!
Ott ez 15.000 lenne kb. amít én sokallok. Hol lehetne olcsobban csináltatni? Tudom, a scillerhez képest bárhol! lehetőleg bp. és környéken.
A jobb első gólyaláb felső tartója is lóg egy picit, de azt mondta nem vészes! az mibe fájhat, mert ott nem is kérdeztem!
Gyerekek! Kocsiba keresek egy tökéletes fejegységet. Ami a célom, hogy benne legyen mindaz, amit elvárok. Ezek nem komolyak, de nem találok olyat, ami árban sincs elrugaszkodva. Régebben olvastam egy magyar fejlesztésről, ami HDD vel dolgozik, és támogat mindent, ami nekem kell. Bluetooth kihangosító, HDD csatlakoztatás, esetleg GPS. Ezek most mind külön külön vannak a gépben, és integrálnám egy beszerelt csodába. Mit gondoltok?
Most cseréltem le a vas kerekeket a nyárira alukerékkel...sokkal jobb lett. télire már megvan egy másik alu szett, majd arra meg veszek új télieket, és akkor sok sok évig megint nem lesz gondom ezekre. Jövő nyárra meg veszek nyáriakat.
Bekapcsoltam egy napra a légkondit. Mikor megy, nincs baj.... de mikor csak a levegő.... na az borzasztó. Olyan szaga van, amit utoljára a honvédségnél éreztem, egy két nap nemfürdés után a körletben... az nem emberi. Viszem tisztíttatni ultrahangos izéhez... :)))
Én ia kettőt hordok. Az egyik a gyári, a másik egy keresztkulcs. Egyszer úgy törtem el, hogy ültem a földön és úgy húztam. A keresztnél tört el és jól tökön vágtam magam vele. Ott fetrengtem a kocsi mellett, mint egy büdibogi.
nekem eddig a nivópálca kis lukján keresztül szivattyúzta ki szerelőm az olajat. de azért kellett már az olajteknő, neki is kevesebb gondja van, meg így legalább biztos hogy kijön belőle minden olaj
fasza... gondolom folyt az olaj, aztán beragasztotta. Bár ilyet már Én is próbáltam, mert nekem az előző valaki az meg menetet próbált vágni az alu teknőbe, sikerült is, csak ferde lett, így minden egyes olajcserénél pasztázták a csavart. Na ezt Én nem akartam, aztán olajteknő csere :)
Én is jártam így csak nekem nem törött a kulcs hanem elcsavarodott! Egy másik erősebb kulccsal sikerült meglazítanom úgy hogy két lábbal ugráltam rajta! A jövőhéten felrakom a nyári garnitúrat ami Omi lemezfelnin van kb 20mm-rel került távolabb a kerék! Jól néz ki vele nagyon cool!!
jah épp ezért rászántam magam a kerékcserére is előbb. sikeresen el is törtem a kerékkulcsot. valami állat módjára meg voltak húzva a csavarok. hogy hogyan sikerült ne kérdezd, kemény küzdelem volt :-D
Kolteni koltottem ra en is boven es meg mindig van 1-2 dolog-aztan talan lesz 1 jo 90%-os allapotban(mivel nem uj auto) Anno en ugrottam bele,mert a parom 1 mv6-ot nezet ki,de 2 omi utan ugy gondoltam proba -szerencse.... Egyedul a hatso kerek hajtas hianyzik,mivel nem igazan tudja a nyomatekot atadni az elsokre....
Tudom én, hogy milyen a V6. Tudom, hogy jobb, viszont mégsem gondolkodtam benne, mert sajnos A vekis időkből visszakacsintott, hogy V6-ot a széthajtós őrültek vezettek, ezért mindegyik rommá volt hajtva. Persze vettem volna, de mikor ezt vettem, akkor nem voltjó állapotú V6. Egyet megnéztem, de szanaszét volt rohadva.