Azért elég vicc hogy ezt a márciusi Davis - Hunter meccset adják mikor már a döntőt is lejátszották :) A kommentár meg kár hogy nem snookerról beszél :)
Egy rövidke kérdésem lenne hozzátok hátha tud valaki választ rá. Csepel közelében tudtok valami jó billiárd szalont ahol van snooker asztal és mondjuk korrektek a körülmények?
Egyenlőre a 11 kerületbe járok játszani de jo lenne találni egy közelebbi helyet ahol lehetne gyakorolni néha.
Csepelen csak a plázában van egy asztal, de az asztal is rakás ***, golyókról annyit hogy fehér golyónak egy rexből átvett golyót adtak, valamint két sárga volt és zöld nem :-)
Nem is beszelve arrol, hogy o az a jatekos aki talan leginkabb kimutatja az erzesiet, s bar ez lehet hogy masoknak nem, de nekem pl nagyon szimpatikus.
"szerinted a mutatott játéka alapján Mark Williams jogosan kétszeres világbajnok?"
Ez nem lehet kérdés, Mark a poszt-Hendry időszak Ronnie melletti legnagyszerűbb játékosa. Nem lehet véletlen annyi versenyt nyerni, rettegte is a világ a hosszú pirosait :) 2003 után szült a felesége, ő nem koncentrált a játéka, az előző szezonja erre teljesen ráment, és a mostaninak is az első fele. Most tavasszal azért már mutatott valamit abból, amit valójában tud (hát olyan maximumot nem hiszem, hogy sokan tudnának csinálni...). Szerintem a következő szezonban folytatja a feltámadást és végre ismét a régi lesz.
Murphy értékelésével nagyon nem értek egyet, de hát erről már bőven eleget írtunk :) Majd meglátjuk, mi lesz a gyerekből.
Ehhez hozzafuzve, sokat segit Williams ketszeres vilagbajnoksagat megerteni, ha valaki mar latta jo formaban jatszani (pl. 2003-mas VB). Meg a ket VB cim mellett ket Masters es ket UK gyozelme van, ezeket jogtalanul nem igen erhette volna el.
kicsit vitatkoznék. korábban már írtam, h gyengélkedik az élmezőny. Williams árnyéka 2000-2003 közötti önmagának, Higgins formája is nagyon hullámzó (utóbbi időben folyamatos hullámvölgy), Hunter esetében sajnos érthető a visszaesés, Hendry néha megrázza magát és akkor a régi vadállat, egyébként középszerű. Szóval az, h most valaki milyen formát mutat nem döntő érv abban jogosan világbajnok vagy sem. Davis bá' ilyen alapon nem is tudom hogy lett 6x világbajnok.
hi! jó látni őket így mosolyogva, egy képen. ritka pillanat.:) Ronnie frizurájából ítélve nemrég készülhetett. viszont lehet csak én nem találom a BBC honlapján, please link! :)
Szevasz Ciani. Bocs a reakcióidőmért, de mostanában nem néztem fórumot. (közeledő egyetemi vizsgaidőszak...) Tény, hogy az ún. kopasz különítmény (Dott, King, Ebdon) fejkinézetre is hagy kívánnivalót maga után. Igaz, hogy csak 2003 óta figyelem a snookert, de szerinted a mutatott játéka alapján Mark Williams jogosan kétszeres világbajnok? (Mikor Matthew Stevens is csak szeretne az lenni, vagy sorolhatnám a szerintem Marknál jobb, - még nem világbajnok - játékosokat.) Viszont el kell ismernem, a max. break-je szép volt. Bár "kizárólagos Ronnie drukker" vagyok, helyt kell adnom a haverjaim azon állításainak, miszerint: 1: Ez a Ronnie szerintem sem nyert volna - most! - Shaun ellen. 2: Így utólag izgalmasabb lett volna a vb, ha az első körben Maguire ment volna tovább, mert szerintem ezen a vb-n egyedül ő kaphatta volna el Shaunt. Most levezetésként itt van még a Premier Snooker League, de ez nekem csak "mese habbal". De messze van még az október...
huhh, Ronnie eléggé fel lehetett spanolva, h így legyalázta Stephent és Markot. nyilatkozatrészletek Ronnie-tól: "This has been my favourite tournament of the year. The World Snooker Association could learn something from the way it's been run," said O'Sullivan. "There have been no slow frames with people falling asleep."
és Hendry játékára: "That's the worst I've ever seen Stephen play," said O'Sullivan. :(
Én nem értem Ronnie-t. Kijelenti, hogy akart hagyni egy évet, mert már nem ég benne az a régi tűz a snooker iránt, erre meg, rá bő egy héttel megnyeri a PL-t.
Na de hogyan? Még Justice Dr.-nek írtam, hogy remélem szarrá fogja verni Hendryt, de nem gondoltam volna, hogy így betartja az utasításomat... :)
Hendry-t és Williams-t így lemosni.... nem tudom felfogni, hogy mi zajlik le benne, mitől állt így talpra. Egy depressziósnál tudtommal ez ilyen könnyen nem megy. Lehet, hogy ez csak egy védőburok, és ha valami szarul sül el, azt mondja, "Bocs, én depis vagyok..."
Lám, lám, csak nem, kell teljesen komolyan venni ezt a visszavonulást. Ronnie imádja, ha beszélnek róla. Ki a csuda fog beszélni Ronnie O'sulliven-ről, ha többet nem játszik snookert?