Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Le, most rögzítő van rajta, de nem nagyon mászkálhatok. Ettől persze én mászkálok. A lábamról majd küldök egy képet-elég randa...Ezért várom meg a késő estét, aztán majd leszedem.. :o)
Szép napot mindenkinek!
Kopasszal lekukkantottunk a KIKÖTŐi Főútra, már a füvespályán edzettek a mesterek, de hétvégén még nem kezdődik a tavaszi szezon, csak két hét múlva...
Gondolom jövő héten lesz a Budapest-kupa...
Szervusz Devil!
Az SZTK-ban gipszelték be? Azt most felújítják, azt mondták a Csepp TV-ben, hogy ultra modernül fog kinézni. Kíváncsian várom, bár a 2006. májusi befejezési határidőn kicsit csodálkoztam.
Itt van a válasz:
Melyet a BLSZ.hu weboldalon találtam meg:
Felnőtt Budapest I. osztály 1 Budatétényi SE Felnőtt Budapest I. osztály
2 Csillaghegyi MTE
1. forduló 2005. március 12 - 13. BSE
Fagor-Kelen SC - Budatétényi SE FC
Bp. Erdért SE - Csillaghegyi MTE
Rákosmenti TK - MAC Népstadion SK
M. Testnevelési ESE - Ikarus BSE
Mátyásföldi LTC - Multi Rocco FC SE
Szabadkikötő SE - RKSK-Gera-Confidenza SK
Duna SK - Főv. Vízművek SK SE
Nagytétény SE - SZAC
Szép napot mindenkinek!
Lakával reménykedünk, hogy hétvégén elkezdődik a BLSZ tavaszi idénye, és erre minden esély megvan, elméletileg otthon kezdünk az RKSK-val, bár Béres mester Ikarust mondott,
Egy lényeg, OTTHON KEZDÜNK!
A pénzt nem tudom, hogy ki adta hozzá, de jó pályájuk van, az egyszer hippibiztos.
"1 egész fordulós listára gondoltam - ki, kivel, hol, mikor, stb- 7vége, ill. ford. előtt ;
majd 1 eredménylista + tabella , ford. után."
Javaslom a www.blsz.hu honlap megtekintését. Itt megtalálod a sorsolást, és a tabellát. Az időpontot a pénteki Nemzeti Sport utolsó előtti oldalán található spórtműsor rovatból találhatod meg. Mi is mindig onnan nézzük meg. Minden pénteken. Hamarosan készül a Szabadkikötőnek az oldala, ott megígérem látható lesz a hétvégi meccsek eredményei meg a tabella is.
2002-ben a BLSZ II.-ből jutott fel a csapat a BLSZ I.-be, azóta nem esett ki.