Keresés

Részletes keresés

FémFatál Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28078

Kezet is fogok vele így virtualice, szerintem igen jó fej ember a tied pasi :-)

Előzmény: tasha (28077)
tasha Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28077
kezet foghatnál a férjemmel
bár szerinte pilóta csak akkor lesz a fia, ha véletlenul asztronauta nem
de ha se ez, se pilóta, akkor min. sziklamászó :DD
Előzmény: FémFatál (28073)
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28076

Szia!

Még nem ért haza! Lehet hogy majd csak később fogja észre venni! A kiscsaj most épp a dvd lejátszót bűvöli, cserélgeti a lemezeket, de olyan ügyesen csinálja mintha világ életében dvd lejátszót kezelt volna! 

Előzmény: Törölt nick (28075)
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28074

Halihó!

Van itt valaki?

FémFatál Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28073

Ja, persze, ezt ismerem, az én fiam az apja szerint Nagy Bicikliversenyző lesz, mi más.

Eleinte úgy volt, hogy hegyi menő lesz belőle, természetesen, de mivel az a fajta biciklis általában 160 centi és 50 kiló (hogy könnyen fel tudjon ugyebár a hegyre tekerni, ha valaki esetleg nem lenne képben :-)), szóval az már egy ideje látszik, hogy ez bizony bukta, Big Ben 7 évesen is nagyobb lesz ennél.

Nemrég történt, hogy nézegeti-nézegeti az apja a srácot, aztán hümmög, és végül kiböki: "hát, sprinter még lehet belőle..."

Nomármost, szerintem az egész biciklis-fixa-idea egy halvaszületett ötlet, napnál világosabb, hogy pilóta lesz a gyerek :-)

Előzmény: tulpen (28067)
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28072

Köszi majd rákérdezek bár a védőnőt csak hébe-hóba látom, időnként jön megkérdezi mi újság aztán megy tovább!

Beirattuk a helyi központi bölcsibe valószínü szeptembertől fog oda járni de ilyen lehetőségről nem adtak információt!

Az igazság az hogy nem szívesen adom bölcsibe mert nem érzem ott biztonságban de hát a muszáj nagy úr!

Nálunk műsor van akkor is ha nem az megy a tv-ben amit ő szeretne vagy ha a nyúl amit húsvétkor hozott neki a férjem nem szabadon rohangál hanem a dobozában van, műsor megy ha nem felnőtt kanállal ehet, műsor megy ha nem ihat nagy bögréből stb- stb!

Amúgy imádom a kis puncist mert egy Tündér!

Megnézhetitek a www.barathvivien.gportal.hu oldalon.

Előzmény: csehlencse (28070)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28071

Az a hiszti nálunk se volt éppen kicsi, amikor a falfirka után büntiből elvettem tőle a ceruzát és nem kapott helyette, csak egy kis hegyibeszédet. Hogy ugyebár falra firkálni nem szabad.

A "nem szabad"-ot tartalmazó mondatokon főszabály szerint iszonyú jól szokott röhögni, illetve ez esetben, mivel szankció is volt melléje, nem röhögött, hanem inkább leordította a csillagos eget is. Merthogy kőszívű anyuci nem is adta neki vissza a ceruzát már aznap.

(De mintha azóta nem firkálná a falat) (lekopogom)

Előzmény: csehlencse (28070)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28070

Biztos van más bölcsikben is ilyen! Próbálj rákérdezni a kerületi központi bölcsődében, hogy nálatok van-e. Esetleg a védőnő is tud segíteni.

Na igen, nálunk is azért volt ma délelőtt egy hatalmas, földreborulásos, vörös fejjel ordításos, taknyos-nyálas hiszti, mert kivettem a kisasszony kezéből a tollat és ceruzát kínáltam neki helyette.:)))

Előzmény: Bahra (28068)
tasha Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28069
csupa jó hír, szuper :)))))
Előzmény: tulpen (28060)
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28068

Köszi a játszóbölcsis infót! nekünk kicsit messze van, a XVI. kerületben lakunk és nem lenne egyszerű ilyen távolságot ekkora gyerekkel BKV-n megtenni.

A falat tollal sikerült megrajzolnia (hát mivel mással), próbáltam neki tegnap egy ceruzát adni de azt valahova úgy eldugta hogy nem találom, a toll a mindene azzal firkál mindent hiába adok lapokat, meg füzeteket nem ő a könyveit meg minden mást rajzol össze!

Ő is a bal kezét használja gyakrabban pedig senkit nem lát a családban balkézzel enni, írni stb. Talán kinövi de az se baj ha bal kezes marad, csak az anyukám problémázik rajta, de hát ő sokmindennel nem ért egyet, pl hogy nincs fülbevaló a fülében, nincs megkeresztelve stb.... de hát a mi lányunk

Előzmény: csehlencse (28064)
tulpen Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28067
Focistának nem adom a fiam!!:))

Tudod V. versenyszerűen sízett. Nekem is van egy kevéske múltam a síelésben,anno én is jártam edzeni,meg versenyezni,de V. sokkal többre vitte.
Abszolute látom,ahogy az ő be nem teljesült vágyait viszi át a gyerekbe,ami nem baj,csak kezelje a helyén.
Múltkor azt ecsetelte,hogy ez a gyerek olimpiai bajnok lesz.:))
Előzmény: FémFatál (28065)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28065

Apuka főleg amiatt aggódott, hogy esetleg nem lehet válogatott focista a fiából ;-)

(Lássuk be, ez tényleg egy rémálom lenne) :-D

Előzmény: tulpen (28063)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28064

Csehlencse!!
Kéne dumálnunk férj ügyileg,mert van ugye 1db spájzunk,amit szeretnénk bepolcozni. V. úgy döntött,hogy sk. kéne megcsinálni,gondoltam összeereszteném a pároddal.
Kérdezd meg légyszi,hogy érdekli e fusiban ez a meló.
Köszi

OK, megkérdezem férjet, hogy a mostani melóhelyén mennyire tud fusizni. Érdekelni, biztos érdekli!:)

Bahra, üdv a körünkben!

Az én lányom még csak a saját kisszékét firkálta össze, meg néha egy-egy könyvemben találok szép piros karikákat (vagyis "dabdá"-kat:))). Pedig igyekszem szemmel tartani, mikor ceruza van a kezében, de ez nem mindig sikerül.

Kérdezted, hogy mi az a játszóbölcsi. Nos, ez olyasmi mint egy játszóház, csak éppen bölcsődén belül működik. Ahová mi járunk - vagyis még csak egyszer voltunk, de megyünk majd máskor is - a XI. kerületben, a Tétényi úton van. Mindennap 9-től 13-ig lehetnek ott a gyerekek, két éves kor alatt szülővel, a fölött egyedül is, a gondozónőkre bízva. Rengeteg játék van, nagyon jól elvannak a gyerkőcök. Dél körül ebédet is kapnak.

Egy nap - ebéddel együtt - 650Ft. Limitált a gyerekszám, úgyhogy előre be kell jelentkezni, és egy héten max. 3-szor lehet igénybe venni.

Előzmény: tulpen (28060)
tulpen Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28063
Olyan nagyon komolyan nem magyarázták el.
Meg annyira nem voltam rágerjedve a témára,mert tudtam,hogy semmi baja a fiamnak. Ahogy nő a szive arányosan úgy fog ez megszünni.Ez a lényeg.
Viszont férjemen behaltam teljesen.
Kérdi a dokinőt,hogy ugye azok a sportolók akik meghalnak a pályán:( ,na nekik ilyen nem volt kiskorukban???
Mondja a nő nem,nincs összefüggés.
-Akkor a fiam lehet élsportoló?
-Igen lehet Apuka.
:o))

Előzmény: FémFatál (28062)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28062

Tulpen,

a költözés miatt értelemszerűen többszörös hipphipphurrá! Ez annyira jó dolog, én legalábbis szeretem, de szerintem te is :-)

Szívzörej: azt nem mondták, hogy mitől van az embernek ilyenje, és hogyan-miért növi ki?

Bahra,

Welcome :-)

Mivel firkálta össze a falat a leányzó?

Ilyesmi nálunk is be-befigyel néha, ceruzás grafittik már most ott pompáznak a nappaliban, úgyhogy tollat-filctollat meglátni se szeretnék a ded kezében.

De ami a legjobb: az hagyján, hogy a 21 hónapos firkál a falra, de sajnos a 9 éves nővére se tud ennek a kísértésnek mindig ellenállni. Marhajó. Ő ennyi idősen egyébként már sötétkék filccel dolgozott, de nemcsak falra, hanem bútorra is. (Volt is hozzá egy-két keresetlen szavam).

Előzmény: tulpen (28061)
tulpen Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28061
Fatál!
Egy cipőben járunk,Barnus is feltünően balkézzel dolgozik. A foci meg egyértelműen bal lábbal megye neki.
Én néha átrakom a jobb kezébe a kanalat,de nem erőltetem.

Voltunk sziv uh-on.
Van egy kis szivzöreje a kölyöknek,de ártalmatlan és kinövi. Tudtam én.:)
Előzmény: FémFatál (28040)
tulpen Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28060
Sziasztok Csajok!!
Szia Bahra,üdv itt!

Csodálatos időnk van ma,igy kihasználom az időt és dobozolok,csomagolok.
Gyönyörűséggel tölt el a mostani dobozolás.;))
Szerdán költözünk.

Én meg nem tudtam ellenállni vágyaimnak és a hívó szónak,igy jövő héten csütörtöktől-vasárnapig nagyon feszített tempóban beállok dolgozni egy volt boltomba Hüvösvölgybe.
Ugyi idén egy hétvégére esik az Anyák napja,meg a ballagás,igy jó kis szakadás lesz. No a pénz baromi jókor fog jönni.
V. szabin lesz a kölzözés miatt,szerdán még át tudok pakolni velük,de csüt. már hajnalban megyek a nagykerbe az árú fogadására. Jó lesz már a kezemnek,lelkemnek. Fiúk majd szépen szerelgetik a lakást,V. vigyáz Barnedlire.Max vasárnap után kipakolom a dobozokat. Jó kis múri elé nézünk.:)

Szia Bahra!
Duma miatt még ne aggódj,van még időd,ráér a beszélőkével a gyermek.
Rajzolás az ciki,férj csak nem lesz már ideges...mi pont ezért sima fehér falakat kértünk a lakásba. Az könnyen kezelhető.;)

Csehlencse!!
Kéne dumálnunk férj ügyileg,mert van ugye 1db spájzunk,amit szeretnénk bepolcozni. V. úgy döntött,hogy sk. kéne megcsinálni,gondoltam összeereszteném a pároddal.
Kérdezd meg légyszi,hogy érdekli e fusiban ez a meló.
Köszi

Haspoki!
Izgi az uh,z ára nem annyira:(.
Ki fog derülni a neme vajon?

Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28059

Azt hiszem most fogok agyvérzést kapni, a lányom most firkálta össze a tapétát!

Engem még nem is zavarna mert ez együtt jár ilyen kis gyerekkel de amit majd a férjemtől kapni fogok hát az nem lesz semmi! Idegbajt fog kapni ha meg látja!

Előzmény: Bahra (28058)
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28058

Szia !

Anno én is a praxisban voltam 4D UH-n nekem 8000 volt az alap vizsgálat, video+szines kép így fizettünk 10000Ft úgyhogy sokat nem változtak az árak!

Korrekten megvizsgálnak!

Előzmény: haspoki (28057)
haspoki Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28057
Szia Bahra! Üdv itt!

Mostmár maradok a Praxisban, közel is van nekem, meg a babaneten regisztráltam, az mínusz 1000 ft, így csak 11000, így is sok, de egyszer kibírjuk.
Bahra Creative Commons License 2006.04.28 0 0 28056

Szia! Meg tudod nézni a www.barathvivien.gportal.hu weboldalon itt a születése óta vannak képek információk!

Jó nézelődést!

Előzmény: Törölt nick (28055)
ljucus Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28054
Haspoki, mi a Hattyúházban voltunk, ott olcsóbb. Talán 10000, de nem emlékszem pontosan. És nagyon korrekt. Egyébként ugyanannyiba került, mint Bazsival volt 2004-ben.
Bahra Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28053

Szia!

Már nagyon várom hogy a kis csemetém is csacsogjon egész nap de hát majd el jön az ideje!

Most mese nézés megy egész nap, változatosan mert hol a Dr.Bubó kell neki hol a Kockásfülü és a Kisvakondról nem is beszéltem.

Beteteti a dvd lejátszóba majd megy játszani oda se néz de kikapcsolni, más csatornát nézni nem lehet! Hiradót már hetek óta nem láttam!

Előzmény: Szylvus (28051)
Szylvus Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28052

Jesszasz Haspoki! Ez egy vagyon!!! Mi anno Andrissal a pocakomban Fészkesfehérváron voltunk, ott 7ezer Ft volt.

Most is oda tervezünk menni, remélem nem emelkedett sokat az ár...

Előzmény: haspoki (28048)
Szylvus Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28051

Bahra: üdv itt :))

Tasha, Sapi: haláli röhejes lehetett. (már bocs, de még így is röhögtem, pedig csak olvastam)

Előzmény: Bahra (28050)
Bahra Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28050

Sziasztok!

Új vagyok még a lányom két éves lesz júniusban, beszélni még nem hajlandó csak a saját babanyelvén kommunikál velünk, amúgy mindent megért!

Ha nem gond csatlakoznék hozzátok!

Amúgy mi az a játszó bölcsi? Hány éves kortól lehet oda vinni, és merre van? 

Előzmény: csehlencse (28047)
tasha Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28049
:DD
Előzmény: haspoki (28048)
haspoki Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28048
Bejelentkeztem 4D UH-ra, a 18. hetit ott fogom megcsináltatni, 12.000 FT :o
Petivel még csak 8 000 volt.

Képzeld Tasha, van egy Teletubby film, amiben a finn gyerekek énekelnek, Peti már énekli velük a szöveget :)
csehlencse Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28047

Igen, nagyon tetszett Ankának. (Csak az evéssel nem volt kibékülve.):)

Felírattam magunkat is jövő péntekre, majd meglátjuk mi lesz!:))

Előzmény: brmmm (28045)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.27 0 0 28046

:-DDD

Ez király lehetett!

De Borcsa is jó fej lehet a nyögéssel :-)

Ben azt utánozza, ahogy ordítok fel a nővérének az emeletre, de csak a hanglejtést imitálja meg a hangerőt, felismerhető szavak persze nincsenek, csak a szokásos jeti-üvöltés :-)

Előzmény: tasha (28044)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!