Keresés

Részletes keresés

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.12.02 0 0 634
Szokásunkhoz híven nézzük a tényeket:

1.) " Persze nem teljesen: megtartott néhány jövedelmezőnek tetsző "üzletágat", így a Fradi sör ( a gyár literenként tíz forintot fizet - május óta elfogyott kétmillió liter után húszmilliót utaltak át Várszeginek )... "

Tehát május óta 20 millió liter .
Hat hónap alatt ?
Az évi 40 millió forint.

Ha negyedéves elszámolás, akkor is csak 80 millió / év.
Jó, ez sem kevés pénz de mégsem annyi, mint az indulatgerjesztők 600 millere.

KS 2003-12-02 25.oldal

2.) ...és Kovács úr 65 évesen megtekíntette élete első Fradi meccsét...

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.12.02 0 0 632
Az FTC nem Celladam-reklám
Kovács Ádám tiszta körülményeket ígér
NSZ • 2003. december 1. • Szerző: Szendrei Lőrinc

Nem lesz Celladam-reklám az FTC – mondja Kovács Ádám, aki a napokban úgy döntött, jelentős összeggel szponzorálja a nagy múltú egyesületet. Ezzel szemben minden téren tiszta körülményeket ígér.

El tudja mondani az FTC kezdőcsapatát? – kérdezem Kovács Ádámtól Pilisborosjenőn, a Celladam cég központjában, ahol mostanában a korábbiaknál lényegesen ritkábban tűnik föl. Amióta híre kelt, hogy jelentős összeggel szponzorálja a ferencvárosi labdarúgó klubot, egyik stúdióból a másikba, egyik interjúról a másikra siet, és közben tárgyal, tárgyal és tárgyal.

– Tudom, de nem akarom, hiszen minden meccsen változik. Nem az én feladatom a csapat összeállításának kialakítása. Ebbe a későbbiekben sem kívánok beleszólni.

Honnan ez a hirtelen fellángolás, elhatározás? Ön nem a futball, egyáltalán, a sport iránti figyelméről vált híressé.

– Először is: szeretem a focit. Szeretem a Fradit. Másodszor: valóban nem forogtam a pályák, klubok környékén, de ami most történt, felháborított. Képtelenségnek tartom, hogy a bírók által megadott gólokat és az azokkal elért eredményt lenullázzák. Mi köze van a botránynak a pályán elért eredményhez? Azt nem szabad elvenni.

Hasonló botrányokért büntettek már külföldön is. És legalább ekkora szigorral.

– De nálunk már másodszor szabják ki ugyanazt a büntetést. Ezért döntöttem úgy, hogy beszállok. Meg kell keresni az FTC megmentésének, megújulásának esélyeit. És én ezt kínáltam föl, amit az Üllői úton elfogadtak.

Tudja, hogy mit vett meg?

– Hogyne tudnám. Magyarország legpatinásabb és legnépszerűbb klubját, ami mögött hatalmas energiák állnak készen, hogy segítsenek rajta.

Azt is tudja, hogy ennek a klubnak milyen a gazdasági helyzete, hogyan állnak a számlái, milyen költségekkel jár a fenntartása, fejlesztése?

– Ezt még nem tekintettem át.

Hihetetlen. Ön nem csupán a rák elleni szérum kikísérletezőjeként, hanem kőkemény üzletemberként is ismert. Ön egész életében számolt: hol molekulákat, izotópokat, hol pedig pénzt. Mindkét területen milliós, milliárdos tételeket kellett és kell ismernie. Most pedig bele se néz a számlákba, hanem vakon felkínál 2,1 milliárd forintot?

– Így is mondhatjuk. De nem így van.

Vabankra játszik?

– Hát, ha ragaszkodik a kifejezéshez, akkor igen. De én ezt másképp látom. Az FTC nem vabank. A Fradi egy kultúra, egy szellem, része még a magyar népléleknek is. Nem veszhet el. Éppen ezért áll mögöttem számtalan ember.

Kik?

– Számos kisvállalkozó, akik nem csupán a szeretetüket, hanem a munkájukat, energiájukat is hajlandók feláldozni a Fradiért.

Értsem úgy, hogy a 2,1 milliárd forint sok száz helyről jön össze?

– Igen, igen. Létezik egy számla, amiről a szerződésben meghatározott időpontokban maradéktalanul lehívhatja majd a pénzt az FTC. Erre én vagyok a garancia. Egyébként ehhez csatlakozhatnak majd a Fradival szimpatizálók. Sok száz, de talán sok ezer helyet, embert is említhetek. Olyan emberek, akik nem tündökölni akarnak, hanem a Fradiért tenni.

Úgy hangzik, mint ha országos mozgalmat szervezne.

– Megszerveződik az majd magától. De figyelmeztetem: ettől ez még nem politikai mozgalom! Ha pedig arra céloz, hogy a Fradihoz a története során rendre jobboldali jelzőket aggattak, nem vitatom, magam is jobboldali vagyok. De higgadt és nem szélsőséges. Nem is lehetek más. Hogy mást ne említsek, az én családom is szenvedett eleget. Kitelepítéstől a vállalkozásaim megalázásáig mindenben volt részünk. Már „hiányzott”, ha nem jött az adóellenőrzés, a felszámolási eljárás, a bírósági végrehajtó. Ennek ellenére itt vagyunk, élünk, talpon állunk. Sőt, a Celladam is el fog jutni a célba. Jó úton haladunk.

Halottam, hogy sok teher van a vagyonán. Honnan van most mégis ennyi pénze?

– Más a magánvagyon és más a vállalkozói vagyon. Valóban vannak adósságaim, amelyek miatt többféle teher van rajtam. Csakhogy lényegesen nagyobb a kinnlevőségem, vagyis az évek alatt másoknál megrekedt pénzem.

Egyesek szerint ez a 2,1 milliárd forint nem is az ön pénze. Ön csak az ismert, milliók szemében jogosan tisztelt, következésképp megbízható ember, akit most strómannak használnak.

– Aki engem ismer, nem állíthat ilyet rólam. A strómanságot határozottan viszszautasítom.

Konkrét név is elhangzott. Esetleg Demján Sándor áll a háttérben.

– Ez is képtelenség. Ne keverjék olyanba Demjánt, amihez nincs köze! Régen, évekkel ezelőtt, valóban többször voltunk üzleti kapcsolatban. Bankárként egy ideig mellettem állt. Vállalta, hogy finanszírozza a bioenergetikai programomat, amit végül nélküle vittem végig, ő tudniillik közben megvált a banktól. Demján Sándor nem azon az úton jár, amelyiken én. Közel másfél évtizede nincs közöttünk semmiféle üzleti kapcsolat.

Úgy tudom, szerződése van a kínai néphadsereggel – ők komoly lehetőséget látnak a Celladamban. Egyébként – ugyancsak a hírek szerint – a kínaiakkal kötött üzletet Fekete János, a neves bankár, a Bank of China magyarországi központjának egyik mentora is segítette. Kínai pénz is lesz a Fradiban?

– Lehetséges. Egyébként Fekete János az MTK-nál érdekelt. Az viszont igaz, hogy ő is megpróbálta segíteni a Celladam sikerének útját. Ennyiben számítottam és számítok is rá.

És még kire számít?

– Nem árulhatok el többet.

Miért? Végül is a legpatinásabb magyar együttesről van szó.

– Éppen ezért.

A világ jelentős klubjai mögött nagyon komoly tőkék húzódnak meg. Csak egyet említek: például a Berlusconi tulajdonában lévő Milant.

– Mit mondjak erre? Az FTC sok-sok magyar ember Milanja lesz. Nem kell mindenkinek Berlusconinak lennie hozzá.

A Ferencváros körül mindig izzott a politika. Az ’50-es években egy időre még a nevét is elvették. A rendszerváltás után az Üllői úton kampányolt az MDF. Később Torgyán József öltözött zöld-fehérbe. Ön sem titkolja, hogy a mérsékelt jobboldalra húz.

– Na és? Én tiszta körülményeket ígérek minden területen. A számlákon, a pályán és a tribünön.

Mit tesz, ha mégis megjelenik a transzparens, hogy „Indul a vonat”?

– Az a transzparens azért jelenhetett meg a lelátón, mert hasonló indulatok a társadalom egyéb területein is izzanak, rombolnak. Én ezt iszonyatosnak tartom. Erkölcsileg, emberileg irtózom a szélsőséges jelenségektől. Elutasítom. Bízom benne, hogy ha valóban tisztességes, átlátható helyzet alakul ki legalább az Üllői úton, eltűnnek, de legalábbis csökkennek az indulatok, és csak azért gyűlik össze a közönség, hogy örüljön a focinak. Szép példának tartottam, hogy a Fradi–Újpest előtt találkoztak az öregfiúk, Bene, Rákosi és társaik. És nagyon szép volt a meccs is. Mert azt ugye tudja, hogy a focit valójában a drukkerek játsszák? Az az erőtér, ami a tribün és a pálya alkotta katlanban keletkezik, hasznos. Ha jól bánunk vele, az öröm forrása. Márpedig örömből, sikerből manapság nem bővelkedünk.

A szurkolókat, a versenytársakat az is izgatja, hogy mi lesz ezek után az FTC-vel?

– A Fradi jó csapat lesz. Vannak még kiváló szakvezetők, akikre számíthatunk.

Azt már mondta, hogy nem szól bele az öszszeállításba. De mint tulajdonos, mégsem hallgathat, ha elmarad a siker.

– Amikor a Celladam megteremtésébe belekezdtem, akkor sem azt latolgattam, mikor fogok elbukni.

Úgy tudom, már tárgyalt Nyilasi Tiborral. Miben állapodtak meg?

– Semmiben. Elmondtam, mit akarok. Pénzről nem, hanem elvekről, elképzelésekről beszéltünk. A válaszhoz még türelmet kért, amit én respektáltam.

A Celladam reklámja megjelenik majd a focisták mezén?

– Nem. Az FTC nem Celladam-reklám.

Elnézést a hasonlatért, de nem fél attól, hogy úgy fog járni, mint Stadler József?

– Most meglepett. Remélem, csak annyiban hasonlítok Stadler Józsefhez, hogy most már nekem is van közöm a focihoz. Ha belegondolok, én is kerülhetek még börtönbe. Ebben a világban ez ellen nincs biztosíték.

Bocsánat. Nem a börtönre, hanem arra gondoltam, hogy a zajos sikerek után egyszer csak kiürült az akasztói stadion.

– Ilyen nem történhet az Üllői úton. Sőt! A hétvégén visszatért a nép, telt ház előtt, rendbontás nélkül győztünk. Vagyis visszatért a bizakodás és az öröm is a stadionba.

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.12.01 0 0 631
" Anyagilag nagyjából rendben van? "

Hát, nem sok gond volt két és fél év alatt.
Mondjuk egyetlen egyről nem hallottunk.
Azt az utolsó három-négy hónapot leszámítva, amióta bejelentette, hogy elmegy.

És itthon sportvállalkozás nem működik nyereségesen éveken át.
Egy-egy jobb éve lehet ( nálunk a BL,Dózsánál a kormányzati idők, az MTK-nál amikor el tudtak adni játékosokat.
De két-három éven át egyik sem volt nyereséges.
És közben hány csapat épült le szinte nullára.
Itthon az anyagi biztonság az, amit célul lehet kitűzni.

Elmondom, hogy a világ legnagyobb csapatainál is vannak anyagi gondok rendesen.
De kezelhetőek.

De legalább érted, hogy miért kellett a zsidónkat gyorsan elengedni.
Nem adott hónapok óta pénzt.
Gond lett volna.
És a részvények meg nála voltak.

Egyébként tanultak az ügyből a Furulyásék.
A Kovács már csak akkor kapja meg a részvényeket, ha teljesen kifizeti.
Ezért tekintik addig csak támogatónak.

És - bár ezt nem te írtad - a csapatnak nem adott a zsidónk 1,8 Mrd-ot soha.
Azt a Club kapta a tulajdonért.
Csak a tények miatt.

Előzmény: zépé (630)
zépé Creative Commons License 2003.11.30 0 0 630
Szia Öreg!

Azt hiszem most először írok a topicodba, tehát illendőnek tartok egy rövid reagálást a nyitó soraidra.

írod:

"Tehát.
A klub anyagilag nagyjából rendben van.
Most, hogy milyen játékosok vannak itt az teljesen mellékes.
Máshol sincsenek jobbak.
És megjelentek akik újra kavarnák.
És pont ugyanazok akik eddig kavarták.
Akiknek tökéletesen megfelelt a Dalnoki, Nyíl Albert, Novák és Varga nélküli Ferencváros.
Vajon, mi lehet a magyarázat ?"

Anyagilag nagyjából rendben van?
Nos úgy látszik, ezt csak remélhettük. A vg "kiszállás" után nem erről beszélt Furulyás.

Játékosohoz már nem kell írni, a tények ismertek.

Kavarás: jogos, mindig ugyanazok a nevek a tűzközelieknél.
A szurkolóknál viszont nehéz elvárni, hogy emlékezzenek. Ez az egyik legszomorúbb tulajdonsága a tömegnek. Mint ahogy K ügynök megjegyezte valahogy így: az ember nagy tömegben buta és hisztérikus.
Nem kell Nyilasiig menni, elég megnézni Hrutkát, Pintét, Lipcseit. Pedig a 27. nélkülük nem lett volna.

Azért csak;
Hajrá FRADI!

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 629
Gyorsan változnak az idők...

Nyáron csak úgy ötletszerűen felvetettem, hogy jó lenne ha a Nyíl ismét szerepet vállalna.
Összeránthatná az FTC hatalmas táborát.

Mivel az Index moderálási elveit gyakran megsértem önhibámon kívül, nem találom a beírásomat.
Csak a reakciók vannak meg.
Egyet idéznék és nem a személyeskedés, hanem a három hónap alatt változó idők miatt:

"HORI válasz erre | adatok | e-mail 2003.07.09 09:27 (64647)

Nyilasi... Prisztás barátja, Fenyő üzlettársa; Kisbandika üzletfele. Na ilyen ember ne kapjon semmilyen hatalmat, max. legyen edző. "

Most meg ő lett a megváltónk.
Még ma is ott volt a kettes elött a drapi.
Nyilasi Tibi.
Mondom, gyorsan változnak az idők.

És így legyen az Üllői út 129-ben bárki okos .
Néhány hétig.

Nem anyazos Kavics Creative Commons License 2003.11.30 0 0 628
Bárhol lehet jó üzletet és focit csinálni nagy pénzből!
1.8 mrd eléggé nagy összeg kis hazánkban. De semmi egy félhülye európai középcsapatnál.
A PAOK embereinek kikerekedett a szeme a Loki költségvetésén, ők egy évben ennyit utazgatnak el, akkor miről is beszélünk?

Ebben a világban minden így műkszik, ilyen jutalékos rendszerben, még az én kis vállakozásom is!
Sajnos!
Emellett van a NIKE-val egy beszállítói szerződés is a sportolók felruházására szvsz .
Emellett bevételi forrás a jegyeladás, ami tegnap szezoncsúcsot döntött, ezt azt hiszem nem kell magyarázni!
Az ELÉG VOLT ideje alatt még az UEFA meccsen is min. 3000-rel kevesebben voltunk.

Tudom, hogy 1 ft astadion, de a te frappáns szeilered nyilatkozta, hogy ez is átverés, azért nem élt vele az RT.
Tudod az üzleti zseni bróker fiú, akinek jövő hónaptól nem lesz állása!

Akkor egy dolgot mondj el nekem, miért nem álltak oda a szeiler mellé a drapinál, miért nem vetették le az ULTRÁKKAL. Az elmúlt hónapokban szerinted ők voltak a csaszik a kapu mögött, most miért nem léptek az ő brókerükért?
AZ is fura, hogy eddig miért nem volt hangjuk!?
Pont a derbire múlt el a torokfályás és pont addigra tanulták meg a dalokat!

Fura, hogy akkor tették, amikor az ULTRÁK újra ott voltak...

Szerintem én Tőled sem olvastam még itt egy HAJRÁ FRADIt, csak úgy magában, vagy egy elemzésed végén!

Előzmény: Utczák terek csapata (625)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 627
Döntetlen lett a fakó.
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 626
Annyi, hogy ezek a csapatok ennyit tudnak futballból, mint amit tegnap lehoztak.
Ha két, viszonylag nyílt sisakkal játszó társaság játszik, elég jó meccs lejöhet.
Ha bemegy a Simek kapufája, akkor meg lehet az életben nem állunk fel.
Nincsenek nagy különbségek, sokszor a szerencsés pillanatok döntenek.

Az ajándéktárgyak a jelenlegi árúsítási rendszerben meg jó ha a Kruj családot eltartja.
Ráadásul mindent ő gyártat le.
Nála a NIKE mez sem eredeti.

Előzmény: kabsz (619)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 625
" A fotex nem is akart csapatot csinálni, ha akart volna, akkor most a mainál is komolyabb csapat rohangálna a CSODÁLATOS FERENCVÁROS ZÖLD-FEHÉR mezében. "

A Fotex üzletet akart csinálni.
Soha nem is titkolták.
Csak Magyarországon jelenleg nem lehet a fociból üzletet csinálni.
Komoly játékos nem jön ide és az egész dolog csak a mecénások jóindulatán múlik.

Nehéz ezt a jutalékos demagógiát elfelejtenetek.
Ha eladok két mezt, akkor X forint folyik a Fradihoz.
Ez soha nem így működött.

Minden GT működése két dologból áll.
Bevétel, kiadás.
Bevétel az ajándéktárgyak, reklám, szponzori pénzek, TV pénzek.
Kiadás meg a csapat fentartása.
Ha több a bevétel, mint a kiadás, akkor gazdaságos és megéri a tulajnak.
Ellenkező esetben kiszáll egy idő után.
Ez nem jótékonykodás, hanem üzlet.
Akár a zsidónk csinálja, akár más.
És teljesen lényegtelen, hogy százzal több mez megy-e el.
Nem tényező egy ekkora cégnél.

Egy forintért árulják a stadiont és a környékét 2 X 25 évre.
Ennyi pénze csak lett volna rá a zsidónknak.
Ha más nem, vesz fel hitelt.

Egyébként azt hallani, hogy a Vasas meg is veszi a sajátját.

Ez az ultrásdi dolog meg elég nevetséges.
Ugye, itt volt tegnap az év utolsó meccse, pont a derby, jó az idő, nem adja a TV és a hétközben elment a zsidónk.
Minden feltétel adott.
És a 60 ultragyerek mögé meg beállt többszáz gyerek az utcákról, terekről.
És a hangerőt ők adták hozzá.
Jó, a szócsövet az ultrák.
Egyébként egy rendesebb Hajrá Fradi nem volt.
A " ki nem ugrál" volt a leghangosabb.
Jellemző.

Előzmény: Kavics1976 (614)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 624
Miért nem ez volt, mielött Torgyán jött? És nem ez lett volna, ha Várszegi nem jön?
Előzmény: Kavics1976 (622)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 623
Azért mert nem érdekelte, mert nem engedték, mindenestre nem tudta. A Fotex finanszírozta az RTt. Többel, mint amennyi bevétel volt a Fradi-sörből. Az, hogy a többiből nincs, sőt viszi a pénzt, azt pont ezzel a hozzászolással ismerted el.

De abban sincs bevétel annyi, mint amennyire ti hivatkoztok, évi hatszázmillió. Ezt a HVG írta, tölük vették át mások. Az meg a másik, hogy Várszegi a leginkább érdekelt abban, hogy sikeres legyen a klub, neki ezek a jogok csak úgy lehet üzlet, ha a 95-ös Fradi örület jön el újra, és évekig tart. Azt pedig csak eredményekkel lehet, amiért ő valószínüleg tenni is akar. Persze, ha valaki leszurkol neki 1.8 milliárdot, akkor eláll az üzlettöl.

Előzmény: Nem anyazos Kavics (621)
Kavics1976 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 622
Örülök, hogy ezt Te ilyen jól tudod!
Előzmény: Ferencváros_28 (620)
Nem anyazos Kavics Creative Commons License 2003.11.30 0 0 621
Nem jutott eddig sem egy fillér sem az RT-be ezekből a dolgokból, a fotexhez ment eddig is!
Miért is nem látott bele Kácsor az RT. dolgaiba?

Otthon nem élem át újra, mert nem lehet átélni, ahhoz ott kellett lenni!
Ha meg is nézem, szerinted miért is támogatom vg-t?
Neki a reklámidőből lenne bevétele, amit nem nézek meg...
Jelen pillanatban MO-n nem mérhető a nézettség!
Ez amolyan népbutítás, mint a FRADI sör meg a 0% FRADI...
A médiában dolgozom egy ideje, úgyhogy némi fogalmam van róla.
Ha tudnád mi alapján állapítják meg a nézettséget...
Az üzleteiben nem vásárolok, akkor mi által tudom támogatni, ha megnézem a tv-jén a meccset?
Kérlek vezesd le!

Azt is, hogy vg és westel reklámokon kívül mit láttál a FRADI-tv adásideje alatt, amióta műkszik ez a sz@r?!

Előzmény: Ferencváros_28 (617)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 620
Így van eladjuk a sok zsoldost, ti pedig kiáltozni fogtok, hogy miért csak 5-ek vagyunk a bajnokságban.
Előzmény: Nem anyazos Kavics (616)
kabsz Creative Commons License 2003.11.30 0 0 619
Két dolog:

A Fradi - Újpesteken az eredménytelenségen túl mindig a játékkal van a gond.
A tegnapi meccsen láthattunk 20-30 percet amikor Újpesti szemmel fölényben játszottunk. Ez azt jelenti, hogy a labdabirtoklás és előre játékban aktívabbak voltunk. A korábbi meccseinkhez képes több labdát is tudtunk szerezni a középpályán.
De a Fradi meccs más. Hiába fogadkozik a játékos ha a pályán képtelen megvalósítani amit mond. A 0-3 óta nem tudunk jól játszani az Üllőin. Ennek az egyik része csak a mi játékunk. Másik része a Fradi játéka. Nem tud úgy játszani a Fradi az Üllőin, hogy mi jobbak legyünk. Ez mint szurkolót nem vigasztal. A szurkoló azt akarja, hogy a csapata a legjobb Real Madridot aki briliánsan játszik verje meg egy jobb játékkal.
A derbi azért is más mert a csapat nagyrésze nyerni akar lélekben. Úgy is megy ki. Nem akar eljönni 0-0-val. Nem akar eljönni 1-2 gól minusszal. Gólt akar rúgni. Ehez mindennek össze kell jönnie. Vagyis sok mindennek. A Fradinak is teher Újpesten játszani de úgy érzem az Újpestnek nagyobb teher az Üllőin játszani. Ezt nem tudják megoldani. Az akarat tartalom nélkül kevés.
Jobb, szerencsésebb a FRadi. Azért mert az Újpestnek sokkal jobban kel játszania még magához képest is, hogy jobb legyen mint a Fradi. Még a megnem adott gól szerencséje sem volt elég szerencse ahoz, hogy meg tudj nyerni a csapat a meccset.
Egyébként a derbi mindig és mindenhol más mint egy sima bajnoki. Ritkán szép és gólzáporos.
Itt az eredmény a legfontosabb tényező. Ki hogyan szerzi azt meg már sokadrangú és elfeljti mindenki.

A másik.
Beszéltem egy VG emberrel. Megkérdeztem mik azok a jogok ami marad VG-nél. Felsorolták amit olvashat bárki az újságban. Megkérdeztem. Az ajándéktárgyak? Az mind a Fradié. És a Fotex shop?
A Kruj biztosítja a termékekekt és azt árúsítják.
És a hörcsike? Az Fotex termék és a jövőben nem lesz...hozzáteszem szerintem lesz csak átveszi a Kruj. Furcsáltam, hogy nem a VG felöl vándorolnak a termékek a Kruj felé, hanem fordítva. Ez ugyanis üzlet.
Azután átgondoltam ha az ajándéktárgyakból 100ft-ból lehet realizálni 200ft eladási ár után 110-120ft-ot adott forgalom mellett, akkor ez nem éri meg a VG-nek. Sok munka és befektetetés relatív kevés bevétel. Kivétel a Nike mez. Ott nem látja senki de a mez értéke 2-2.500ft/db lehet legyártva. A logók és kapcsolódó költségek sem érik el az 1.000-1.500 ft-ot. Lehet realizálni egy 300-400%-ot. Úgy, hogy ez a termék a legmagasabb árú tárgy. Tehát a nyereség is a legnagyobb rajta. Egy sálon, egy kulcstartón nem lehet ennyit keresni. A piac nem engedi. Még a Ferencvárosi fogyaszói kör is kevés a nagy bevételekhez. Itt a bevételeket nem a Magyar labdarúgáshoz mérem hanem a befektetett 100ft-okhoz.
Tehát maradt az ajándék üzlet. Azért mert ma még az nem üzlet és rövidtávon sem várható, hogy az legyen.

Előzmény: Utczák terek csapata (613)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 618
Május 30-án volt Elég volt? És azóta a meccseken egész tegnapig volt? Az, hogy meg a játékosok pedig azért futottak a táborhoz, mert az szurkolt. Nem mondtál ellen nekem.

Én nem azt mondtam, hogy Várszegi strómanja, bár ez is benne van a pakliban. De lehet akár Demján, vagy Csányi, vagy bárki más is. Az éln feltéttelezésem szerint pedig Furulyás pontosan tudja, kinek az embere a jó magyar ember.

Előzmény: Nem anyazos Kavics (616)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 617
Ezen termékekből eddig az RTbe jutott ápénz, annak a pénzügyeibe meg Kácsor nem látott bele eddig.

Te este megnézed a meccset, vagy csak azért mert ezzel Várszegit támogatod, inkább nem éled újra a tegnap estét?

Előzmény: Kavics1976 (614)
Nem anyazos Kavics Creative Commons License 2003.11.30 0 0 616
Az első két soroddal nem foglalkoznék, mert tegnap megadta az élet a választ! Ilyen szurkolás utoljára május 30-án volt talán.
Maradjunk annyiban, hogy tegnap ünnepletek a focisták a II-es és a XV-ös előtt is, amit két hete még nem volt szabad nekik! Nem keveset pedig a tábor előtt, amire nagyon régen volt példa!

Ha ez így van, akkor furujást kel elmeszelni, mert neki mutatták be a bankgaranciát, ő tárgyalt egy személyben az FTC nevében!
Majd akkor eladjuk a sok zsoldost, akik viszik a pénzt és jöhetnek a tehetséges fiatalok!

Nem hiszem, hogy vg strómanjáról lenne szó, de még ez is lehet!

Előzmény: Ferencváros_28 (615)
Ferencváros_28 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 615
Én csak egyet nem értek. Hogy egyesek ma magukat ünneplik, hogy újra egy a Fradi-tábor. És azt is sejtetik, hogy ez az Elég Volt érdeme. Fenéket az. Attól mert abbahagyták a feszültség gerjesztését, még nem az.

Egyébként információim szerint Kovácsnak még az RT feltökésítésére sincs pénze. A kinai üzlete pedig abból áll, hogy ha sikeresek lesznek a kisérletek(ez igencsak nagy ha), akkor tárgyalnak majd, hogy tényleg kell-e a cucc a kinaiaknak. Az amerikai partner(amelyik igazáből német) több év alatt 5 millió dollárt(tehát annyit, amennyit a Fradinak igért a mester) fektett be a kisérletekbe, ezért a nyereség 75%-a az ővék lesz. Ez sok mindent elárul a Celladam-csoport tökeerősségéről. A kisérletek pedig 2004 őszéig biztosan tartanak, pénz csak jóval ezek után lehet(ne). De tippem szerint nem lesz.

Tehát vagy igazad lesz, és nagy bajban leszünk jövőre, vagy strómanról van szó és akkor pénzügyi gond nem lesz.

Kavics1976 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 614
Nem várom el, hogy igazat adj nekem!
Szerintem az idei szezonban most hajtott a legjobban a csapat - talán a koppenhágai meccset leszámítva -, persze a régebbi újpest meccseken is volt hajtás, de ez most az elmúlt pár hónap tükrében nekem tetszett.

Szerintem más volt a beszélgetésen.
Én nem voltam ott, de aki ott volt mást mondott, mint Te!
Ez a bebukottak vhogy nem stimmel, tegnap erre is választ kaptunk!
Szerintem a Te frappán sbrókered bukott, vagy fog bukni, de nem is kicsit!
Tegnap ölég szarul is nézett ki!

Nekem nem ezt mondta a gazdasági igazgató kedden.
Azt viszont megtudtam, hogy eddig sem és ezután sem folyt/folyik be pénz az általad propagált termékekből!
Ellenben a sál, mez eladásokból!
De elfogadom, hogy ezt is jobban tudod.

A fotex nem is akart csapatot csinálni, ha akart volna, akkor most a mainál is komolyabb csapat rohangálna a CSODÁLATOS FERENCVÁROS ZÖLD-FEHÉR mezében.
Ők a jogokat akarták.
Nem gondoljuk, de nagyon naívan probálták felépíteni, csak egy dologgal nem számoltak, hogy a CSODÁLATOS FERENCVÁROS támogatóinak - itt most a SZURKOLÓKRA gondolok - nagy része nem vevő erre!

Csúnyán bebukták!
Stadion akkor lett volna, ha vg talált volna rá befektetőt és megkapta volna a stadion körüli területeket.

Sugár nagyon sok mindenben nem ért egyet vg-vel.
Az majd kiderül mennyire függ tőle!
Ha nagyon, akkor elmegy, ha kicsit, akkor marad!
Nem is kicsit mások az elképzeléseik nagyon sok dologban!

Az azért örömmel tőlt el, hogy rajtad kívül senki sem sírja vissza a pénzmosót!
A sörrel és marketing jogokkal való űzérkedésre válaszul pedig furujás életében először volt jópofa, amikor azt mondta, hogy ennek az Istennek az ideje alatt nem fog megtérülni vg-nek a befektetett pénz...
Nem miattam és az ULTRÁK miatt fog megdőlni ez az állítás.
Te már egy kicsit necces vagy!

Előzmény: Utczák terek csapata (613)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 613
Semmivel sem hajtott jobban a csapat tegnap, mint a tavaszi 1:0-ás vagy a 2:1-es meccsen.
A különbség az volt, hogy most szerencsénk volt, hogy az elején a Szélesiről bepattant.
És annyi, hogy a Dózsa nem állt vissza annyira, mint a többi csapat az Üllőin.

A beszélgetésen néhány sztereotíp faszságon kívül érdemleges nem hangzott el.
Csak most a bebukottaknak valahogy ki kell mászni az ügyből.

A mezből és a sálból egy forint nem jön vissza a Fradihoz.
Legfeljebb csak a Krúj bérlet díja.
A Nike sem pörget vissza belőle csak a felszerelést adja.
Persze ettől a demagógia, demagógia marad.

De most mondom, hogy nagy meglepetés ne legyen.
Komoly anyagi gondok leszenek jövőre.
A Fotex sem tudott üzletet csinálni a Fradiból.
Se stadion, se BL.
És az igazgatótanácsa baszogatta a zsidónkat, hogy szálljon ki az üzletből.
Nem is adott pénzt hónapok óta.

És most már a TV pénzek sem jönnek.
A Westelnek meg van még 8-10 hónapra itt szerződése.

Előzmény: Kavics1976 (612)
Kavics1976 Creative Commons License 2003.11.30 0 0 612
Edzőnek ne jöjjön vissza!
Annak jó lesz a Pinyő!
Egy olyan ember kell, aki kihajtja a belüket, ki mer hagyni "sztárokat", ha kell és hajlandó a fiatalokkal foglalkozni.
Nyíl a nyelv helyére, Garami szakmai igazgató - vagy felőlem mehet a halál f@szára is - és Pinyő a Kunticcsal edző!

Öreg!

Az tegnap este bebizonyosodott, hogy tud ez a CSAPAPT, ha akar.
Csak fel kell tűzelni Őket!
Gondolom Te, mint a FERENCVÁROS nagy féltője és szurkolója tudod, hogy mi történt csütörtökön este!
Tudod kik voltak ott és miről beszéltek.
Tegnap este ennek az eredményét láttad!
Az meg, hogy a TE FERENCVÁROSOD a kellemesebb, vagy az ULTRÁK által fémjelzett, nos arról is hű képet kaptunk tegnap este!
De nem kell ez a megkülönböztetés, mert MINDANNYIUNK FERENCVÁROSA volt tegnap, amelyik tudva a dolgát, megtette, amit meg kellett tennie!
Az meg, hogy Te leírod és kifejted, hogy elkötelezett fotex támogató vagy...
Nos, ez legyen a Te problémád!
Én inkább veszek még két-három mezt, meg sálat, amiből a bevétel Nekünk megy.
Tegnap gondolom azt a kiírást is láttad, ami a százalékos eloszlásról szólt.
Még ha nem is teljesen igaz, mert talán a 3x100 mill befolyik, talán nem - ezt is nevetséges feltételekhez kötötte a pénzmosó - akkor sem szerencsés a mai helyzetben az emtékás zsidó mellett állást foglalni, mert az ő ideje nálunk lejárt!

Előzmény: Utczák terek csapata (608)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 611
Arról meg nem beszélve, hogy a kiírásról lemaradt egy szó.

Helyesen:

Nyíl, gyere haza !
Sajnáljuk.

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 610
Olyan 1970 körül jelent meg rendszeresen a Fradi Híradó.
Amióta a Béla itt van.
Ez bizony a Kádár-korszak volt.
Akkor most kommunista hagyományú újságunk van ?

Vagy amikor a Torgyánék hozták a lét.
A vidéki származású, újpesti lakos.
Akkor most parasztok vagyunk és dózsások ?

Vagy most a hajdúböszörményi emberünk .
Akkor most vidéki kuruzslók vagyunk?

Ugye, milyen problémás a logikus gondolkodás ?
És ugye, hogy nem lehet gondolkodni logikusan amikor elvárásoknak megfelelően kell gondolkodnod?

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 609
Gyere, meséld már el nekem, hogy mik is a mi hagyományaink.

Előzmény: Dope (607)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.30 0 0 608
" bizzunk benne, hogy 3. nem lesz "

Miért ne lenne.
Három szar meccs és hajtja majd a kórus.
És pont azok, akik most hívnák.

De egyébként csak azért nem lesz mert nem jön vissza.
Okosabb gyerek ő annál, hogy elvállalja.
Ráadásul az ő nevével a Szeiler helye, méltatlan beosztás lenne.
Arról nem beszélve, hogy " alkatilag " sem alkalmas rá.

Legfeljebb edzőként jön majd.
Egyszer.
Lehet, megint a Zoli után.

Előzmény: mash (606)
Dope Creative Commons License 2003.11.30 0 0 607
Tedd azt. Tisztelni kell a hagyományokat.
Előzmény: Utczák terek csapata (604)
mash Creative Commons License 2003.11.29 0 0 606
látom már megint kevered
79-ben játékosként kapta
98-ban edzőként
bizzunk benne, hogy 3. nem lesz
Előzmény: Utczák terek csapata (605)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.29 0 0 605
Érdekes volt hallani a kórust, ahogy a Nyílt követelete vissza.

...bizony mondom néked, mielött a kakas megszólal háromszor tagadsz meg engem...

1.) 1979 FTC-Volán
2.) 1998 Kispest-FTC
3.) ..............

Utczák terek csapata Creative Commons License 2003.11.29 0 0 604
Holnap fogom a Fradi sörömet és leülök a Fradi TV elé, mert az írta az FTC.hu meg a 100% Fradi, hogy este kilenckor leadja a csodálatos Ferencváros győzelmét.
Előzmény: Ferencváros_28 (603)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!