Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Itt egy kitiltott tag hozzászólása látható: ha már így online vagy megragadnám az alkalmat és kérdeznék.
Mivel 1-2 nap múlva újra lesz kütyüm elkezdtem gyüjtögetni előre is a hasznos dolgokat hozzá. Többek között a belinkelt ftp-ről is.Ott találtam olyat, hogy "Crux view" illetve egy olyat, hogy "VisualGPS". Azt kérdezném, hogy ezek mire jók és hogy kell őket telepíteni? Köszi előre is!
Szia, amit jól gondolsz, hogy valóban kell mellé mioautorun.scp és az jó eséllyel módosítja a registryt.
De: az eredeti registry be van égetve és hiába módosítod, hardreset után mindig visszaáll eredeti állapotába. Így aztán emiatt a gari (persze ha odafigyelsz, hogy hardreset után vidd a szervízbe) nem ugorhat.
Én tegnap voltam Győrben és egy ilyen C-720-as készüléket vettem új állapotban 80 eFt-ért. ( 85-re tartotta, számla szerint 114.990.-Ft volt) Nagy mázlim volt. Nem elirás, ennyiért, mert a hölgy az anyukájától kapta ajándékba és neki nem kellett, mert a férje kocsijában van egy ugyanilyen. Október 16.-i a vásárlás számla szerint. Én bontottam ki itthon a dobozából , most töltöm az akksiját és ismerkedem majd vele.Ellenőriztem az S/N-t és az is OK . Eredetileg 520-as volt szándékomban, de ezt nem hagyhattam ki. Korábban végigolvastam itt ennek a fórumnak a beirásait és amit úgygondoltam, hogy kelleni fog le is töltöttem az 520-hoz. Most nyitottam egy másik könyvtárat ahova a 720-hoz gyújtögetem az anyagot. Mivel a témában nincsenek tapasztalataim, én is kérdezni és biztos, hogy segitséget fogok kérni. Az árakat én is figyeltem. Ide teszek linkeket ahol össze tudod hasonlitani. Lényegesnek tartom, hogy "tiszta forrásból" legyen vásárolva mert több előnye van, többek közt a garanciális idő is nem 1, hanem 2 év. Tehát:
http://depo.hu/index.php?pn=product&c_main=1132&c_parentid=1136&c_id=222&p_id=121469 http://www.arukereso.hu beirod a Mio C720-at, nagyon sok eredményböl válogathatsz Egy másik link a gyártókat és Mo.-i forgalmazókat tartalmaz.
http://gps.linkpark.hu/
Azt ajánlom, hogy várjál a vásárlással pár hetet mert biztos, hogy lesznek Karácsony-i akciók és olcsöbban meg tudod venni. A jelenlegi legolcsóbb ár 92-93 eFt. Ha olyanokat irtam amit már Te is ismersz, elnézést kérek. Sol sikert !
Én a kártyán hagytam, de sajnos képtelen vagyok elindítani. Úgy tudom, hogy senkinek sem sikerült még. Amúgy valóban nem kell a navigációhoz. Az lenne a képnéző, videó lejátszó, stb.
Egy jó tanács. Ne akarj mindent egyszerre megcsinálni egy olyan készüléken, ami még meg sincs és ráadásul nem is értesz hozzá. Először vedd meg a készüléket, ismerkedj meg vele, nézd meg, hogy mi van rajta és mikoriak a térképek, meg a firmware. Utána lehet variálni vele sorban, úgy hogy kérdezgetsz, mi meg segítünk. Hiába linkelnénk be most mindent, mire megveszed a 720-t, addigra elfelejted, hogy mi mire való, ráadásul akkor is kell majd segítség, főleg hogy figyelmetlenül olvastad a topicot. Csak egy pár hozzászólással ezelőtt is ott egy link, ahonnan szinte mindent letölthetsz. Amúgy, ha már azon töröd a fejedet, hogy hogyan lehet törést rakni a gépedre, akkor olcsóbban kijössz egy c520-al, mert a törés után arra is fel lehet rakni az összes térképet, amit le lehet ingyen tölteni. A 720 csak a fényképezővel tud többet. Kérdés, hogy az megér-e annyit?
Amúgy az ár, amit belinkeltél az jó, mert ennél csak 100 Ft.-al olcsóbbat találtam. Az meg elhanyagolható.
Szóval vedd meg, ismerkedj vele, aztán jelentkezz.
Most vagyok itt először,és c720 vásárlás előtt állok.
Átolvastam a fórumot, de azért akadnak még fehér foltok....igaz itt van minden ami csak kellhet de hogy ezt használni tudjam megint meg kellene hogy tegyem.Kissé még zavaros ez nekem, így hogy nem is értek hozzzá!
pl. mit és milyen sorrendbe kell hogy tegyek ahhoz hogy a lehető legfrisebb legyen rajt minden, a hivatalos frissítésről már lemondtam de hát jogosnak is tartom, ha már képtelen a gyártó ezt időben és ingyen megtenni! Tudnátok ebben segíteni?
Ha valaki röviden leírná ezt igen nagy segítség nekem! Előre is köszönöm! Ha be is lenne linkelve...az maga a Kánaán!
Ha van , lesz erre ideje valakinek...
Mégvalami...tud esetleg valaki olcsóbbat ennél?
http://www.gpsmarket.hu/index.php?scn=122&pc_id=10&pi_id=11&ppt=0
Köszi mégegyszer is!
A (983)-ban leírtakkal kapcsolatban lenne kérdésem:
az SD kártya gyökérkönyvtárába kell másolni a mioautorun.exe-t.
Bekapcsolt állapotban behelyezed az SD károlyt és pár másodperc múlva a kijelző alján látsz majd egy vékony szürke csíkot. Erre rákkatt. kétszer és előjön a start menü. Itt a RUN résznél tudod futtatni az sd kártyán lévő miomapot. Ennyi! "
A mioautorun.exe-t például ebből másolhatod ki:
Szóval a mioautorun.exe önmagában nem elég, mert a rendszer még keresi a mioautorun.scp-t is ami ha jól látom módosítja a registry-t amit ha ki tudnak olvasni úszott a garancia. Jól gondolom?
Az ftp://mail.cbnvam.hu címen kívül tud még valaki MIO C720 firmware elérhetőséget?
Az előbbi címen lévőt föltettem (Mio_C720_EEU_firmware_R40), de azóta a MioMap "HardwareIDerror" uzenettel megáll, szóval valami mással kellene próbálkoznom a helyreállításhoz.
Az a gyanúm, hogy a fenti címen lévő firmware ami kelet erópai státuszú (EEU) valahogy nem fér össze a teljes EU-s licensszel. No persze ez egyenlőre csak feltételezés. Ma egész nap nem voltam képes elérni az LCP szervizét, hogy valami információt kapjak.
Megpróbáltam újra, reset meg minden, de az eredmény ugyanaz. Nagyon szépen fölmegy rá, de a miomap indítása után ugyanaz az a hardwareiderror üzenet.
Tud valaki esetleg egy olyan firmware frissítést ami nem EEU-s hanem sima EU-s?
Egyéb ötlet?
Azt látom, hogy a telepítés során csinál a backup ideiglenes könyvtárat ahova lementi a tartalmat, majd később legyalulja a navigator tartalmát és újraírja a backup-ból.
Továbbá csinál egy program files settings könyvtárat is melybe beleír egy system.ini file-t.