Nekem is 90-95 fok között van a vizhőfokom.(3.2 V6)De olyan 92-95 nél kapcsolnak a ventik és gyorsan vissza is hűti.A városban töbször kapcsol,meg nyáron nagy melegben nagyobb tempónál+ légkondinál melegszik jobban.De eddig nem vettem észre hogy gondja lenne.Szerintem nem köbcenti függő,nagyobb motor,több henger nagyobb hő!El is olvadt a tekercsem meg a kábelem... :(
Tegnap elmentem párommal kirándulni a szigetközbe,lassan mentem 80-90között gurigáztam,egyszer nyomtsm meg neki olyan 170-ig egy pillanatra és igy lett 9.8 az átlagom.Szerintem nagyon jó eredmény a falvakon keresztül,ahol le is kell lassitani.
én sem nézem már 1-2 éve, pedig régen érdekelt. pont tegnap véletlenül láttam 1-2 képkockát az időmérőből vagy mi van mostanság szombaton, úgy néznek ki azok az autók mint valami rosszul méretarányozott makettek
nem tudtam eddig, de lehet hogy igazad van, és akkor tényleg valós az a 102 fok. nálam kereken 92 fokot mutat amikor kapcsol a ventilátor, igaz ezt csak dugóban araszolva éri el, de hamar vissza is hűti magát. csak a logikát nem értem ebben az egészben, miért kell elcsalni azt a 10 fokot? olyan rémisztőnek tűnne ha 100 fokon állna a mutató?...
Nem fohászkodnék én senkihez, mivel eleve terveztem egy carpc építését 7"-os kijelzővel, viszont nem létezik pc-be olyan fm tuner, ami menet közben akárcsak megközelítené egy autórádió minőségét. Ugyanakkor egy 7"-os kijelző (pláne egy touchscreen) annyiba kerül, mint egy ilyen minden egyben cumó. Egy ilyen cuccal minden megoldódna és, mivel van video bemenet rajta, carpc szinten elég lenne egy ramatyabb cuccokból összetákolt "pc", mivel nem kéne tudnia filmeket lejátszani, csak netet és diagnosztikát.
Nagyobb gond az anyagi része, mert az általános árak (100-150 font) túl magasak, az olcsóbb használt cuccokra meg lecsapnak.
Nézd meg egyszer computerrel, hogy igazam van:) amikor neked 90 fok van a műszerfalon az száz a valoságba! Nem tudom hogy csak 2,5 v6 -nál van e de két vízhőfokmérője van az autónak egy a computerhez megy amit csak Techel bírsz megnézni!
De van egyszerűbb is a ventillátor 102 fokon kapcsol nézd meg olyankor a belső műszert:)
Jól néz ki, tud is, látom benne van a telefon vezérlő.... szóval jól hangzik...
Más! Ma Mumtaz megmentett. Ajtó, központi, minden lehalt, riasztót sms-sel kapcsoltam ki, mert nem ment a kulcs. Visított mint a k. anyja. Kulcs újratanítás lett. Azt sem tudtam, ki kivel van, de Mumtaz vágta. Király vagy!!!!
Majus 4.-en erek haza,elotte lehet talalkozom mumtazzal..... 5.-en veki megy szervizbe,hogy miert nem tolt vissza az uj akku,nyari szett fol,es a klima kompresszor csereje+asszonykanak millio programja lesz szamomra meg ezen a nap... 6.-an jonnek a lakast kivulrol csinalni nemes vakolattal+2 ajto csere,csempezes,kerites festes,egyebek, remelem 1 het alatt meg lesz.....+meg 1 eljegyzes a csaladban... Na utanna remelhetoleg szabad leszek,amugy 21-ig vagyok otthol szal reszemrol mehet.
Na kész a verdám,a vezérműtengely jeladó volt a ludas elégett benne a tekercs,és a kábel is megolvadt.30e fájt a mulatság,de mindig jobb mint motorvezérlő babrálás,horror árért.Szóval minden okay,1000km van még az olajcseréig.Szoval jöhet a kocsikázás!