Keresés

Részletes keresés

SnAkE Creative Commons License 2005.05.20 0 0 8497

Szia

Igen tudom melyik az a szalon mivel pont mi játszottunk a haverral mikor felvették az állitolag "élő" műsort.

XI ker. Kocsis u. elején van

Igényes hely, 3 snooker asztal, dákot érdemes vinni mivel az nem a legjobb sajna.

Nem olcso, de nem is vészesen drága. Mindent összevetve nyugis hely.

Remélem tudtam segíteni

Snake

Előzmény: Szababa (8496)
Szababa Creative Commons License 2005.05.20 0 0 8496

Látta ezen a héten hétfőn a nagyszerű Győzike show-t? Az elején egy snooker klubban beszélgettek. Tudja vki melyik klub volt ez, mert elég kultúráltnak tünt. 3 asztalt biztos láttam, derékszögben voltak elrendezve

Gracioso Creative Commons License 2005.05.20 0 0 8495
csak én maradtam le róla? Mióta van http://snooker.lap.hu/?
Gracioso Creative Commons License 2005.05.20 0 0 8494
Pesten több helyen is, azt nem lesz nehéz találnod. Vidéken amiről biztosan tudom, az Debrecen, 3 db elég régi, de a lényeges dolgokban felújított asztal van. (Riley asztalok emlékeim szerint)
Előzmény: Törölt nick (8493)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.20 0 0 8493
És hol vannak ilyen szalonok? Gondolom Pesten biztosan, de vidéken esetleg?
Előzmény: SnAkE (8492)
SnAkE Creative Commons License 2005.05.20 0 0 8492

Szia

Űzni lehet amatőr és profi szinten is a sportot. Amatőr szinthez elég ha lemész egy szalonba és játszol. A profi szinthez már valaki olyan is kell szerintem aki az alapokat megtanítja, ja meg gondolom kis tehetség és szorgalom. Bár erről nem tudok pontos infót mondani de nagyobb szalonokban szerintem adnak infot a klubbokrol is.

Én hetenként 2x szoktam egy haverral vagy egyedül lejárni lökdösni.

Eről jut eszembe, tudja valaki hogy az ADAM gyártmányú dákók mennyinél kezdődnek? Most rendeltem egyet Angliából és érdekelne hogy nagyon átvertek e.

Üdv

Snake

Előzmény: Törölt nick (8491)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.19 0 0 8491
Üdvözlet! Egy számotokra biztos egyszerű kérdésem lenne: Hazánkban van lehetőség ezt a sportot űzni valahol? Vannak klubok vagy vmi hasonló? Vagy nekünk csak a Eurosport nézése jut?
king13 Creative Commons License 2005.05.18 0 0 8490
Jut eszembe :) Zombie a World Snooer Championship 2005-ben az fmw bejátszások között benne van az az O'Sullivan Henry ellen lőtt LG Cup (talán 2000?)-os maximum breakje elég jó minőségben, ja és .wmv . Fent van nálad az már, csak nagyon rossz minőségben, szóval talán érdekes lehet :)
Treyez Creative Commons License 2005.05.16 0 0 8489

Hát nem csodálatos a standing ovation a végén...?? Meg ahogy a nyurga végül nekitámaszkodik az asztalnak, felsóhajt, letörli a homlokát... Csodálatos karrierjének elején ált még akkor; hogyan is láthatta volna a 6 vb címet, a győztes Mosconi meccseket... Történelmi pillanat! (Van még egy-két jó snookeres klip ezen az orosz oldalon, de a pool, pyramid + egyéb játékfajtákat is érdemes mind, mind letölteni!)

...Mellesleg én is "fanatikus türelemmel" várom Szababa videóit :-))

Előzmény: Gracioso (8487)
Zombie Creative Commons License 2005.05.16 0 0 8488
Ez valoban nem rossz, de mivel nekem a mult heten jott meg a Ronnie's Snooker Hotshots DVD, ezert majd egy sajat rip fog belole kikerulni :)
Előzmény: Gracioso (8487)
Gracioso Creative Commons License 2005.05.16 0 0 8487
Treyez kollega révén sikerült egész jó minőségben letöltenem Steve Davis eddig egyetlen hivatalos maximum breakjét az 1982-est, amit Lada Classicon lőtt. A link: http://video.propool.ru/players/davis-spencer.avi.

Mindenkinek ajánlom megtekinteni, a zöldről történik egy "kis" kick, aztán meg érdekes dolgok :)

Zombie, ha van kedved, pakold a többi közé.

Szababa: még mindig várom a Ronnie Hotshots-t, és kiegészíteném a "listát" az Alex Higgins dvd-vel. Mailben leegyeztethetjük az anyagiakat. Thx!

Jimmy 4ever Creative Commons License 2005.05.16 0 0 8486
Ez nagyon érdekes (mondjuk ha valakiről, akkor Hann-rol el tudnám képzelni, ritka egy unszimpatikus csávó). Egyébként az az emlékezetes Jimmy meccs 95-ben én úgy tudom, nem a hagyományos értelemben volt bunda, hanem az volt furcsa, hogy nagy pénzeket raktak arra, hogy Jimmy 10-2-re fog nyerni, ami aztán be is következett (legalábbis így dereng :-) És csak a félreértések elkerülése végett, Jimmy teljesen tiszta volt, a gyanú árnyéka sem vetődött rá, a csávót viszont tényleg eltiltották.
Előzmény: Zombie (8469)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.16 0 0 8485
köszi
Előzmény: Szababa (8482)
Snowflakes Creative Commons License 2005.05.15 0 0 8484
A Globalsnooker oldalon két magyar játékos neve is van, de őket te is ismered, úgy tudom. Vagy rajtuk kívül gondoltál még valakire?
Előzmény: Szababa (8483)
Szababa Creative Commons License 2005.05.14 0 0 8483
arról tud valaki valamit, hogy a május 31-én kezdődő, lengyelországi snooker EB-re megy-e magyar játékos?
Szababa Creative Commons License 2005.05.14 0 0 8482
tudtommal a Davis tesójának a cége csinálta a snooker asztalokat eredetileg a Biliard Art-ban és ez alkalomból volt itt 1-2 napig. Tartott egy bemutatót, ahol magyar srácokkal játszott 1-1 frame-et. Szabó Ödönnel játszott utoljára. Kezdésből lelökte a fehéret, aztán a Dönci kézből nem lökött le pirosat és ezután Davis végigpakolta az asztalt. De előtte is volt már 100 felettije, azt hiszem a Marton Andris ellen. De rég láttam, elő is veszem újra. Az a rész tökre tetszik, amikor Fodor Laci barátom lökése előtt térdre borul a Davis, aztán csinál egy masszét és elszalad hátra a sötétbe, beleöklöz a levegőbe örömében, majd fapovál előrejön. Halálos a figura.
Előzmény: Törölt nick (8481)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.14 0 0 8481

Egyébként tudna valaki infot nyujtani az ominózus 1992-es budapesti 147-es breakről? Mit keresett nálunk Davis? Ki hívta meg, meddig volt itt? Lehet, hogy volt már erről beszámoló, de eddig nem találkoztam itt vele...

Előre is kösz

Zombie Creative Commons License 2005.05.13 0 0 8480
Előzmény: SnAkE (8479)
SnAkE Creative Commons License 2005.05.13 0 0 8479

Hi

Megkérdezhetem Zombie honlapjának címét hogy letölthessem azt a divx-et?

Előre is köszi

Snake

Előzmény: Szababa (8476)
Gracioso Creative Commons License 2005.05.13 0 0 8478
majd nézd meg, hogy a pool topicon kié a 147-es hozzászólás! :D
Előzmény: Szababa (8477)
Szababa Creative Commons License 2005.05.13 0 0 8477
csak egy apró hülyeség: napok után most ürítettem ki a céges postafiókom "kuka" részét és pont 147 törölt levél volt benne...
Szababa Creative Commons License 2005.05.13 0 0 8476

Én megtettem mindent. Beregisztráltam a bbc-hez, próbáltam írni de visszadobták mert "because it contains a website address, or most of a website address". Szerintem pukkadjanak meg, pedig a break ott van Zombie weboldalán divx-ben a dvd meg már többünk polcán lineup jóvoltából!

Előzmény: Treyez (8475)
Treyez Creative Commons License 2005.05.12 0 0 8475
Csak sajnos magát az UFÓ-t elég jól ismerik; ők inkább a Mars-béli helyszíntől lehetnek fennakadva... ;-)
Előzmény: sukka (8474)
sukka Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8474
he-he, hát igen, ez a felvétel az angoloknak Rosswell szintű meglepetésként hatott. :)))
Előzmény: Zombie (8471)
lineup Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8473
irok nekuk, nekem megvan DVD-n az egesz felvetel.
Előzmény: Zombie (8471)
Justice Dr. Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8472
bezzeg a snookervb végéredményéről nem számolt be az index.:)
itt vannak érdekes videok is..
Előzmény: sukka (8468)
Zombie Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8471
Steve Davis' unknown maximum break?

Valaki segitsen szerencsetleneken :)
Ciani Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8470
Mi abban a ráció, ha valaki Hann vereségét biztosítja be? Inkább fordítva lett volna értelme :)
Zombie Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8469
Hann to face 'match-fixing' probe

World Snooker is set to investigate allegations in The Sun newspaper that Quinten Hann agreed to lose a match at the China Open in return for money.

Sir Rodney Walker, the chairman of World Snooker, confirmed the body will now begin disciplinary procedures.

Walker told BBC Sport: "Quinten Hann will be written to and invited to comment on these allegations.

"Then in due course he will be invited to attend a meeting of World Snooker's disciplinary committee."

Walker added: "We work of the principle of English justice - a man is innocent until proven otherwise."

According to Sky Sports News, Hann, who is ranked 22 in the world, issued a statement denying the allegations.

But Hann's lawyer, Adam Mir, says his client has not yet made any comment.

According to Mir, Hann and his legal team are due to discuss The Sun's accusations and may make a statement in the next few days.

Volt mar ilyen egyebkent a 95-os VB-n a Jimmy White-Peter Francisco meccsen, akkor az aranytalan mennyisegu fogadasbol kovetkeztettek, hogy Francisco leadta a meccset. Ot evre tiltottak el.
sukka Creative Commons License 2005.05.11 0 0 8468
hm, mik nem vannak, bulvárhír az indexen "Bundagyanú snookerben Bundagyanú miatt nyomozást indított a Nemzetközi Snooker Szövetség az ausztrál Quinten Hann ellen. A The Sun című lap értesülése szerint egy magát leplező újságíró 50 ezer fontot ajánlott fel Hann-nek, ha kikap az ír Ken Dohertytől a kínai nemzetközi bajnokságon. A Londonban élő ausztrál biliárdozó állítólag először belement az üzletbe, de aztán pekingi elutazása előtt végül elállt tőle. A megvádolt játékos szerint tudatos hecckampány folyik ellene. Miután felmentették abban az ügyben, amelyben szexuális zaklatással vádolták, a rá következő napon már bundázással gyanúsítják - panaszolta Hann."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!