a levegôszűrôt k. egyszerű cserélni, még én is meg tudom csinálni (ez nagy szó). Kb 1 ezres lehet az ára, a munkadíj a Mirainál pedig 5 rugó óránként. Gondolom minden megkezdett óra számít, pedig kb 2 perc alatt kicseréli még a bénább autószerelô is.
mennyi lehet egy 13 eves 626-osba a levegoszuro? mondjuk cserevel egyutt? mondjuk a mirainal?
mert mesterhez nincs kedvem ezert kimenni, valami balfekhez meg nem merem vinni.
Igen rossz hír: sajnos nem tudunk menni a talira, ezért a beígért palacsintaadag is csúszik... Sikerült két jegyet szerezni a taszári repülős bulira...
7végén voltam az ominózus helyen. A strand ingyenes, kajáldák jó idő esetén nyitva lesznek. Kb 100 parkoló autóból összesen 6 mazdával találkoztam, ezekből 1 MX-3 és egy B2500 volt. :) Kaptak cetlit a taliról.
Caris 1 ill. Caris 2: En is ezt kerdeztem! Szerintem, ha mi (vagy akar az MMH) fizetunk a parkoloert egy teljes napot, akkor a tulajnak kellene azt inteznie, hogy oda aznap CSAK MI parkolhassunk! Mivel ezert fizettunk! Ez olyan, mintha vennek egy Mazda6-ot es leszallitanak az alkatreszt, hogy majd en szereljem ossze... ;-)
Ha mas nem jelentkezik, akkor megprobalok lemenni! Persze nem artana a tulaj telefonszama, elerhetosege, stb. Mivel nem akarok osszeverni mindenkit, aki aznapo oda szeretne parkolni! :-D
Koriel: Nekem nem csak a támla, hanem az egész ülés lötyög a sínen. Plusz a kiülés miatt elég mélyen ülök benne, puha, és ez fárasztó egy idő után.
Továbbra is várom, hogy ajánljatok beszerzési helyeket.
Robi
Xanyii: nekem is tönkrement a kalaptartóm de a merevítőcső és a zsanér épen maradt. Vettem 6-os rétegelt lemezt (hogy a hangszórók se essenek át rajta), átrajzoltam rá a régi körvonalát, és dekopírral kivágtam. A vascsöveket átraktam, és filcből behúztam. Elvacakoltam vele egy darabig de kb. 3000-ből megvolt.
Az én BD-ből meg a kalaptartó hiányzik! (Illetve megvan, csak a széle el van törve, és így megáll ugyan, de két gödör után leesik :(
Szal nem tudja valaki, hogy hol lehetne szerezni egyet, ami szép állapotban van? (Gondolom újat már sehol)
:))
Jah, meg a csomagtérajtó tartó teleszkóp is kellene! Hol lehet ilyet olcsón beszerezni? Érdemes felújítással foglalkozni? Ha jól tudom, ilyesmivel is foglakoznak valahol...
Egyszer valahol már csinálták, de két hónap után az egyik kuka lett, a másik még mindig jó, szal valami minőségi kellene!
Előre is köszi!
Xanyi
A velencei talira jövők közül keresnék valakit, aki viszonylag közel van Velencéhez! Reggel valakinek oda kellene menni a parkolóhoz és egy madzagot kifeszíteni a bejárathoz, hogy ne menjenek be más autók. A madzagot a bejárathoz lehet rögzíteni, nem kell egyéb csak egy spárga, esetleg egy rendezvény felíratú papír rajta. Kérném minél előbb jelentkezzen valaki egy telszámmal a szaboze kukac freemail.hu-n!
Szasztok!
Kérdésem lenne: Hol tudok egy jó -esetleg egy kicsit sportos- ülést venni a 82-es BD-s 323-ba előre ha a régi egy kicsit lötyög már és ki is van ülve rendesen. Egy jól tartó, stabil darab érdekelne, a sínméretet nem tudom fejből, de Ti biztosan. Ajánlatok is gyühetnek...
Üdv
Robi
sziasztok.alakul a kocsi.mivel elem cseres volt az a resz kesz festo kicsit huzus de megoldottam 65e festettek volna le.vettem festeket meg mindent hozza 12 e ert es 10 ert elvalalta sunyiba egy festo.biztosito 40 e adott kb 25 e Ft ert tanultam hogy semmit nem irok ala a helyszinen.
Sziasztok!
Beleolvastam egy kicsit a topikba, és látom, hogy nagyon szeretnétek egy Mazda 6-ost a talira!
Én tudok egyet! (sajnos nem az enyém) A II. kerület Guyon Róbert utca 14 szám elött szokott állni. MAZDA-1 a rendszáma, kék színű! Gyönyörű! Ha valaki szokott arra járni, vagy arra lakik szerintem meghívhatná a talira. Biztosan tetszene a tulajnak, hogy az ő autója lenne az egyik legnépszerűbb!
Bocs ha esetleg zavartam, csak egy kósza ötlet volt!
Angol minőség- és megbízhatóság vizsgálatok (2002. augusztus 9.)
Az angliai Fogyasztók Szövetsége 2001 januárja és decembere között 34 000 autó megbízhatóságát követte nyomon. Általánosan elmondható a korábbi eredményekhez képest, hogy az autók egyre megbízhatóbbak. A japán csúcstartók közt még a teljes mértékben problémamentes modellek sorába is beférkőztek az európaiak közül is. A hibamentes autók a Mazda 323, valamint 626-os modellje, a Subaru Forester, a Toyota RAV-4, az MGF, valamint a Volkswagen Beetle. A lista alján a Renault Espace, a Land Rover Discovery, s a Volkswagen Lupo áll. Az előző év vesztese, a Vauxhall Omega 14 százalékkal javult.
A gyártófüggetlen garanciát vállaló brit Warranty Direct nevű cég igyekezett megtalálni a leginkább problémamentes autómárkát. A márkák sorrendjét az adta, hogy mennyibe kerül modelljeik javíttatása, illetve karbantartása évente a vizsgált átlag 4 éves, 75 000 kilométert futott példányok esetében. Nagy-Britannia 22 legnépszerűbb márkája közül a Mazda végzett a legelőkelőbb helyen, a második hely a Fiaté, a lista alján a testvérmárka Alfa Romeo áll, esetében az autó árának, akár 1,8 szeresét is ráköltheti évente tulajdonosa.