Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Hogy kell vállalni? Hogy magyarul fejezzem ki magam, mit kell vele csinálni, hogy kiderüljön valami? Ha esetleg elbaltáz valamit, hogy lehet visszarakni az eredetit?
Erre valóban nem gondoltam. Ahogy mondják: a jó pap holtig tanul... lehet hogy nekem még holtom után is kell??
Esetleg tudna valaki segíteni az alap problémában is?
Csak ismétlés képpem:
C720 teljes Eu licenszel. R23-ról frissítettem a "Mio_C720_EEU_firmware_R40"-el mely föl is ment látszólag csont nélkül, de azóta a miomap "HardwareIDerror"-al blokkol. Megérzésem szerint az EEU-s firmware nem szereti a a teljes EU licenszet.
Van valakinek más magyarázata/ötlete a problémára.
Előre is köszönet mindenkinek, aki elgondolkodik a problémán.
Szlovénia valóban nem rész a teljes EU térképnek. Hekkelt térképet lehet bele tenni, de én személy szerint nem szeretem az ilyet. itt van egy updater tool, igaz itt sincs még 720-as, de az 520-szal is műxik, én is használtam már, szedett le újabb térképeket (pl.: Írország).
Hááát te tudod, de azért a legolcsóbb helyeken is van vagy 18000 különbség a kettő közt. Mi lehetne olyan ami a 320-on vagy az 520-on nem fut??? A 720-as csak memóriában jobb a fényképezőt leszámítva, a proci és a ram ugyanannyi benne. Ha nem tudod kihasználni a bluetooth-t akkor még a 320-t is ajánlom. Nekem volt 320-is 520 is kicsit okosítva tényleg csak a blue a különbség. A maradék pénzedből meg veszel hozzá egy 2 gigás kártyát aztán rakhatsz rá minden okosságot.
Felraktam az FTP-dre a skinekhez a legújabb Phi skint, Phi38_Gorgot DataV2.6-c_EN.zip néven. Ráadásul ezt már magyarítottam is, mint a többit (azt csak magamnak). Azok a részek vannak magyarítva, amik idáig franciául jelentek meg. (vissza a térképhez, a teljes Mon Miomap, stb. ) Használjátok egészséggel. :-)