Nekem az A vekimben lévő hangszórók tetszettek. Ugye ott volt két magas a szélvédő tövében, 1-1 14-es az első ajtókban és 2 db 14-es a kalaptartóban. Baszott jól szóltak és adták a basszust is rendesen, de egyszer jól feltekerve jött egy olyan basszus, hogy lábon lőtt a hangszóró. kiderült, hogy a hangszórók nagyon jók, de az évek alatt megette a membránt a pára és szétszakadt.
Eleg az hidd el,csak jo fejegyseg es hangszorok kellenek a gyari helyett.... A csomiba pedig mehet 1 szubcso beepitett erositovel es boven eleg-nekem igy van... ;-))
fából: szinte bármelyik asztalos megcsinálja neked, csak add meg a méreteket. műanyagból nem csinál senki tudomásom szerint. Van egy olyan lehetőség, hogy a gyári hangszórórácsot kivágdosod, és üvegszállal, gyantával és egy fa kerettel megcsinálsz egy új átmérőjű helyet a nagyobb hangszórónak. Csak a hátsó hangszórók komponens szettek, szóval vagy beteszel egy szintén komponens szettet, saját frekvenciaváltóval, vagy csak az egyik hangszórót cseréled ki a gyári frekvenciaváltóval (már ha van, ezt nem tudom), vagy kiveszed a komponens szettet és beteszel helyére egy koaxális hangszórót. Egyébként a nagyobb autóhifit áruló és beépítő cégek csinálnak kiemelő kereteket.
Szerintem nem kell oda 20-as,akkor inkább csak egy 16-os komponens szett, az alsó mély tartományt levágni, meg hátra egy 25-ös sub, sokkal jobban szólna. Mert gondolom a mélyekkel van probléma... :)
Ki ismer olyan embert, vagy boltot, ahol a hátsóajtóba tudnék gyártatni hangszórókiemelőt, mert nem vagyok megelégedve a 14 cm-el kb 20-sat akarok belerakni :-)) de ahhoz meg kell egy teljesen újjat gyártani fából vagy műanyagból ami illeszkedik a kárpitra!
Hat igen,csak a felni egy 100-as es akkor meg hol a gumi es szereles.... :-(( Majd,ha a sulit elvegzed es lesz melod akkor mar jobb lesz,de Nemetig meg sem allj... ;-))
Ez bizony nekem lenne jobb,de nekem mar van 16'-os elol 205,hatul 225-os gumakkal... A 17'-es mar csak optikailag szebb,de azt gumizni mar joval dragabb... :-((
köszi. problémám csak annyi velük hogy nagyon le van már amortizálva 2 a 4-ből. (meg lehet számolni hányszor padkázták az autót). 1ik nek le van törve az egyik füle is szóval eléggé rizikós hogy elhagyom, hétvégén jöttem erre rá mikor leszedtem őket és olyan könnyen lejött az az 1 hogy majdnem hátraestem