Voltaképp mindketten jól tuduk. Szerelték a b-ket 1.7 essel is de az elterjettebb az 1.5TD volt. Azt is írtam,hogy a C-ket is kezdetben azokkal szerelték, de mostmár biztos hogy nem!! Ahogy elöttem is írták az 1.3-as más multjet FIA-T-GM fejlesztés..és az 1.7 es se isuzu már. De van egy opel ujságom vhol amiben leírták,hogy mikortól váltottak.
Nekem sem gyári van benn. Én nem tudom mi az az ACC (illetve gyógyszernek ismerem) de nálam az van, ha kiveszem a kulcsot elhallgat a Pana mp3 játszó, ha bedugom elindul... Igaz az opel márkaszerviz egyik villamossági szerelője a gimiben 4 évig osztálytársam volt :-)))
Szia! Ne haragudj, de én ezt máshogy tudom. Már a B Corsákban és Combokban is volt 1,7 ISUZU dízel, a C Corsa-kba is volt(az 1,7 TDI tuti), sőt még van is! Az 1,7 CDTI dízelekre direkt rákérdeztem a szervízben és ISUZU-motornak mondták. Tehát szvsz ISUZU-s Corsa volt, van és lesz. Ezt csak a pontosság kedvéért írom, de még az is lehet hogy valaki megcáfol :)
Nem tudja valaki hogy lehet a nem gyári cd-t úgy beszerelni, hogy az ACC működjön. Most ha kiveszem a kulcsot nem áll le, meg gyújtásra nem kapcsol be.
A szalonban azt mondták nem lehet megoldani. Szerintem meg csak azért mondták, hogy vegyek bele gyárit.
"Kulissza" a drága! Valamikor tettem fel képet is. Feltétlen cseréltesd ki, mert nem jó érzés az út szélén állni, lerobbanva. Más. Még mindig nem kell senkinek egy jobb oldali gyári visszapillantó tükör? Kicsit sérűlt, csak behajtani nem lehet, és kell bele egy üveglap. 5 ezerért adom. Bocsi, az adásvételért.
Régebben a dizel corzákban (a,b corsa..esetleg a c corzák első dizelei) még isuzu dizel motorokkal futottak. 1.5 ösök voltak. De amióta saját fejlesztésű cdti motorokat (1.3, 1.7) használnak, azóta nincs értelemszerüen.:)
benéztem mi van itt.. sokan panaszkodnak egyéb számítógép hibákra.. ilyen hibaüzenet, olyan hibaüzenet.... nekem az ABS fagyogat le mostanában ha nagyon hideg van (ugye pont amikor szükség lene rá). és nem csak a kontrollámpa... nem is működik.
E-mailt lőttem. Egyébként, ha minden igaz, vidékitúráimon túljutva ma sikerült Bopilinek eljuttatni a kézikönyvet. Kitartás, már nem sok és végre elérhető lesz mindenkinek :)
Üdvözletem! Nekem egy isuzu motoros 1,5-ös diselem van. Arra lennék kiváncsi, hogy az elektromos gázolaj szűrő fűtést mi kapcsolja be, tud e valaki ebbe segíteni. Köszönöm hogy segítettél!
Légyszi valaki írja meg mi van akkor, ha menet közben kigyullad az az ABGAS vagy milyen mérő (sztem a károsanyagos). Nem akar elaludni akkor sem ha újból leállítom elindítom. A könyv azt írja keressem fel a márkakereskedést de ugye azt nem akarom. Inkább azt szeretném tudni, hogy mi okozza ezt és mit kell cserélni ill. meddig lehet így menni vele, sérül-e ettől?
Szerencsére 90-100ekm körül jött csak elő először. Legalábbis asszem ennyi van most a kocsiban, már nem én használom, ritkán látom.
Gyanítom a jó kis utak leráztak valami csatit ami miatt néha indításnál nem kap jelet a fedkomp a szenzoroktól aztán hanyagolja a két órának elküldeni az ÉBREDJ jelet...