Keresés

Részletes keresés

Treyez Creative Commons License 2005.06.27 0 0 8527

A közvetlen link nem megy, mert egyből kezdi a letöltést; ám az oldalon találsz egy listát a "Матчи" alatt... (a bal oldalon ott vannak a feltöltések dátumai is arab számmal), érdemes letölteni le az összes linket: jópár snooker és pyramid video, de a java pool. Az említett frissítés (Joe Davis, Alex Higgins) a két legfelső link alatt található 07/06/2005  dátummal!

Előzmény: essay (8526)
essay Creative Commons License 2005.06.27 0 0 8526
Kozvetlen link-et tudsz kuldeni.. Nem lelem az emlitett videokat - az oroszom mar nagyon nem a regi..
Treyez Creative Commons License 2005.06.26 0 0 8525

Urak, érdemes visszalátogatni erre az orosz honlapra, 2 nagyszerű klip erejéig...

http://www.propool.info/_misc/pool-video.php

- archív felvétel, Joe Davis, 1962, I. televised century (röhejes operatőri munka!)

- Alex Higgins parádés majdnem-147-je 1980-ból (az a pasas egy őrült! ;)

üdv: tré

Treyez Creative Commons License 2005.06.25 0 0 8524
(Django kartárs: tanulmányozd át a 8498-dik hozzászólást... ott megleled :)
Előzmény: Bustamante (8523)
Bustamante Creative Commons License 2005.06.24 0 0 8523
Sziasztok! Én is kíváncsi lennék Davis pesti 147-es breakjére! Honnan lehet letölteni?
Szababa Creative Commons License 2005.06.22 0 0 8522
Ma 2-től Biliárdkönyv című új magyar kiadvány sajtóbemutatója volt a Rex Williamsben. 8 újság és 2 tv volt jelen a jól sikerült eseményen. Amennyiben egyéb dolgokról információt szerzünk (megjelenések tv-ben, újságban; képek; részletek stb) az rwsnooker.uw.hu-ra felteszem
sidespin Creative Commons License 2005.06.20 0 0 8521
Amikor utoljára 10 éve ott voltam, nagyon gagyi asztal volt nagyon rossz, műanyag hatású golyókkal. Azóta persze lehet, hogy újítottak.

Jut eszembe, házi használatra tud valaki olyan helyet, ahol olyan kis pool asztal kapható ami pingpon asztal is lehet? Tudom, Snooker Bt. meg Biliard art, de olyan, amit weben is lehet látni?
Előzmény: Szababa (8520)
Szababa Creative Commons License 2005.06.20 0 0 8520
hm! tudtommal azon a környéken csak a Noiret van, ahol lehet snooker-ezni is. Én ott csak pool-ozni voltam. Tudtommal snooker a füstös rész végében van, de még sohasem láttam közelről így nem tudom milyen állapotban van az asztal(www.noiret.hu)
Előzmény: Longboat (8519)
Longboat Creative Commons License 2005.06.19 0 0 8519

Sziasztok!

1 kérdés:

Nem tudtok véletlenül egy helyet az Oktogon-Nyugati környékén, ahol kulturált körülmények között lehet snookert játszani? (én csak a Fehérvári utat + az Elem utcát ismerem, de azok nekem kicsit messze vannak.)

Köszi.

sidespin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 8518
Ez a Kurucz nagyon jóindulatú emberkének tűnik, de kicsit sokat beszél. Persze illik fordítani, de Davis ökörködését szívesebben hallgattam volna élőben, mégha nem is minden szava jön le, de ahogy kivettem a kommentátorok is kb csak azt fordítgatták amit magam is értettem.
Előzmény: Gracioso (8517)
Gracioso Creative Commons License 2005.06.17 0 0 8517
Na ebben van igazság! Főleg mikor már unalomig ismételt trickshotokat mutatnak be. Egyébként jóval érdekesebb az előadás, ha az ember tudja követni a játékosok mondókáját. Sajnos ez nekem nem mindig megy, részben nem értem, részben most rendesen le voltak halkítva, hogy a magyar "szakértőinket" hallhassuk. Ők meg vagy nem fordítottak semmit ( gondolom mert ők sem értik) vagy félrefordították. :( vagy csak magukban nevettek a poénokon, de nem tolmácsolták. :(
Előzmény: sidespin (8516)
sidespin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 8516

lehet, hogy bennem volt a hiba, a trickshotok kb 5 percig tudnak lekötni, míg 1 jó snokker meccset órákig sem unok meg.

Előzmény: Gracioso (8515)
Gracioso Creative Commons License 2005.06.17 0 0 8515
Én már láttam 3-4 trickshotot, de eddig ezt találtam a legjobbnak...
Előzmény: sidespin (8514)
sidespin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 8514
nem volt jó sajna, Davis leszerepelt (fájt) a lengyel csávó nem tud angolul ami elég gáz, hogy csak mutogat, Massey mindig megünnepli magát ha 1 lökés sikerül... háááát...
Előzmény: gcscott (8513)
gcscott Creative Commons License 2005.06.14 0 0 8513
Ma Sport2 20.45. World snooker trick shots. Nézzétek, biztos jó lesz!
Zombie Creative Commons License 2005.06.07 0 0 8512
Ma 20:45-kor Sport 2-n a Premier Liga dontoje.
fulopg Creative Commons License 2005.06.01 0 0 8511
De azért, ha új anyag kerül fel, azt megírod itt?
Azt nem kell, hogy hova...
:))
Előzmény: Zombie (8509)
Szababa Creative Commons License 2005.05.31 0 0 8510
ahogy látom a 3 magyar snooker-es bemelegítésként elindult a Polish Open 2005-ön is. Sajnos egyikük sem jutott tovább a csoportmérkőzésekből. Fenyvesi Zsoltinak volt egy 43-as break-je. (http://esnooker.pl/) Az EB holnap indul egyébként
Zombie Creative Commons License 2005.05.29 0 0 8509
Kosz az infot. Lett egy kis modositas eszkozolve, mostantol kizarolag .hu domainrol lehet elerni a videokat. Ha valakinek ohaj/sohaj/nyavalygas van, emailezzen, megnezzuk.
Előzmény: Gracioso (8508)
Gracioso Creative Commons License 2005.05.28 0 0 8508
Egyebkent a cim megvaltozott erre. En ezt a cimet mashova nem irom be, ti se tegyetek (foleg ne kulfoldre). Azt hiszem ez kozos erdek, ha sokaig fenn akarjuk tartani a dolgot.

Csak szólok, hogy tudd, a link fentvan a poolbiliard.hu-n. Úgylátszik ők is olvassák a topicot :
Előzmény: Zombie (8498)
gcscott Creative Commons License 2005.05.26 0 0 8507
Sziasztok kedves fórumlakók! Egy kicsit más téma, de vmelyest idetartozik. (Mármint az internetes vásárláshoz.) Jimmy White könyvét szerettem volna megszerezni, és úgy alakult, hogy egyik ismerősöm 1 hónapon belül utazik Angliába, gondoltam, meghozatom vele. (Ennek már 2 és fél hónapja, de azóta még Ferihegy környékéig sem jutott el.) Na, a lényeg, hogy az általatok is - már nem tudom ki volt - ajánlott www.swsbooks.hu oldallal felvettem a kapcsolatot, ahol megnyugtattak, hogy beszerzik nekem potom 6279,-Ft-ért + a sallang, így ki is jött az igen csinosnak mondható 7854,-Ft-os számla. Na, azért ennyire még sincs jólét... Aztán ezelőtt kb. 2 héttel egy hírlevél kíséretében a www.fokuszonline.hu csapata közölte, hogy bármilyen külföldi könyvet beszereznek. Írtam nekik és tokkal-vonóval együtt tudjátok mennyiért hozzák házhoz? 2922,-Ft. Ajánlom figyelmetekbe, hogy ha hasonló akcióra szánnátok el Magatokat, kérjetek tőlük is ajánlatot az alábbi e-mail címen: keres@fo.hu
Szababa Creative Commons License 2005.05.25 0 0 8506

Budapesten szerintem jó boltok dákó ügyben: Snooker-Rex (Wesselényi), Biliard Art (Újpest, Elem utca), Darts Kft (Építész utca) ez utóbbi a BCE hivatalos magyar forgalmazója, első kettőben pedig mindenféle van, minden árkategóriában (a 2000 Ft-os kínaitól a 200e Ft-os Parris-ig)

Riley jó márka. Stephen Hendry 18 évig egy egyrészes Riley-val játszott, míg össze nem törték neki, most tudtommal Parris-el nyomul. A Riley ma már külön nem létezik, a BCE leányvállalata lett, de pl a hivatalos versenyasztalok Riley Aristocrat-ok még mindig

Előzmény: atx808 (8504)
SnAkE Creative Commons License 2005.05.25 0 0 8505

Szia

Szivesen.

Egy haver volt valami nagy sportáruházban budaőrsön ami most nyilt és ott látott nem kevés dákot. Talán ott is érdemes szétnézni.

Az e-bay-en sajnos a postaköltség is nagy tétel, de szerintem még így is megigérheti.

Ha érdekel akkor itt küldök két eladónak az áruválasztékát ahonnan én vettem a dákóimat.

http://search.ebay.com/_W0QQsassZsnookercolin156

http://stores.ebay.co.uk/Welsh-Pool-Trading_W0QQssPageNameZl2QQtZkm

a szállítás költsége általában 20-30Ł körül van de érdemes mindig rákérdezni elötte.

Üdv

Snake

Előzmény: atx808 (8504)
atx808 Creative Commons License 2005.05.24 0 0 8504

Köszönöm fiúk!

Ellenőzitem mindkettőt és tényleg nagyon kellemes élmények értek. Az ebay-en ADAM, Bce, Riley (jók a Riley-k?), Ash...stb.

A novoparts-ba pedig el fogok menni, mert az ebay-en az igazán jó eladók nem akarnak ide postázni, vagy 25 fontos kérnek érte (kb 9.5e HUF), azon pedig elúszik a különbözet. De hátha kifogok valamit!

Köszi még1szer...

Treyez Creative Commons License 2005.05.23 0 0 8503

Szia ATX, jómagam nem vagyok vérbeli snookeres, pool-témákban kissé járatosabban mozgok, de mivel épp az elmúlt napokban nézegettem snooker-dákókat, talán én is tudok pár tippel segíteni... Szóval a Pólus Centerben lévő Novo-Parts Kft. boltjában elég tisztességes a snookerdákók választéka; javarészt angol BCE "signature"-modellek (azaz valamelyik sztár aláírásának nyomata található a spiccen/markolaton), de a lényeg, hogy elég szép kivitelezésű, dögegyenes 2 v. 3 részes dákók már kb. 7-8000 forinttól... Van honlapjuk is - keress rá a Novo-parts-ra a magyar gooogle-ben. (Na meg az újpesti Biliárd Art szalon oldalában is van egy jó kis boltocska, s mivel mégiscsak az a "központ" snookerileg, talán megér egy látogatást; az ottani kapcsolatok által biztos sokféle felszereléshez hozzá lehet jutni...!)

Üdv: tré

Előzmény: atx808 (8500)
SnAkE Creative Commons License 2005.05.23 0 0 8502

Hello

Nézz körül a e-bay-en szerintem. (főleg az angol részén)

Én 15 ezerért vettem onnan snooker dákot hosszabitoval, táskával pár hónapja. (4 részes)

Most vettem egy ADAM márkájú ugyancsak hosszabítoval meg táskával, az került 26 ezerbe (3 részes). Most várom a postán.

Magyarországon ahogy elnéztem egy sima kétrészes dákó 12 ezertől kezdődik táska nélkül...

Remélem tudtam segíteni.

Snake

Előzmény: atx808 (8500)
SnAkE Creative Commons License 2005.05.23 0 0 8501

Szia

Igen, mi voltunk azok. Én voltam a hosszú hajú srác.

Snake

Előzmény: Szababa (8499)
atx808 Creative Commons License 2005.05.23 0 0 8500

Kedves sporttársak!

Örömmel találtam rá a topicra és olvastam végig visszamenőleg pár ezer hozzászólást. Jómagam nemrég kezdtem e nemes sportot, előtte csak ritkán, havi rendszerességgel löktem a golyókat 8ball-t, vagy snooker-t játszottunk. Mostanában hetente többször is előfordulok a Black Ballban és szeretnék egy kis segítséget kérni (nem találtam erről a topicban adatokat): rászánnék egy kisebb összeget saját dákóra. Észrevettem, hogy a black-ben fellelhető kétrészesekkel jobban megy a játék. Szeretnék egy saját darabhoz hozzászokni és megtanulni azzal játszani.

Javasolnátok valamit? Márkát, boltot, mit vegyek figyelembe. Azt is mondjátok meg, ha korai még a dolog.

Van esetleg olyan magyar/angol/német nyelvű lap, ami kifejezetten a dákók lelkületével (méret, anyag, eltérések a pool/snooker/karambol/stb. dákók között) foglalkozik?

Köszi előre is.

Szababa Creative Commons License 2005.05.23 0 0 8499
akkor ti "nyomtátok" ott a sarokban az asztalon?
Előzmény: SnAkE (8497)
Zombie Creative Commons License 2005.05.22 0 0 8498
Felkerult a gyujtemenybe nehany uj video:

Steve Davis maximum break, 1982 Lada Classic
Alex Higgins legendas breakje Jimmy White ellen az 1982-es VB elodontojeben ("best break ever under pressure" ahogy szoktak jellemezni)
A 147 pokol, avagy a legdobbenetesebb kihagyott 147 lehetosegek (csak eros idegzetueknek!)

Illetve nehany break le lett cserelve jobb minosegure:
Cliff Thorburn maximum break, VB 1983
Kirk Stevens maximum break, Masters 1984
Jimmy White maximum break, VB 1992
Stephen Hendry maximum break, VB 1995
Ronnie O'Sullivan maximum break, VB 1997

Egyebkent a cim megvaltozott erre. En ezt a cimet mashova nem irom be, ti se tegyetek (foleg ne kulfoldre). Azt hiszem ez kozos erdek, ha sokaig fenn akarjuk tartani a dolgot.

A History of Snooker DVD-t mindenkinek melegen ajanlom amugy, 3 ora tomeny snooker tortenelem, es nem is draga.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!