Sajnos nem csak nekik hanem szinte minden Fideszesnek is. Ugye volt aki nagyban bírálta Bayert egykoron, hogy a Fidesz miért nem rúgja ki de utána hip hop megbékéltek az antiszemita szovegekkel, ami addig neki sértő volt.
A Hamász bejelentette, hogy izraeli túszokat végez ki válaszul a Gázai övezetben előzetes figyelmeztetés nélkül becsapódó rakétákra. Ez pillanatokkal azután történt, hogy a csoport egyik vezető tagja a Sky Newsnak azt mondta: a civil foglyokkal emberi módon fognak bánni.
Amikor Biden a választás után kijelentette, hogy a világ vezetője akar lenni, már akkor lehetett sejteni, hogy ismét a háborúk időszaka jön el. Szerintem is a bideni doktrína megbukásának vagyunk tanúi. Bidenről nekem egyébként is mindig Piszkos Fred jut eszembe: Most kavarja vagy nem kavarja?
Ennyi háznál akkor is furcsa, hogy ilyen rövid idő alatt megtudják, hogy ott épp lőszerraktár van, mikor még az invázió előkészületeit sem vették észre.
Nem biztos, hogy lőszerraktár...
Inkább ismert terrroristák lakhelye...
Ezekről megvan a lista... Mivel az utóbbi időkban nyugi volt, nem bántották őket...
Az övezetből a lakosság el fog menekülni. Maradnak a terroristák, ha maradnak. Ezért írtam, hogy a Hamasz ürügyet szolgáltatott, most pedig már tűzszüneti tárgyalásokat akarnak. Stratégiai gondolkodásuk nulla illetve a gyűlöletük minden józan gondolkodást felülír.