A problemad megoldasa eleg egyszeru: el kellett volna olvasni a telepitohoz adott file-t! (README.TXT) Benne all, hogy a letrehozando konyvtar neve M62 legyen, es a tobbi konyvtar mintajara ide kell masolni a fileokat. Az is benne van, hogy a hianyzo file-okat honnan szedheted (DASH9 konyvtar). Egyertelmuen: a tomoritett file-ban az egesz konyvtar benne van. A tomoritett file-ban levo konyvtarban talalhato file-okat kell masolni, nem a konyvtarat.
(gyk: NE hasznalj SOHA ekezetet a konyvtar neveben!!! Ez ALAP DOLOG!!!!!!!! Lehet hasznalni, aztan meg lehet sirni, hogy ez sem megy, az sem megy!)
Meg valami, ami kimaradt a file-bol: kell gyartani hozza egy consist-file-t!!! Enelkul nem megy!! A consist file keszito program 2-3MB korul van, a train-sim.com-rol le lehet tolteni. Ha nagyon nem megy, tudok kuldeni egy con file-t, amivel magat a mozdonyt tudod hasznalni.
Ha valami nem vilagos, szoljal.
Azon gondolkozom, felteszem valahova a zip-filet magyar szerverre, hogy gyorsabban le tudja tolteni mindenki.
Matiz! Letöltöttem kb.egy hete az M62-est,de nem
tudom elindítani.A hibaüzenet a következő: A
M|V_M62\m62.eng nem található. IGY! "M|V" ,nem
pedig MÁV.Próbáltam átnevezni,de úgy sem megy.
Ötlet? Előre is köszi!
Win98 (nem SE)
PII 450 - 256 Ram - TNT2 32Mb
Másik gépen sem megy a telepítő.
ftp://kinetik@hawksnest.dnsalias.com:1311/d:/ftp/iso/MS Train Simulator
innen töltöttem le.
Norton AntiVirus fut még
Ajjaj! Kb. olyan egyszeru a kerdes, mintha valaki ideirta volna, hogy Bp-en van, eltevedt, nem tudja, hogy hol van de el tudja mondani milyen haz elott all: emeletes haz! :-))
Win 98/2000 esetleg mas?
Fut valamilyen masik program?
Fut valamilyen rezidens program? (modem figyelo, scanner kezelo etc...etc..)
Masik gepen mukodik a telepito CD?
S. O. S.
Kérlek segítsetek!
Nem idul el a telepítő! Bejön a kép, rákattintok az Installra és "A program szabálytalan műveletet hajtott végre" - leáll. Mit csináljak???
Ugyan ezen a pályán, nálam már siklott 40-nél is, pedig 60 volt a seb korlát.Meg egyszer siklottam egyenes szakaszon is.Mielőtt kisiklott, volna, olyan volt a pálya, mintha a sin nem lenne egyben, hanem el lenne csúszva oldalra.Furcsa nem?
Keszul egy hivatalos kiegeszito... Nemetorszag, Rajna volgy, 500km vasut a Rajna ket partjan.
Ice, Ice3, 103 a kepek alapjan lesz...
Itt lehet megnezni.
Nos igazad van. A küldetésekben nem is váltogatja az ember a váltót, mert jó esélye van hogy vakvágányra fut. Kivétel ahol direkt kell váltani hogy kocsikat tudj pl felszedni.
Ha azonban csak próbálgatod a pályát akkor bármit szabad, bármerre mehetsz.
De ne szőrszálhasogass már itt! :))) Hosszútávon azért unalmas is tud lenni a játék azt aláírom. De sejtheted hogy mit kaphatsz egy vonat szimulátortól.
Ez így ebben a formába nnem igaz, mert tudod a váltókat kezelni.
vannak benne előre elkészített tervek, amiket végre kell hajtanod. Pl kocsikat elvinni valahová, vagy felszedni stb. Mindezt a vasúti szabályok betartásával természetesen.
Bocs, de felvilágosítana valaki mire jó ez a játék? Mert én el nem tudom képzelni mit kell benne csinálni, még kanyarodni sem tudok. Meg van szabva merre menjek, akkor mit kell nekem csinálnom?