pigmy
tudsz kolcsonadni nekem, egy fenymasolas erejeig, egy 626os 90es evjarathoz szereli konyvet?
kivancsi lennek, hogy kell szetszedni a muszarfalat, par izzot kicserelnek benne... esetleg segithetsz is. majdnem azt mondtam, hogy annyi sorert amennyi a csomagtartoban elfer, de nagyon rabasznek:)
SzaboZE: "Nekem pl 960 kg a jármű... Gangsta, ehhez mit szólsz? :)))"
Azt hogy ez nem igazsag!!! :-( En meg fizetek, mint allat, mivel nekem 1140kg van a forgalmiba...!
Mazda6: :-D
Tali: (+SzaboZE) Valszeg, olyan 11:00 korul erek majd le Velencere, tehat nem megyek a Tescohoz! Kozbejott valami, es le kell zavarnom delelott! De sietek! Ha valami elmaradna es tudok vinni, akkor szoljatok ram telefonon! :-)
bumor: Honnan jonnel? Budapest? :-o
Fieldtracer: Skacok! Minden MIATAS irjon, hogy jol van! Ha valaki nem ir, valszeg O van korhazban! :-( Eleg sok fekete Miatas "kollegank" van...
Szervusztok!
A holnapi nappal kapcsolatban egy kicsit gáz van mert nem lett kész a verda. Még nem száradt meg a festés, és még egy picit darabokra van szedve. Szóval, ha valaki megszánna, szívesen beülnék potyautasnak. Nagyon hálás lennék érte. Lécci csörögjön rám, visszahívom. 06-70-311-8627
Előre is köszönöm!
Egy miátás tegnap este borult, a tatabányai korházban van, sulyos az állapota, Kincses Istvánék mentették az autót. Fekete miata de nemtudom a nevét de közülünk valo..
Kisodrodott egy kanyarban amiben valami bukkanó is volt....
Nem svájcból van az autó? Náluk divat kw-ra fizetni az adót... és asszem 75kw egy határ... ;)Nekem pl 960 kg a jármű... Gangsta, ehhez mit szólsz? :)))
Mazda6: na vajon honnan... Há megrendeltem az elsőt... :) Há persze, hogy a Mazda adja. :)
- Hidro****cseréhez ki kell szedni a vezérműtengelyeket, amihez fel kell lazítani a hengerfejcsavarokat is asszem. Akkor meg már illik hengerfejtömítést is cserélni állítólag, bár a szerelőm anélkül is megcsinálja. Igaz, nem is jó a tömítésem most :)) Különben azt szokták mondani, hogy amelyik hidro****t össze lehet kézzel nyomni, az nem jó. Jó kis szerencsejáték.
Amúgy azt vettem észre, hogy nekem akkor állnak neki hisztizni, amikor kevesebb az olaj úgy fél literrel (mer most kóstolgatja a motorom az olajat, gyűrűzés lesz szeptemberben valszeg). Utánaöntöttem fél litert, megkergettem autópályán, mindjárt csendben maradtak :)
Az lehet, nekem is folyton 103 lóerőt mondanak itt-ott... Ha nem szólok rá a srácra eredetvizsgán, akkor lehet, hogy nekem is 74kW-os lett volna belőle. :)
Ja, amúgy a '88-'91 626 2.0 DOHC 16szelep tulajoknak egy infó: van utángyártott hidro**** 7120Ft-ért ÁFÁval a Láng Autónál! :)) "LUK" a márkája, ami elég jó név az utángyártottak között. Van Ajusa is (valami spanyol) 5000 körül... Mégse 16-20ezer, mint a gyári. Bár a 16db. így is 114ezer, hogy a rák egye meg.
Motorszam> FE944151, meg tudja mondani milyen motor ez? hany loeros meg ilyesmi?
Alvazszam> JMZGD14E201317395
persze a sajat kocsim, de gyanus nekem a forgalmi 74kw-ja...
Kérlek, húzzatok át minket is :(
És még mindig szeretnék felkerülni a klubba, és ígérem ma jó kislány leszek és csinálok képet és... Hű, azt hiszem, előtte alszom egyet :)
Szóval, ha csendben alszom, felkerülök? Ígérem, dobok le palacsintát, mikor átrepülünk fölöttetek ;)