Keresés

Részletes keresés

erobika Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3210

Mi az, hogy a pályafutásod vége? Nemcsak a kvízkupából áll a játék, kérem szépen! :)

Aztán meg:

Igazán szép eredményeink voltak a 2. csoportban, különösen neked, mivel második lettél. 

Azzal is tisztában vagyunk mindketten, hogy a tudáson és a memórián kívül nem igazán tudunk javítani az időeredményeinken. Ennélfogva a legerősebb játékosokkal szemben átlagban kisebb az esélyünk. Na és? Úgy tudom mindketten  az agy karbantartás miatt csináljuk. amelyre szerintem kiváló. Persze én is annak örülök, ha nyerek, de ki nem? Mindig is így volt ebben a játékban - mint az életben - egyszer lenn, egyszer fenn. Az előző bajnokságban a saját súlycsoportodban majdnem első lettél. Ennek még most is kellene örülnöd. Nyerés-vesztés azon múlik, kit hova osztanak be.

Egyébként egyre többen vagyunk. Az elején még 6 csoportot is nagy nehezen tudtak kiállítani, most pedig már 7 csoport van. Egyre több a játékos, és egyre több a kérdés is. Mindkettő csak emelkedni fog egy darabig szerintem.

Elhiszem, hogy csökkent a lelkesedésed, de ez természetes, ha éppen hullámvölgyben vagy. Amúgy meg sok hüleség van a játékban, meg eszement dolgok, de nem ezért szeretjük. :)

Erről jut eszembe egy vicc:

A Szovjetunió fennállása idején a Tbiliszi Rádiónak volt egy olyan műsora, amelybe mindenféle kényes kérdést be lehetett küldeni telefonon.

Az egyik telefonáló a következő kérdést tette fel:

- Igaz, hogy Csajkovszkij homoszexuális volt?

A műsorvezető válasza:

- A hír igaz. De mi nem ezért szeretjük.

Előzmény: idooogeep (3209)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3209

Győzelemmel búcsúztam a bajnokságtól.

Gép pályafutása végéhez érkezett:

Jelen állás szerint nem kerülsz be a kvízbajnokság mezőnyébe. (Növelj még az esélyeiden!)

Esélyed a következő kvízkupában indulásra:

Nagyon csekély esélyed van a kvízkupában indulásra. (Növelj még az esélyeiden!)

Esélyeim növelése érdekében  ma csinálok 12 fekvőtámaszt, majd utána az esti órákban egy 3 körös alvajárást:-(

Sok sikert mindenkinek!

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3208

Paint a te gépeden is van, a rendszer része. :)

Előzmény: zaniko1 (3202)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3207

Gratula :)

zaniko1 Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3206

A mai utolsó ellenfelem a bajnokságban

IstenUtanAzElso.

Úgy gondolom, ez az utolsó mérkőzés

jócskán vissza fog vágni a bajnokság listáján.

Előzmény: zaniko1 (3205)
zaniko1 Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3205

Köszönöm szépen mindkettőtöknek!:)

idooogeep Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3204

Gratulálok kedves Anikó!

(Jó lesz igyekeznem:-)!

erobika Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3203

Anikó! Pár perce észrevételeztem a játékoldalon, hogy elfoglaltad a trónt a Középkori Váregyüttesben. Nem fontos berakni ide, én már láttam, de enélkül is elhisszük amit mondasz. Gratulálok!

zaniko1 Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3202

Megvan a 37. trónfosztásom a Középkori Váregyüttesben,

de a képnél a nevet nem tudom besatírozni.  A Windows 10 nem

úgy működik, mint  a tied Gép.

idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3201

Köszönöm!

Előzmény: zaniko1 (3199)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3200

Köszönöm!

Előzmény: erobika (3197)
zaniko1 Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3199

Gratulálok kedves Gép mind a kettőhöz:))

Előzmény: idooogeep (3194)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3198

Szívesen ha megnézitek a saját eredményemet is csak kimásoltam, a saját nevemet, és nem kifényképeztem a tabellát vagymit, nevekkel helyezésekkel, a lentebbiek miatt. 

Előzmény: erobika (3196)
erobika Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3197

Ez nem akármilyen arányú győzelem. Gratulálok!

Előzmény: idooogeep (3194)
erobika Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3196

BASEBALL_FAN-nak

Jó szándékú hozzászólásaidat köszönjük.

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3195

Gratula mindkettőhöz! :)

idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3194

Rövidre zártuk.                                                                           45.trónszék és a 2. győztes meccs. Előtte vagy  hatvannyolcat elveszítettem:-)

idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3193

Új játékot kezdtem. 10.lépésre megtaláltam a trónt. No ki ül benne?  Igen, a kimondhatatlan nevű:-)

idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3192

Ez igazából nem az index problémája.

Az indexen számtalan képet posztolnak, politikusokkal, az utca emberével. És senkinek semmi baja velük.
Amúgy meg azt hiszem a labirintusban én vagyok az egyetlen játékos- bár lehet hogy tévedek-aki  neve mellett valós kép  van megadva..

Előzmény: BASEBALL_FAN (3191)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3191

De ha XYnevét kitakarod, a neve nem látszódhat a sajátod nyilván igen , de mégegyszer sem jogtudós nem vagyok sem semmi ilyen, nekem is úgy szóltak régen, hogy nem kéne  azt amit lentebb írtam.  De az index moderátorokat szerintem kérdezd meg. 

Előzmény: idooogeep (3190)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3190

Csak egy igen furcsa gondolattal zárom ezt a témát.  Akkor olyan képet sem menthetek - és tehetek fel ide- hogy én időgép kikaptam x.y-tól?

Tehát szó sincs lekicsinylésről, csak egyszerű ténymegállapítás.

Előzmény: BASEBALL_FAN (3188)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3189

Természetesen, arról van szó, ha 1 játéknév alatt valódi ember és nem a kvízlab. automata játékosa van. ☺

Előzmény: idooogeep (3186)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3188

Nézd nem olvastam végig, nem olvasgatom a topikot, napi 1szer benézek, láttam, hogy arról megy a vita ha jól látom, hogy valakinek nem tetszik , hogy kiosztottad, hogy megverted, ha jól látOM. nO EBBEN AKARTAM  segíteni a lentebb írtak miatt . :)

Előzmény: idooogeep (3186)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3187

Én úgy tudom nem, régen a prohardver fórumról osztottam , ugyanilyen kimentett képet 1 másik fórumon, (valaki valamit írt, ezt akarta megmutatni, és nekem is jóindulatúan szóltak,,,  vannak a vírtuális térben is ilyen jogok,, ki kéne satíroznom a vírtuális nevét (ott fénykép nincs) a kifényképezett írást persze név nélkül megmutathattam. DE ha megnézed, mikor 1-2 portál valamiért , i osztja, hogy 1 témában mit írtak az emberek, az arcok és a nevek is láthatatlanok, át vannak húzva, csak a kívánt hozzászólás látható-  De megismétlem, nem tudom annó nekem többen ugyanígy jóindulatból jelezték, inkább takarjam ki még a vírtuális nevet is,(fb-n meg a nevet arcot) . A helyedbe én mindenképp megkérdezném az index moderációt erről. 

Előzmény: idooogeep (3184)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3186

És egy zárógondolat a témához: Neki sem a nevét nem említettem, sem a képét nem raktam ki és fel sehova, hisz amíg meg nem jelent, azt sem tudtam, hogy létezik egyáltalán.

Előzmény: BASEBALL_FAN (3183)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3185

PS. Egyáltalán nem vettem kötekedésnek. Ha valaki, én tudok különbséget tenni a jószándék és a kötekedés közöttí:)

Előzmény: idooogeep (3184)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3184

Szia!  Bár nem teljesen értek egyet veled, de köszönet a jótanácsért.
Álmomban el nem képzeltem volna, hogy  egy ilyen semmiségből ekkora vihar fog kavarodni. Az viszont probléma, hogyha képet nem teszünk fel senkiről, egyúttal a nevét sem lehet  senkinek sem említeni?

Előzmény: BASEBALL_FAN (3183)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3183

Szerintem ez ellen simán szót emelhet ha te nyílvánosan osztogatod láthatóan a saját nevével, hogy vesztett.... Facebookn is ha véletlen valami képernyőképet mutatsz másnak, KÖTELES VAGY A LÁTHATÓ neveket és arrcokat kisatírozni! PL ha én valakinek lefotóztam, hogy sikerült belépni 1 csoportba, ki satíroztam a látható neveket és arcokat, . Szóval, azért én ezt a helyedbe megkérdezném az index moderátoraitól, hogy mi a helyzet abban az esetben, ha igazi ember nevét osztod ki,,,,,   MIELŐTT KÖTEKEDESNEK  vennéd jószándékúan segítettem, mert régen engem ebből már ki igazítottak.

Előzmény: idooogeep (3173)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3182

zaniko1  EZ VISZONT IGAZ, vannak személyiségi jogai a másik játékosnak!  Nem baj ha kiteszi, de szerintem az nem ártana, ha 1 igazi ember játékos nevét kisatírozná,,,,  ismétlem nem belekötök, és jogtudós sem vagyok, de ezt nem biztos, hogy szabadna, hogy látszik a másik játékos neve.... 

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.25 0 0 3181

Monty30  ha valami nem tetszik átfáradhatsz a játék saját fórum rendszerére! Észrevehetnéd, hogy ez kb 1 kialakult vírtuális "baráti kőr" vagy mi, ha valami nem  tetszik, beszélgess a játék saját fórum portáljám.... 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!