...mindeközben spanyol lapok biztosra vélik, hogy Hanga visszatér Spanyolországba... csak azzal nem számolnak, hogy Magyarországról is lehet ajánlata. :)
Azt hiszem, ez a komment sem fér bele. Pedig ismersz: eléggé liberális gondolkodású vagyok (bár magát a liberálist is nagyon komolyan félreértelmezik...)
És igen, azt pártolom, hogy a hat csillagunkat egy darab hatágú Dávid csillag szimbolizálja a címer felett. És már a 7 csillag szimbolizációjára is van ötletem, aki kitalálja az okos.
Amúgy oké hogy a lengyel bajnoki döntő kimenetelére várunk,de azt arulja már el valami hogy ezzel hogy függ össze Bognár Kristóf bejelentése?(Ha egyáltalán igaz ugye).
Ugye a minap volt az első bajnoki cím megszerzésének évfordulója. Nem tudom ki hogy van vele, de én tök szívesen meghallgatnék egy kisebb riportot vagy bármit, hogy mi van az akkori játékosokkal, mit csinálnak most, vagy akármilyen más régi játékossal. (Tök jók voltak a beköszönő videók a döntőben amúgy, szóval látszik a kontakt meg van pár játékossal).