Az amcsi félidióta komédiák/szirupok hepiendejein szocializálódottaknak valóban furcsa lehet egy-egy Patricia Highsmith-adaptáció, de azért felnőve az ember tudja, hogy az igazságos világba vetett hit mellett vannak, akik átcsúsznak a kisajtón, amikor a karma éppen pislog egyet.
megint egy filmet fogok emlegetni. Egy magyar filmet aminek az a története, hogy a pasi előbb mint felbérelt bérgyilkos kinyírja véletlenül a saját fivérét, majd kinyomozza ki bérelte fel és utána megöli a saját hugát és annak barátját, és mindezt még meg is ússza.
Bár a film nyomasztó, de nézhető, de miért kell ilyet sugallni, hogy vki tényleg megúszhat 3 gyilkosságot?
Azt gondolom nem lesz neki könnyű a börtönben mert az efféléket ott sem tolerálják a kedves rabtársak igencsak kedvetlenné tudnak válni ilyen esetekben.
Nem tudom sajnálni...
Elolvashatod, én már leírtam, hogy előre megfontoltan tette...
Nem is a "kedves gondos édesanyának" volt felírva az a gyógyszer, hanem a nagymamának aki elzárva tartotta. Tehát ez a nő(féle) nem volt pszichés beteg csak egy gonosz némber. Egyszerűen nem tudom elfogadni. Azt hitte bosszút álla pasin akinek ő már nem kellett? Esetleg akadályt látott a gyerekben az újrakezdése (pasizása) előtt?Mi a fenét tehetett az a 3 éves gyerek arról, hogy az anyját elhagyták?
Azt gondolom nem lesz neki könnyű a börtönben mert az efféléket ott sem tolerálják a kedves rabtársak igencsak kedvetlenné tudnak válni ilyen esetekben.
Méghogy pillanatnyi elme zavar? Ugyan. Azt a gyógyszert meg kellett szerezni, feloldani tejben, belediktálni a nyilván rossz ízű tejet a gyerekbe, ez nem egy pillanat műve.
Remélem a bírósági eljárás alatt fényt derítenek a részletekre és a megfelelő mértékben honorálják a tettét. Én bizony még hatóságilag el is köttetném, hogy ne szülhessen többé aki ilyet tett.
Viszont a nőt sem értem, annyira kellett neki ez a vadbarom, hogy eltűrte ,hogy azt az apró kölyköt verje?
Egyszerűen nem is tudom felfogni, amikor ilyen kicsi kölyköket ennyire brutálisan bántanak. Ilyen traumák után milyen felnőtt lesz majd ebből a szerencsétlen gyerekből? Kiheveri valaha?
Tényleg van olyan agyi zavar, ha jól emlékszem, "Münchausen by proxy" a neve: amikor a beteg eltúlozza a gyerekének a betegségét, vagy egyenesen ő maga betegíti meg (vagy akár teszi fogyatékossá!) valahogyan, hogy aztán ő lehessen a gondoskodó derék szülő, aki zokszó nélkül cipeli ezt a súlyos keresztet. Legtöbbször nőknél fordul elő egyébként.