egyaltalan nem neki is pup volt a hatan az egesz per a judos gyerek tipikus magyar volt , 40 eves , ramtamadt az akkor 65 evesre es szoval egy hulye a kigyurt kan izomagyuaktol fosott volna de egy venembert megprobalt nevelni
en nem tudtam hogy ilyen buta vagy : elejtettem eldobtam egy papirzsebkendot egy hozzad hasonlo hulye judos gyerek bele akarta gyomoszolni a zsebembe nem engedtem rendort hivott ez tyukper amit elvesztett bar en voltam a vadlott garazdasag urugyen
lehet minden lehet nyakamra kenyszerithetnek egy ugyvedet ha tenyleg lehet de en meg mondhatom hogy az ugyved hazudik fogja be a hazudozo pofajat mert en tudom mi tortent nem az ugyved hiszen en ott voltam o meg nem volt ott
lehet , en amerikarol beszeltem amugy neked sincs igazad senki se kotelez arra magyarorszagon hogy fizess ugyvedet ha nincs penzed a kirendelt ingyen ugyved egy lehetoseg magyarorszagon is nem kotelezo
A büntetőeljárásban a kötelező védelem azt jelenti, hogy a terheltnek szükségszerűen rendelkeznie kell egy általa meghatalmazott vagy a bíróság által kirendelt védővel, ügyvéddel. A büntetőeljárásban kötelező a védő részvétele, ha a bűncselekményre a törvény ötévi vagy annál súlyosabb szabadságvesztést rendel,