Amíg megvan élvezem a közös kilométereket. Ha elmegy elmegy, sajnálni fogom (azt hiszem értem milyen volt asszonynak mikor ment a háztól a Twingo) de ez van. Fizetni tudom (még egy jó darabig) havonta, csak tartalékolni nem nagyon tudok mellette. Ha normalizálódik a helyzet leszedem a hirdetést, ha nem és elviszik ez van, nézek egy olcsó szakadt igavonót - anno 1 hétig volt nálam a Thesis, abból ültem vissza a Kangoo-ba...na az nem volt semmi kontraszt :D
...igazad van....nem értékelik ezeket az extrákat.....pl. erre:
-ha szalonban kértem így extrákkal az autót,így is gyártották le nekem speciell....és,ha 1 év múlva ugyanoda vinném vissza az autót eladásra,hogy vegyék vissza FIGYELMEN kivül hagynák ezeket az extrákat,sőt...az Eurotax szerint vennék meg az autódat,ami azt jelenti,hogy az Eurotaxot az ŐK segítségükre találták ki és NEM a VEVŐÉRT...:(((((
..remélem,hogy érthetően fogalmaztam,de már nagyon fáradt vagyok..:((((
Az a baj, hogy nem értékeli a sok tuskó az autóban lévő extrákat. Ezek a finomságok amik emelik az autó értékét. De sajnos én is találkoztam olyannal aki azt mondta: HÁ MI VAN AZON OLJAN SOk PÍZ! Azoknak magyarázhatod hogy mi a megfizethető érték. És sajnos ezek vannak többen, és ők a vevők. Azért mondtam Berigazeknek, hogy nehéz lesz eladni. Remélem sikerül. Üdv. Kiskabo
és persze nem mindegy milyen hitelt vágnak hozzád egy ennyire leakciózott autóhoz mondjuk a suzukinál volt divat, hogy baromi nagy kedvezményt adtak, cserébe a leglehetetlenebb hitelkonstrukciót kaptad - amit odaadott kedvezménybe visszakapta a banktól jutalékba. Após akart Ignist (de csak mert 3 éve már nem lehetett kapni wartburgot, megszállott na), mondták hogy persze, ajándék klíma meg el ablak, beszámolják a wartbit 400.000.-ért (!!!) Mikor az üzletre tértek és közölte hogy kp, rögtön mondták hogy nem veszik át a wartbit meg nincs ajándék klíma...megnéztük a papírokat, 19,5% THM... hmmmm... ott is hagyta őket.
Mint említettem, ebben van tempomat/menetstabi/kipörgésgátló. A szabad készleten lévő, fullosnak hirdetett újak közül egyikben sem láttam...plusz gyári tolatóradar+levehető horog. Ez a kis csomag 150.000.- + 70.000.- + 70.000.- nem beszélve arról hogy utólag csak a radar-horog beépíthető. És ekkora kedvezményt csak szabad készletes autóra kapsz, ha tempomat is kell hát rendelnek olyan autót - de az nem 3,3 lesz :D Így abban reménykedek esetleg beesik valaki akit érdekel. Egy érdeklődő már volt, de a gyerek épp be volt csomagolva vidékre induláshoz (gyakorló apukák tudják mi az ára egy fél éves gyerek öltöztetésének-hordozóba "szerelésének", és hogy mennyire lehet felborítani a napirendjét ha aztán mégis vissza minden) és még akkor indultak volna otthonról hozzánk megnézni...szóval ez itt megrekedt. Nem adom fel, hirdetgetem - sajnos úgy tűnik el kell adjam, az enyém nem egy hiányszakma - és a megmaradt helyemen is agyament beosztásom van, nehéz olyat találni amit hozzá lehet igazítani (leszámítva persze a kötetlen munkaidős ügynökösködést, de a mesékben már nem hiszek) Ennél lejjebb nem megyek az árával, csilli-villi az autó, aki beül azt mondja tök jó "új szaga van " még mindig. Semmivel sem kevesebb mint egy demo autó.
..az enyém is így van...,de elfelejtette,hogy egyszer vezetett egy Chevrolet Lacetti SW 1.6 110 LE Kombi autót is amelyik,csak 2 ,azaz kettő cm-rel hosszabb a Fiat Lineánál..:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
na így hogy végül felfedtem asszonyka munkahelyét...így sejthető, hogy a Lineára azért oda van figyelve szervizen (leszámítva azt az egy negatív tapasztalatot az előző helyen...a mostani csapat viszont király: Csiki-Bege - Buda) Az autó mindent megkapott, amit kellett neki. Az árát lejjebb szállítottam, 2 garn. gumival, full-full, 13.000 km-el 3.150.000.- forintért kiszállnék. Itt a fórumon nyomon követhető az autó eddigi élete. használtautó.hu link
közben rájöttem hülyeséget írtam, vezetett azóta...mikor a Twingo elhalálozott, nyakig benne voltunk egy gyöngyös-sástói Twingo találkozó szervezésében, volt 3 hét...asszem most hogy otthon van a gyerekkel már írhatom: asszonykám a FAM-nál dolgozott (ill. még dolgozik) így nem volt nehéz a találkozóra autót szerezni - ott volt 25-30 Twingo, és a konvolyt végig egy akkor még egészen új Pandával vezettük fel :D Na azt vezette utoljára. Valahogy tart a nagyobb vasaktól (persze após wartburgjával meg csapatott...fene se érti a nőket)
A Lineának meg tényleg nagyon örülök hogy ennyiért megtudtad venni. Én azért írtam, mert örültem, hogy megcsipted, csak szemléltettem, hogy nekünk mennyibe került. Tényleg tök jóóóóó! Üdv. Kiskabo
Nálunk is hasonló! A Twingo-t nem tudtam elvenni tőle, állandóan ő akart vezetni. Mióta nincs meg kb. 1 km-t sem vezetett - ami halmozottan hátrányos helyzetűvé tesz pl. új hordó felbontásakor apóséknál ;) Pedig volt nálunk néhány igen állat vas (számomra a legkedvesebb egy 2.0 turbo Lancia Thesis volt - na abba be se ült a bal egybe)
...ha én adnám kedvesemnek(oldalbordámnak) az autómat biztosan,garantáltan ,,0" liter lenne a fogyi,........mert nem akarja vezetni ezt az autót,az Albit vezette sokat(50 km..:))) )....:)))))))))))))))))))))))))
...én nyitott vagyok bármire csak legyen kaja,pia,kábszer,púpos p..a,csajok,minden ami szem-szájnak ingere.......:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma a Kedvesem szaladt egy 131 km-es kanyart, túlnyomórészt országúton, és az átlagfogyi -tádááámm!: 6,9 lett ezen a szakaszon! (T-Jet, ugye) :-)
"Ő" egy másik nézőpontból :
..mondjuk már nem pontosan így néz ki, volt ötletem az egyedivé tétele terén, de még csak félig van kész...majd a végén fölrakom.
A velencei-tavi Albea-találkozó nagyon családias...közvetlen hangulatú volt; megjelent ott az Albikon kívül egy GPunto, egy Palio Weekend, egy Seicento is, de a lényeget ezek gazdái jelentették...mindenképpen el szeretnék menni a következőre, de akár tart6nánk Velük együtt mi is, remek kis csapat...és végülis tesók! Uff, én beszéltem! :-)
Tesók!
Ez a probléma áll fenn nálatok is kivétel nélkül....:((((((((((((((((
Sziloplasztozzátok be ezeket a szerelő lyukakat körben mindenütt minél hamarabb függetlenül attól,hogy van-e alsó motorvédő lemezetek,mert ezek a szerelő ,,lyukak" a kerék műanyag doboknál vannak és itt jön be a ,,dzsúva" a motortérbe....én már későn csináltam meg(500 km után:(((( ) és addigra sok kosz ment be,de kitisztítottam és besziloplasztoztam és azóta ELTÜNT a kosz a motorról:))))))))))))))))))))))))))
EZ EGY JÓ TANÁCS!!!!
Már egyszer feltettem ide,de gondolom,hogy az új tesók nem nézték meg az előbbi hsz.-kat pedig okos dolgokról is írtunk itt..:))))!!!
Mivel nem váltasz felnit 17"-ra, szerintem ez egy teljesen felesleges művelet lenne. Csak a gumit lecserélni, ami vadonat új, szerintem hülyeség. Ezzel én megvárnám azt az időt, amikor elkopnak és cserére érettek. Persze a döntés a Tied!
Na! Megtaláltam a megoldást!:-) Az autóm még nincs meg, arról nem tudok képeket feltenni, de a motoromról igen, és az sem mindennapi látvány, mindössze 30 van belőle Magyarországon!:-)
Ha megkapom az autót, én is teszek fel képeket!:-) Lehet addig beszkennelem a számlát, és azt teszem fel!:-)
Ui: délelőtt voltam egy gumis havernál, lehet, hogy az első utam hozzá vezet, és némi ráfizetéssel kicseréli a 195-ös gumijaimat 205-ösre, vagy 215-ösre az alufelnin!:-)
Szerintetek elbírná a 215-öt? Mert ha nem, nem tudom, hogy 1 centi miatt egyáltalán foglalkozzak e a gondolattal.