Most nálunk marha nagy vihar van, ki kell kapcsolni a gépet mielőtt elszáll :( Puszi mindenkinek, majd holnap jövök én is képekkel. További szép estét :)
Szia Anikó Nem szoktam én se beszélgetni magamban. De ha arra várunk,hogy a másik írjon valamit akkor ez a fórum is meghal.:( Nem tudom miért olyan kis gazember. Nekem is van egy kis cochin amelyik szalad oda és belém csip.:) De legalább egészséges.
Anikó látod, látod ezek szerint csak jól mondom én, hogy Pelyheske jérce lessz. Nagyon hálás is vagyok érte Neked. Szóval nagyon tehetséges vagy az biztos.
Én speciel többször is itt voltam tegnap, de azért magammal nem szívesen beszélgetek a publikum előtt!:))))) Még ha senki nem hallja, akkor talán! Na, de ennyi ember előtt!:))))))))))))
Meg aztán meg próbálok lassan visszaszokni a DEK fórumra is, hátha rendeződnek a dolgok. Csak szépen lassan. Tudod, mint az oviban a beszoktatásnál:))))))))))
Nekünk tuti, hogy lesznek fehér fodrosaink, meg feketék. Még babosat is szeretnék, de sztem későn kaptam észbe az idén.
.Te János!
Mi a bűnöm, hogy a világ legcsípősebb kis fodrosához lehet szerencsém?:)))))))))
A kis mocsok elfér a tenyeremben, mert még olyan csöpp, de felnőtt kakasokat meghazudtoló, ahogyan nekem esik:))))))))))) Mi lesz ebből? Drakula?:))))))))))))))))))
Sziasztok!!!!! Mi ez a nagy csend ? Mindenki válogatja a jövő évi tenyészállománynak valót? Majd teszek fel én is képeket holnap. Kinek milyen színek lesznek jövőre törpe cochinból? Hahó Bolboja,Kotkoda1,Feketemarcsi001,Bernát79,Tomkay,Dudi,Silkymuter!!!!!!!!! Merre vagytok???