Keresés

Részletes keresés

Lord Sage Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21482
a postán erre kiépült "maffia" van, nyugi :-/ Választhatod a futár cégeket, de az drágább.

Ennek az ellentetje, első ebayes rendelésemkor borítékban küldtem ki a pénzt (aztán még párszor, ezzel nem volt gond), kint mondta amcsi arc, hogy mázlim van, úgy érkezett meg, hogy mindkét széle letépve a borítéknak teljesen, de pénz benne. Mondjuk ez a szept 11-ei események környékén volt, valszeg a vastagabb borítékokat ellenőrziték odakint. Azóta már én is paypalra tértem át, volt is egy jó befenyítési ügy, amikor a portugál arc egy hónapig se küldte a cuccot, nem válaszolt, majd mikor a paypallal írattam neki levelet, hirtelen megérkezett.
Előzmény: rozsoma1 (21479)
Zka Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21481
Engiről rémtörténetet? Ugyan hol? :>>
A warrioron kívül a priest lesz felhúzva 80ra és az is engi, bár legalább addigra kikotrom a szükséges matok nagyrészét, mert miner a kis drágám.
Előzmény: Chaina (21480)
Chaina Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21480
A papom herba/inscription. Az Inscriptiont csak kártyagyártással lehet maxra húzni, de igazából a max skill semmire nem kell, mivel a felfedezhető glyphek helyből szürkék, így nem fektetek túl nagy erőt a skill maxra húzásával.

A mágus még mindig 70-es, de max az alchemyje (a pap összeszedte ezt a gazmennyiséget is) és hetente fedezget fel egy új akármit. Ehhez se vettem semmit, viszont mázlim volt mert van egy időszak amikor csak transmute-al lehet húzni az alchemyt. Ami egybeesett az egyik jewelcrafterünk skillhúzásával, szóval mindenki jól járt. :-)

Abba nem akarok belegondolni, hogy a paladinom engi. Rémtörténeteket hallok annak a skillnek a felhúzásáról.
Előzmény: Sleeper (21470)
rozsoma1 Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21479

Ok.

Mondjuk beleultetted a bogarat a fulembe, szal magamnak asszem veszek egyet:)

Jol fog mutatni a Druid figura mellett. Ja igen, otthon kozel 6000 forintert lattam a figurakat, itt 9 fontert vettem, ami lassuk be kozel a fele. Durva ami otthon megy ezugyben.

Ismerosomnek kuldtem haza ilyen bizbasz csillagszoros hutomagneses pakkot, a hutomagnesek mellett egy tunder baba. dobozban csomagolva, leragasztoszalagozva, cimzes matricaval... Doboz megerkezik 1 hettel kesobb mint a masik doboz amit feladtam, csomagolas rendben, de a baban kivul mindent!!!! kiloptak belole... Gondolom a babat azert nem mert az szerepelt az ajandek melle irt levelben. Bazz de vettek a faradtsagot es visszacsomagoltak... eszem megall.

Előzmény: Dorinesz (21476)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21478
Megvettem a Kirin'toros gyűrűt és én is leszaladtam 3000g-re:-(
Előzmény: Zka (21471)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21477
Mit mondjak, mint encha/tailor? Elképesztőek az alapanyagárak mindkét profhoz, így jegelem is a témát, mig nem csökkennek emberi szintre. Enchantot akkor húzok, ha nekem/partitagnak/guildben nagy ritkán kell valami, van hogy ingyen, skillért cserébe, de 30-40g-s essence árak mellett az ember elgondolkodik. Tailoringrol nem is beszélek, 30g/ cloth stack.. Egy 22-es bag, ami jelenleg skillt húz 90 cloth asszem, meg a csingilingi, és 140g-ért van bent AH-ban...
Dorinesz Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21476

Nagyon rendi vagy! :)

De erre azt mondanám, hogy köszi, de nem kell. Majd megvárjuk az áprilist. Papus meg kap murlockos pólót karácsonyra, az is jó lesz neki. :-D

Előzmény: rozsoma1 (21474)
Lord Sage Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21475
én ugyan eddig pozitívban vagyok, de már több dologgal is jártam úgy, hogy nem érkezett meg, jellemzően ebayes hokis cuccok. Drágábbat amit rendeltem az egy babakocsi volt, amir 30K-val jött ki asszem olscóbbra németektől úgy, hogy házhoz szállították futárral. Viszont ilyen 10 dolláros pólóra simán rádobnak 15-20 dollár postaköltséget és úgy már kevésbé vicces. De olyan dolgoknál, amiket én is rendelek, itthon nem kapni, szóval nagy választás nincs, ha kell :)
Előzmény: Zka (21472)
rozsoma1 Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21474

Szia.

Ha akarod tan tudok segiteni ezugyben.

Londonban elek kinn, ide gond nelkul kihozza a posta, december 20an megyek haza, addig tutira megjon ha megrendelem es haza is tudom vinni, Budapesten vagy Baranya megyeben tudnank talakozni

Előzmény: Dorinesz (21450)
Chaina Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21473
Biztosan nagyon jó, remekül gearelt papjaitok vannak akik végtelen manapoollal rendelkeznek, valamint a CoH-uk úgy 4k-kat tickel. Alapból, T6/Sunwell lootban...
Az a 10 szint valami botrányt csinált a statokból, a manaregenünkből. A pet egy rakás vacak főleg a nagyon sok helyen jelenlévő aoe sebzés miatt (glyph-el sem jobb a helyzet). A Hymn of Hope jelen formájában hasznavehetetlen (na jó nem igaz, az egy Loatheben van idő eltolni, de sokra akkor se mész vele). Minden egyes darab manaper5 secért meg kell küzdeni.

Félreértés ne essék nem sírok, de ezt a CoH spammel végigmennek az összes instán kijelentést erős túlzásnak tartom.
Előzmény: uncas (21469)
Zka Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21472
Ja persze ha a Posta nem nyúlja le akkor örülj, de rengeteg rémtörténetet hallani, olvasni :)
Zka Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21471
Igen, gondolom az 5-10K futárdíj elhanyagolható egy többtízezres cucc esetén, de ha pl egy 5-8K értékű murloc petet akar venni az ember, akkor nem.

Naxx nem annyira könnyű kék gearben ha még nem volt ott az ember BC előtt, ezt tanúsíthatom. De a legtöbb boss 1-3 pullból lement és rendes heroic/badge gearben elég triviális lesz ha nincs sok balfasz a raidben.

Skill fejlesztésről meg annyit hogy tegnap este 11K aranyam volt, aztán felhúztam az engit 388-ról 450re, legyártottam az epic tankfejest és puskát, oszt máris csak 3500g körül vagyok- ha visszajön licitről az eladott scopeok ára... Tök olcsó, nem? :))
Sleeper Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21470
Tényleg off, de...

Rendszeresen vásárolok interneten, legyen az ebay, amazon.com vagy hongkongi kütyübolt. Eddig nem volt semmi gondom, semmit nem nyúlt le a posta, bankkártyával pedig PayPal-on keresztül fizetek, ami teljesen biztonságos. Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb dolog még szállítási költséggel együtt is olcsóbb, mint itthon. Nem tudom miért, de az itthoni boltok 100%-os hasznot akarnak hajtani minden eladott terméken. Tisztelet a kevés kivételnek.

On

Érdeklődve olvasom itt a beszámolókat, én egyelőre nég csak 77-es szinten slackelek. Azt nálunk is többfelé hallottam, hogy a 10 fős Naxx inkább UBRS lett, mint az új Kara. Személy szerint nem bánom.
Profession-ökkel mik a tapasztalatok? Nekem eddig nagyon nehéz a BS-t húzni, kevés a node, sok az ember, egymás elől lopkodják a cobaltot a hülyegyerekek. Lehet, hogy másik profra kellett volna állnom?
Előzmény: Zka (21463)
uncas Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21469
A palával egyetértek de a priesttel nem. Kb. coh spammel végigmennek az összes instán. Sok olyan hely van főleg achievementes heroicok ahol nagyon sok groupheal kéne ahova a WG nem elegendő viszont COH-al észre sem veszik kb. Kiváncsi vagyok mi lesz amikor a Cohot meg a WGt nerfelik. Egy csomó achievementel nagyon nagy gázok lesznek. Mondjuk a nerf főleg a papokat érinti WG-t kb. nincs is értelme 6s-nél sürübben rakni.
Előzmény: Chaina (21468)
Chaina Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21468
Druida kicsit el van túlozva jelenleg. Priestként, palaként annyira nem sima liba, bár kétségtelenül sehol nincs a legelső Arcatrazok, Shadow Labok nehézségéhez képest.

Btw Naxx beköszönő, gearelő insta, ráadásul szépen kidolgozott kis cucc, amit nagyon kevesen láttak anno, akár csak pár boss erejéig is. Na most mindenki megnézheti. A nehézséget ugyan ne emlegessük, de engem spec reflexből vert ki a hideg, amikor megláttam a gargoyle-okat a plague wingnél. És igen ugyanúgy felhealeli magát ha elbambul a mélyen tisztelt dps. :-)

Engem momentán nem zavar a kis lazázás, úgyis jön az évvége, majd február körül kapunk valami ütős kis cumót amin megint lehet órákat törpölni, mi a nyerő taktik :-)
Előzmény: uncas (21465)
Zka Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21467
Igen, én healeltem az UB giantokon tankot és ha nem critelt a gheal akkor oboa volt :) Az utolsónál el lehetett nyomni a shield wallt és úgy kb ennyi, a többin random volt hogy lett-e wipe vagy sem. Nekem ez nem tetszett akkor se meg most se tetszene.
Előzmény: uncas (21465)
uncas Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21466
Én rendszeresen vásárolok bankkártyával külföldről, pl. az én elbaszott méretemre már évek óta lengyelországból veszek farmert, még az összes megérkezett, és még szállítási költséggel is olcsóbb mint itthon.
uncas Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21465
Lehet hogy én vagyok kicsit perverz ami a kihívásokat tekinti. Nekem igenis tetszettek azok az elbaszott dolgok. :) Azok az Underbog trash giantek, na ott kellett tornászni hogy kihealeld. Most meg akármit kihealelsz ugy hogy közben jókat röhögsz a showderklubbon. (Persze ha a csapat tudja mit csinál)
Nem is emlékszem hányszot wipeoltunk még a nem nerfelt Murun, és mekkor feeling volt a szerveren egyedüli guild tagja lenni aki leverte a nemnerfelt KJ-t. Lehet hogy Uldum meg Icecrown ilyen lesz, mert már elég sok raider fogalmazott meg hasonló aggályokat, gondolom/remélem figyelembe veszik.

u.i. A seeker már megvan még Icecrownban hiányzik 40 küldi a loremasterhez. :)
Előzmény: Zka (21453)
Dorinesz Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21464
Igen, ez meg a másik, hogy félek, eltűnik. Ennél szarabb cuccok is eltűntek már, és akkor mi lenne ezzel? Ahhoz meg kissé drága, hogy eltűnjön.
Zka Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21463
Az a baj az ilyen internetes rendelésekkel hogy a szállítás simán benne van 5-10K forintban ami adott esetben annyi vagy több, mint maga a megvásárolt cucc. Vagy ha tudod postán kérni akkor meg lenyúlják ebben a gagyi szar országban.
Dorinesz Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21462
Majd egyszer biztos veszek tőlük valamit, de nem idén az tuti. De jópofa dolgaik vannak, majd körülnézek náluk mélyrehatóbban is.
Előzmény: Lord Sage (21459)
Dorinesz Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21461
Az az igazság, hogy kissé drága. És egyébként se szeretek így bakkártyával internetről vásárolni. Ha magyarországon lehetett volna kapni, lehet vettem volna, de így sztem nem.
Előzmény: Sleeper (21460)
Sleeper Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21460
Az miért baj, hogy Magyarországon nem lehet kapni? Ezek internetes boltok, megrendeled, bankkártyával fizetsz, postázzák, megérkezik. Karácsonyig még simán ideér.
Előzmény: Dorinesz (21457)
Lord Sage Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21459
a holdfenyteames boltot megkérdezem, van ott haver, hogy mikor jön
Előzmény: Dorinesz (21458)
Dorinesz Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21458
Érdekes ez a bolt. Egyszer tuti venni fogok tőlük valamit!
Előzmény: Lord Sage (21456)
Dorinesz Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21457

Köszi a segítséget!!

Bocsi, kissé szar az angolom, ahogy már említettem volt, szal ez hogy elsőre kidobja a google, értelemszerűen észre se vettem. Ellenben milliónyi youtube kijött.

Ha jól értem, ezt a babát nem lehet magyarországon kapni. Akkor marad a póló. Asszem már ki is találtam, hogy azzal mi lesz. Én fogom ráfesteni a murlokot. Remélem jó lesz. Ha sikerál, majd felteszek róla képet, ha senkit se zavar.

Köszi mégeccer!

Lord Sage Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21456
nagyjából az összes fotó előhívó (pl. Photohall) foglalkozik ilyesmivel, de google dobott ilyet is póló nyomtatásra, hogy http://www.polomester.hu/

De ami még jobb: http://www.holdfenyteam.hu/warcraft/

Hamarosan kapható plüss murloc, bár a miniatures 4. széria csak áprilisban jelenik meg :-/ Addig gondolom nem tudod kihúzni a karácsonyt :D Viszont a plüss ebayen már van, szóval gondolom akkor lesz itt is tényleg hamarosan, ha gondolod kérdezz rá.

Ha ebaytől nem idegenkedsz, illetve ismered a módját, akkor itt vannak cuccok: http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZmurlocQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ
Sleeper Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21455

"Beszélő" plüss murloc figura: http://www.play.com/Gadgets/Gadgets/4-/5890943/-/Product.html?searchstring=murloc&searchsource=0#

ugyanez máshonnan: http://www.jinx.com/world_of_warcraft/other/talking_murloc_plush_toy.html?&cid=99&catid=1&cs=19&csd=murloc&ps=20&fp=6

Murloc pólók: http://www.zazzle.com/murloc+gifts

Google első oldal.
Deashi Barai Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21454
De legalább büszkék lehettünk a szerver második Nightbanre. Mist ki jegyzi a KT kill sorrendet, nem tizesbe, de 25-ösbe?:-S Ismétlem, ne érts félre, nekem is megfelel a mostani content. Csak... valahogy nosztalgikusan gondolok vissza a régi átpiápázott estékre...
Előzmény: Zka (21453)
Zka Creative Commons License 2008.12.03 0 0 21453
Az első Kara nerf és karagear buff előtt bizony az szopó volt rendesen, sőt az egész Kara. Nem volt az se rendes emberekre méretezve imho.
Előzmény: Deashi Barai (21451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!