megmondta a bírónak a frankót meccs után, aztán ez nem volt elég utána még meg is akarta simizni a kobakját a kis csíkosingesnek, de szerencsére a csapattársak gyorsan bevitték az öltözőbe mielőtt még úgy jár, mint Ron...
már megint mért van eltiltva Jackson? hát sztem ha a rockets ne is jut a playoffba ott kiesik az első körben viszont a kings nem semmi h 3 hiányzóval is nyeri a meccseit
Na két 1 pontos vereség után végre nyerni tudtunk, a változasság kedvéért most mi nyertünk 1 ponttal :) a Mavs ellen otthon. Jackson nem játszott eltiltás miatt, Tinsley és Foster meg sérülés miatt. Johnson mezőnyből 7-7 ,nem rossz...csak így tovább fiúk , GO PACERS.
A Wolves meg kikapott a Houstontól OTban, egyre jobbak Tmacék, nagyon belelendült a gyerek, és a Houston is egyre jobb. Sura, Wesley, Howard...lesznek még meglepik a szezon hátsó részében.
áhhh, sztem 2 perc után SVG beküldi JOt ;) VC vagy HILL helyére, tök mind1 hogy ki kit fog ,ugyis eli-upoznak ott aztán tök mind1 és senki se ugrik fel ;). a sopómor rúki mecset kéne megnézni, tavaly is nagyon jó volt.
ja arról hogy kik lesznek a SD contesten, meg a 3point shooteren, meg az irányitos bigyon van vmi info?
EASTERN CONFERENCE F - Vince Carter, New Jersey F - Grant Hill, Orlando C - Shaquille O'Neal, Miami G - Allen Iverson, Philadelphia G - LeBron James, Cleveland Coach: Stan Van Gundy, Miami
WESTERN CONFERENCE F - Tim Duncan, San Antonio F - Kevin Garnett, Minnesota C - Yao Ming, Houston G - Kobe Bryant, L.A. Lakers G - Tracy McGrady, Houston Coach:"Gregg Popovich, San Antonio
Sztem Vince fogja majd Yao-t... Esetleg AI. :DDD Gondolom mindenki látta azt az Earl Watson blokkot Shawn Bradley-n. Lehetne egy ilyen az all-staron is.
Sajnos igaza van... Minden eddiginél szarabb a Wolves most. A játékosok nem hajlandóak rendesen játszani és nem hallgatnak az edzőre. Ez már így gáz. Ahogy most játszik a csapat, nem is érdemes bekerülni a rájátszásba, mert ott úgyis kikapnánk az első körben a Spurs-től vagy a Suns-tól, annak meg nincs értelme. Akkor már inkább egy lottery pick kéne. Még egy esély van, hogy a 3 hét múlva lévő trade deadline-ig sikerül 1-2 trédet nyélbe ütni. Egyrészt egy Celtics-es trade jött szóba (Payton, LaFrentz, Davis), másrészt pedig egy Memphis trade (Wright és Bonzi). És ezen kívül a jó öreg Uncle Cliffy trade, amiről már beszéltem. (Ami mondjuk a szarból nem fog kihúzni minket valszeg.) De most már tényleg ott vagyok, hogy vagy trédeljünk egy brutálisat (titkon Paul Pierce-ben reménykedem) vagy pedig hagyjuk a szezont a francba, mert nincs nagyobb hülyeség, mint 8.-ként bekerülni a playoffba és ott 4-0-ra kikapni. Bár a lottery egy WCF-győztes csapatnak elég megalázó... :(((
(Ui: Láttam a PHO-MIN meccset és a Suns túl durva. Nem csak az, hogy tele van pattogó emberekkel, akik iszonyat sok off-rebet szednek emiatt, hanem az is, hogy tényleg bedobálják az open dobásokat. Sz'al nem hibáznak openből túl sokat. Rég nem láttam ilyet.)
EASTERN CONFERENCE F - Vince Carter, New Jersey F - Grant Hill, Orlando C - Shaquille O'Neal, Miami G - Allen Iverson, Philadelphia G - LeBron James, Cleveland Coach: Stan Van Gundy, Miami
WESTERN CONFERENCE F - Tim Duncan, San Antonio F - Kevin Garnett, Minnesota C - Yao Ming, Houston G - Kobe Bryant, L.A. Lakers G - Tracy McGrady, Houston Coach: ?
hát románul sajna nemtudok, de mindenképpen előre köszi, hogy rögzíted a dolgokat. ha máshogy nem, majd vmi ftp szerverre fel lehetne nyomni az anyagot.
Ming: kezdetben igen nagy szenzáció volt a csóka, nemcsak, mer' SHaq-nél kb 10 centivel magasabb, hanem mer a horgot elég jól tudja, de ezen (meg a blokkjain kívül) nemsok: elég lassú, elég tohonya, elég egyoldalú játék (Bocs, ha vki rajon érte, én így látom). Szal tipikusan nem amerikai kosárlabdát játszik.
Anno igen mondogatták, hogy majd mennyit fog fjlődni, meg az NBA domináns centere lesz - hát nem igazán.
Érdekesség, hogy állítólag két houstoni idény alatt 4 centit nőtt, és még fog, mer' nem állt még le a hormonja neki :)
no, kicsit visszaolvastam a történéseket, mondjuk big l meghirdetett meccsnézésétől: szal ASG-t nagyon szívesen néznék én is együtt a bandával, ha már L van olyan jó, és megszervezi nekünk a (ha jól emléxem) családi pubban :))
bogeszka vincew-es videjói nagyon komolyank, ha én ilyen finger-rolt tudnék mint a VinszDaPrinsz akkor nem is gyúrnék a jumperekere.
az a kislányt-bedobjuk-a-gyűrűbe dolog meg azé teccett, mer végre 1 kislány túlélte (vajon hányadik próba volt...) :)
szóval ha van vmi ASG nézés ügyben, akkor jelezzetek plz! és kössz!
eléggé régen jártam erre, de azért a ligát követem.
Meg tudja vki mondani, hogy melyik adó fogja adni az ASW-t? Mer' ugye mocsok Sport1 idén sz*rik az NBA-re, vagymi.
Esetlen leszedhető lesz vhonnan, vkiről, vhogyan a meccs maga legalább? Régebben vki említett egy honlapot, ahol 1-2 meccs fenn volt, de nem mélyedtem el benne.
(Nem akarom ESPN Motion-os rövidségekkel beérni, ha lehetne bővebben is.)
Most hétvégén Houston-LA Lakers meccs lesz ! Vasárnap este 21:30 ..... ez is elfogadható időpont . Viszont ami zavar ,hogy pont ekkor lesz a Super Bowll döntő ....