Én azért meglepődtem, hogy elég sokszor rontottak a táncosok, nem mintha ez tönkretette volna vagy ilyesmi, inkább csak élőbbnek hatott ez egész szerintem, de azért csodálkoztam.
A közönségről nekem sem volt az az összbenyomásom, hogy apátiában lett volna, normális/jó volt, igaz előttem a nemkiemelt álló első sorában egy olyan csávó állt, akit egy idő után majdnem megkérdeztem, hogy rosszul van-e, mert meg se mozdult végig, csak a korlátra gémberedve bámult maga elé. Fél óra elteltével tapsintotta el magát először, akkor megnyugodtam, hogy ezek szerint mégse halt meg. Hogy az ilyen minek fizet ki ennyit egy ilyenért és minek nyomul oda az első sorba, az életem rejtélye.
(Igaz, hogy az amsterdami Madonnán is volt egy pár ilyen fegyelmezetten élvező típus, aki beáll az első sorba, és csúnyán néz, ha valaki körülötte kiabál, ugrál, táncol, stb.)
Na én most értem haza afterrol és már meloba vagyok. Micsoda éjszaka volt...A Your disco needs you volt nekem a totál orgazmus, de volt még pár elélvezésem az este. Az after sem volt rossz.
És Rocco köszi nagyon az "On the up"-ot.
Most még valahogy délig kibírom meloba, azt végigalszom a napot. Utána friss fejjel jön az újabb élménybeszámoló.
Közönség: Hát nem tudom ki melyik koncerten volt de én a kiemelt állóhely mögött álltam első sorban kordonnál, onnan én úgy láttam hogy mindenki úgy tapsolt, énekelt, ugrált stb hogy csak na, mind a kiemelt helyen mind a normál álló részben körülöttem. Én voltam eddig 3-4 nagy koncerten, de itt volt a legjobb a közönség.
Legközelebb ülő helyre pedig annyit mondanék hogy az ülő résznél az első sorban előre álltak a népek, aztán ment a security-s hogy le kéne ülni. Hát aki végig tud ülni egy Love at first sight-t az nem tudom miből van :P Nekem ilyet ne "tanácsoljanak" a biztonságiak.
zenészek: sztem teljesen rendben volt, de aki full élő zenére gondolt az így járt. Egy ilyen elektros albumnál sztem elképzelhetetlen a teljesen élő zene, meg nem is vágytam rá, minek?
Táncosok, show: hát nagyon látványos volt az egész, tökéletes mondhatni.
Viszont ami nagyon idegesítő volt, hogy a security-s a két álló rész között pont az én részemnél állt, és nekem ugyan szerencsém volt de mellettem álló 2 srácnak kevésbé, mert a nagy szekrénytől alig látak bármit, az első sorból, aki meg utána állt hát elég kellemetlen lehet nekik és sajnáltam őket, mert jó helyük volt és egy ilyen hülyeség miatt alig láttak vmit a show-ból.
De a léyneg hogy nagyon jó volt az egész, sokat is játszott Kylie, jók is voltak a számok, és csak olyan 2-3 számnál ült le nekem a műsor, amiket alapból nem szerettem. Nudity pl
jah vki ha van olyan okos és jó memóriájú, leírhatná a tegnapi setliset. Köszi :)
talan ha eloben zenel a zenekar vegik akkor a kozonseg is aktivabb.... igy kicsit lehangolo volt a dobgepet meg a cd verziot hallgatni.... Egyebken Kylie ari volt, meg maga a show/szinpad is jo volt...
Olyan édes volt, ahogy magyarul beszélt. Pont előttünk ült a csaj, aki tartotta neki a papírt, melyen fonetikusan le volt írva szöveg :))) És jó fej volt, haogy megemlítette a 15 évvel ezelőtti dolgokat 2x is :) Nem tudom, hogy te hol álltál mass, de az első sor túlordította zenét, egyszer Kylie ránk nézett, és cukin mutatta, hogy slow it down :)))))
U.i.: Kva jó volt, a Copacabanás rész volt egyedül, ahol nekem kicsit leült. Nemsokára indulunk tovább az afterra, bár ahogy a haverjaimat ismerem, rég késő lesz, mire odaérünk.
FASZOMAT MÁR! Senki nem képes válaszolni? Nanembaj kirakom képben, hátha úgy felkelti az érdeklődést... Mi a véleményetek a tracklistemről? Van még mit gyűjtögetnem hozzá?
hát ha lehet a lerángatást mellőzzük :D a barátnőm növére varrta nekünk , és elég sok meloja benne van :D egyébként flitterekkel van felírva rá h Kylie :D:DDDDD