Nos legújabb fejleményként felégetek magam mögött minden hidat és megyek Nyíregyházára. Így közel leszek a rokonokhoz és távol a családtól! Erre vágyom évek óta! Nos Mátyás már itt járt és gondolom nemsokára mindenki ideér. Kata! Neked és Áginak még lesz némi mondanivalóm : ) egyébként amikor leszálltam a vonatról elkezdett esni és mire a könyvtárhoz értem a szó biológiai értelmében áztam csontig, ezért a könyvtáros néni most nagyon csúnyán nézi az alattam növekvő víztócsát. Ha isten is úgy akarja egy hónapon belül én is főiskolás leszek. Adig nem is fogok aludni. Figyelem, küldök emilkét!
Szevasztok!
Mivel Öreg Fehér felhatalmazott, hogy most már használhatom a fórumot, itt róvom le a tartozásomat a mi tetszett, mi nem, bulival kapcsolatban, ami nekem ott valahogy elmaradt.
Első táborosként kicsit nehéz helyzetben vagyok, mert nincs összehasonlítási alapom, így mondhatnám, hogy minden meg semmi.
Azert megprobáltam az előttem szólokon túl összeszedni néhány gondolatot.
Ami igen:
-hogy minden táborozó gyerek rutyutyu volt
-Fehér Ági tarkabarka rokolyája
-Cibolya Kati pirossának minden árnyalata
-Lévay Zoli Fender Stratocastere
-Ákos puha izmai
-hogy Nándi igazán egy EEEEEEEEEEEEEEE!!!
-és, hogy a Balaton kétharmada még mindig hidrogén
Ami nem:
-hogy ez volt az első táborom
-Fehér Ági egynegyed szaltója (még most is szinkópában ver szivem ha eszembe jut)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, meg talán az, hogy ebben az egy hétben sokat nőtt az erdő!
Üdv mindenkinek
Sanyesz
Most sikerült végre neki ülnöm sulikeresni, költségtérítéses pótfelvételis buli jajj de örülök! Még van kerek kilenc napom kicsit remeg a kezem de nem létezik hogy ne jöjjön össze. Keresztapám valószínű fizet mindent én meg életem végéig törlesztek majd. Örülök hogy mindenki jól van és tényleg ránk találhatnának már elektronikusan is, én is jelentkezem amilyen gyakran csak tudok. Pussz
Eni! A frenetikus szekely csapat egyben, vidaman hazaert. Kiseröik se nagyon sirnak, hogy Kezdin kell lenniük. Remelem mihamarabb ranktalalnak uj barataink a neten is!!!!
hát tényleg mindennek vége és kezdődik előlről az üzengetősdi. Ettől féltem a legjobban. Mostantól jövő nyárig csak mint Pocahontas gondolok magamra. Remélem Jól vagytok, határon innen és túl és nemsokára látlak titeket. Apuka NAGYON hiányoztál főleg mikor Mándó énekelt és remélem téged is látlak még. Szoros nagy ölelés mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos nem saját, egy József Attila nevü füzfapoeta tollabol csuszott ki. Hat te ki vagy?
Közben a nagy hösök meg mar hazafele tartanak, hát fogadja öket haromszoros vivát, hogy már megint megcsinálták, hogy elfoglalták Diszelt, hogy gyöztesen térnek haza, és nem utolso sorban, hogy tul vannak rajta:))) De legnagyobb elismeresem Ancsát és Evelint illeti, mint legnagyobb kiralyokat, hogy megrendeztek az idei darabot!!!
Én próbáltam lezuhanni, de még ezt is elcsesztem. Hogy úgy mondjam, "észrevettek", amikor Diszel felett harisnyát húztam a fejemre és be akartam hatolni a pilotafülkebe. Pedig nagyon lopakodtam.
EN OLVASOM PETI EN IS ITTHON MARADTAM A FRANCBAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NINCS KISCSOPORT NINCS JO SOR<PROBA VELED <SZAMHABORU NANDIVAL ES MEG SOK MINDEN SAJNA:(((((((((((((((
Bar ezt valszeg mar a kutya se olvassa, en azert meg idebököm, az igazi indulás elöestéjén, tulajdonképpen, mint az utolso 2004-es tabori hozzaszolast, ami majd ezutan jön aug. 3-tol, az mar a 2005-ös tabor foruma lesz, amihez en ugye ezuttal nem fogok tudni erdemben hozzatevödni, ugyhogy irígyen, szomorúan es vesztesen elkotródom a pályáról. Azért érezzétek jól magatokat, szemetek... Idén nem számháborúzom, nem horkolok Nándi fülébe és még csak észre sem fog venni senki. Minek is élek még én ezen a földön...
Egy áruló szakadár, aki ismeretlen helyen elásta tábori hálózsákját, mint a csatabárdot.
Pirosszemû
Sok szárnyad alatt melengeted együgyû, szebbik szívemet. Már hullanak a legpirosabb almák, õk is visszagondolnak szemedre. Pirosszemû madaram, hol vagy? Bejártam Sok fekete földet utánad. Repülj csak, aztán gyere vissza. Én várlak és sokat járkálok az uccán, keresem piros nyomod a levegõben. Kavicsokat dobtam a folyóba, õ is itt hagy most engem. Oly magas házak közt élek, el is vesznék, ha nem vigyázna rám néhány itt felejtett éneked. Pedig szeretnék nagyobb lenni mint a házak, meglátnál messzirõl, amint szemem fölé emelt tenyérrel nézelõdök és szomorú vagyok. Pirosszemû madaram, hol vagy? Sok szép földet bejártam utánad.
Peti! Melyik napra varhatunk? Mert en nem hiszem am el, hogy tenyleg kihagyod... Mar latlak lopakodni. Halozsakot el se asd Kovasznan, ugyis eszreveszünk.... :) Na? Hány teljes nap van meg hatra a nem elöörssel utazoknak?
Olyan bolond vagy, szaladsz akár a reggeli szél. Még elüt valamelyik autó. Pedig lesikáltam kis asztalomat és most tisztábban világít kenyerem enyhe fénye. No gyere vissza, ha akarod, veszek takarót vaságyamra. Egyszerû, szürke takarót. Illik az szegénységemhez és az Úr is szereti nagyon és engem is szeret az Úr, nem jön soha nagy fényességgel, nem akarja, hogy elromoljanak szemeim, akik nagyon kívánnak látni téged. Nagyon szépen néznek majd terád, vigyázva foglak megcsókolni, nem tépem le rólad a kabátot
és elmondom mind a sok tréfát, mert sokat kieszeltem azóta, hogy te is örülj, majd elpirulsz, lenézel a földre és kacagunk hangosan, hogy szomszédunkba a szótlan komoly napszámosokhoz is behallik és fáradt, összetört álmukban majd elmosolyodnak õk is.
Kedves Táborozó Barátunk!
Fontos technikai tudnivalók és részletkérdések!21-én (csütörtökön) de. 9 óráig mindenkinek várjuk az úti csomagját sátrakkal együtt a
könyvtárban.
22-én (péntekeken) Fehér Ágnes és Bakos András 7 óra 40 perckor várja a táborozókat,
Hatvanban a pályaudvaron a jegypénztár előtt. DIÁKIGAZOLVNY!
Hatvanból a vonat 8 óra 2 perckor indul ezért mindenki időben legyen
ott! Budapestig mindenki maga veszi meg a jegyet
A Déli pályaudvarról 10 óra 23 perckor indul Tapolcára a gyorsvonat.
Az erre szóló jegyeket erdélyi barátainkkal kiegészülve együtt vesszük
meg a csoportos kedvezmény miatt.
Ha valami gondod van elérhetőségeink:Kocsis István
06 30 469 98 32
Fehér Ágnes
06 30 859 56 25
Üdvözlettel:
Kocsis István