Valamint haramiák landaríloznak. Uramisten! Én egy darab Haramia landradrírozásától sem tudok alvadni, akkor ott a képek meg a gyanútlan éccakai c járókelők mit szóljanak?
Hát valóban, végül is akik csak úgy világnap nélkül a múzeumokban éjszakánként járnak-kelnek, azok nem biztos, hogy jóban sántikálnak. Inkább Haramiák.
"Persze itt is közrejátszhat az eső rosszindulata, ami azért hátha nem lesz negativ elgondolásu." Megőrülök. A rosszindulatú csapadék, mely negatív elgondolású...
Ma éjszaka rendezik országszerte ugyanabban az időpontban a múzeumok éjszakáját. Ma este lesz. Ennek az a célja, hogy a múzeumban éjszaka sem kell félni. Mert volt egy film a Belfegor talán és ott haramiák voltak éjszaka ott és így elterejd, hogy ott éjszaka múmiák támadják meg a járókelőket. Debrecenben is lesz tehát komoly beatkoncertek meg ilyesmi. Remélem az eső nem mossa a feledés homályába a szabadtéri eseménydömbing lehetőségét. Délután vagy inkább koraeste azt tervezem, hogy a magyarországon élő de amúgy angliában dolgozó ám magyar barátommal biciklizünk egy kellemeset. Persze itt is közrejátszhat az eső rosszindulata, ami azért hátha nem lesz negativ elgondolásu.
"klónos vizzel. Aztán hideg medence sportszelleműeknek, és gyerek medence az ifjúságnak. Illetve buborékolós masszirozó kénes vízzel."
A buborékolós masszirozó kénes víz hagyján, de a "klónos viz" szókapcsolat eredményeképp néhány percre elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal. Mivel önfelett röhögés.
Remélem nem váltam emiat egyre növő, vizfoltokozó galériaalkotó Néger csoporttá, és megmarattam jólszituált Jugoszláv tudósnak. Aklár konversze cipő viselése is fennforgás lehetőségét hordozza ennek érdekében!
"Nem egyéniségem a hippi viselkedés és a galériába való tömörülés"
nem ugy, mint az egyre növekvő néger vizfoltokozó csoport viselkedésmód. Lerí róluk, hogy nem jólszituált Jugoszláv kutatók! (azaz nem decens docensek!)
Miután mentálisan megbizonyosodtam felőlle, hogy logisztikailag ura vagyok önmagamnak, ebben a felállásban kívánok dinamikusan várvavárt potimális pénteket.
Nem egyéniségem a hippi viselkedés és a galériába való tömörülés, így illendően szép jó reggelt kívánok. Megemlíteném, hogy Március azt írja a fészbukkon, hogy rövidesen az első magyar vuvuz ella készítővel készít interjút a vévévé frissrádió pőont hun, merthogy aki nem Bélavárosi, az úgy tudja hallgatni.
Kedves Ipanema Gé, én megpróbálnám beazonosítani, azt a videót, amiben ez a szép harmóniákban részesített zene felcsendül, és akkor ott a kommentek között biztos megtalálható a szám címe is. http://www.youtube.com/watch?v=oRDgVGHB6eM Itt, vagy az ehhez kapcsolódó videókban biztos ott van a megoldás.
Egyébként az eredeti kérdéshez, hogy "mi a nóta címe", azt tudnám írni, hogy itt visszanézhető a vb nyitó koncertje. Ha van időd és türelmed és tényleg érdekel, akkor itt vissza tudod keresni a kérdéses zeneművet és talán a címét is megtudhatod.