tényleg hülyeség mindent letölteni, már elég sokat ismersz, akik bejöttek közülük, azokat érdemes. persze tudom az ember hajlamos kutakodni, hátha talál valami gyöngyszemet, de arról előbb vagy utóbb úgy is értesülünk. ki kell írni mindent, a vinyóról meg törölni.
Az a helyzet hogy most erősen pucolom a gépet (ismét), mert semmit sem enged letölteni annyira totál tele van. De azt hiszem válogatni fogok. Nem mindent szedek le amit találok, és azt sem tudom eszik vagy isszák, hanem amit ismerek már. Meg amit ajánlotok. A videokat meg végképp elfelejtem...
Hát most hirtelen nem is tudom. Ami új volt és bejött: Gimmiku, Happysad, Orange Range, Fake, Antic Cafe. De az a helyzet hogy annyit hallgattam, hogy összekavarodnak bennem, nem emléxem ki kicsoda, és mit is csinált. Többször végig kell rágni magamat rajta, és akkor letisztul.
Pihenésképpen a régi kedvencek azért mindig napirenden voltak.
BUÉK mindenkinek így késve is. Már feltámadtam poraimból, bár még nem vagyok 100 %. Oolong is megmarad úgy néz ki.
Hogy így otthon voltam bezárva sokáig volt időm zenét hallgatni, bepótoltam a hiányosságokat. A rengeteg mindent amit letöltöttem végre meg is hallgattam. Hát...
Találtam néhány jót, de maradok a Buck Tick-nél és Atsushi-nál továbbra is. Őket egyszerűen nem lehet megunni.
egy 'szakadt visualos' klip Nightmare-től. a DEG óta tudjuk, mennyire nem hátrány, ha a gitáros fiúkák fölödtébb mutatósak, itt még a dobos is! (egy félvilágnyi fangirl a lábuk előtt...), az énekes pedig kawaii. bár azé' Yomi nem egy Kyo hangilag, de ehhez a zenéhez nem is kell több:)))
Ruka is beautiful fiúka, ráadásul pont úgy dobol, mint az öcsém (merev, szenvtelen, hűvős stílusban). de nem lehet mindenki Yoshiki, akinek majd leröpült mindig a feje:)))
Köszönöm! :) Véletlenül épp találtam egy letöltős linket Libido-hoz. :D
Igen az énekes, Yomi, akkora mint egy gyerek. Az összes többi tag, 10-20-30 centivel nagyobb nála. XD Érdekes japán dobosok nagyobbra bírnak nőni 180 centinél is. Az énekesek meg.... ( azt hittem a Kra énekesénél nincs kisebb, de Yomi még őt is "túlszárnyalja".) Amúgy Yomi a legfurcsább figura, elég hülye viccei vannak. Én félek tőle. hahaha...najó, azért félni nem...^^;
Oolong nem pártolgat sehovasem. Két hete nyomja az ágyat betegen. :( Most is csak épphogy felugrott a doki után, mert sajna otthon az anyukájánál nincsen neki se gép, se net... :(((((
jah, meg azt akartam kérdezni, hogy kell-e még ersekdora az utolsó Soft Ballet album a kollekcióba esetleg :D, mert épp némi file-sharingbe fogok kezdeni hamarost, és akkor majd pont arra ejtem a választásom...