Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Nem fogja tudni. Én Kunszenten érdeklődtem a KAZ-122 felől a BPF-086 sofőrjénél, nem tudta.
Többen vannak a buszokon, van aki valamely amelyik kollegát ismeri, van amelyiket nem.
A 021 valóban egy szellemjárat. Kb. 13:30-kor elkaptam Tasson, de jött, ajtó ki 1 utas le, és már tűzött is tovább. Éppenhogycsak meglett :)) Én amúgy Dunavecsére tippelem, mert egy hétvégén utcáról utcára átnéztem Soltot, Kunszentet, Tass-t, ott nem volt de 'vecsére nem mentem be. Vannak ott albás kocsik is.
Egyszer elautózok Soltra, aztán megkérdezem az első arrajáró buszsofőrt és ha nem küld el oda, ahova ilyenkor szokás, akkor talán okosabb leszek. KAZ-122 meg megint egy izgalmas kérdés...
Az egyik várhatóan Tiszakécskére kerül a selejtezésre váró AAK-735 helyett. Még az utolsó fényképeket el lehet készíteni, amíg nem késő. Amúgy nagyon szuper kocsi.
Ja, csak nem tudom feltűnt-e, hogy mióta beszabadult ide az MJT ellen-propaganda brigád, azóta valahogy a régi arcok nem annyira irkálnak ide. Pedig éppen most is tudnék mit mondani, de valahogy nem egészen tudom felvenni a topik fonalát azután, hogy már megint 3-4 hsz. terjedelemben szidtátok az MJT-t.
A C63 az tulajdonképpen 263, csak más a homlok/hátfala, valamint a motor típusa és az erőátvitelben is akadnak különbségek, de azok már eleve bevált gyártóktól lettek beszerezve. Valamint azok nem is 1-2 éves buszok már.
Nem mondta senki, de egy kicsit már kezd unalmas lenni az MJT szidás... Le lett írva párszor, hogy nem tökéletes, de azt hiszem egy egyedi darabnál ez nem meglepő. Később még változhat a helyzet pozitív irányba is.
Jaj szegény képviselő út, csodálom hogy nem csinálnak zsákutcát abból az utcából.
Amúgy a megyében számos ilyen volánbusz megálló is van, hát olyankor feljebb vagy lejjebb kell megállni, ez még nem is lenne ok (az már más kérdés hogy a tököm leszakad ilyen peronnélküli megállóban történő felszállásnál, de a MÁV-nál is van pár ilyen hely - 152-es 145/146-os vonal, ahol a sínkorona színtjéről kell fellépni a BZmot/MDmotra :((