36. Myhre, Thomas 2. Young, Luke 24. Fortune, Jonathan 3. Hreidarsson, Hermann 22. Powell, Chris 19. Rommedahl, Dennis 7. Kishishev, Radostin 8. Holland, Matt 20. Hughes, Bryan 10. Bent, Darren 17. Bartlett, Shaun
Substitutes 16. Andersen, Stephan 5. Perry, Chris 18. Ambrose, Darren 17. Spector, Jonathan 12. Lisbie, Kevin
whu:
1. Carroll, Roy 7. Dailly, Christian 5. Ferdinand, Anton 19. Collins, James 3. Konchesky, Paul 26. Newton, Shaun 20. Reo-Coker, Nigel 17. Mullins, Hayden 11. Etherington, Matthew 10. Harewood, Marlon 39. Aliadiere, Jeremie
Substitutes 34. Hislop, Shaka 6. Fletcher, Carl 30. Clarke, Clive 15. Benayoun, Yossi 21. Bellion, David
sajnos nem láttam, de abból amit Pardew nyilatkozott kiderült, hogy remekelt a csapat. Collins tehetséges tag, örülök, hogy végre szerepet kapott, persze Gabbidon sérülését sajnálom.
Horváth Feri? szerintem kritikán aluli az ürge, a sport1 leggyengébb láncszeme.
szombaton megint adják a meccsünket, jön a Newcastle.
Ja, amit a Horváth Feri összebénázott az elég kemény volt. A West Hamből csak Benayoun ismerte fel, ki is nevezte a mezőny legjobbjának. Mégicsak van valami köze Spanyolországhoz! Santander az majdnem Barcelona!
Nagyon jók voltunk, pedig erősen tartalékosan áltunk fel. Collins és Fletcher még egy percet sem játszott ebben a szezonban. Szegény Collinsnak rosszul kezdődöt, de aztán belelendült. Pardew észrevette végre, hogy a jobb oldalról sok gólt kapunk, mert Yossi nem tud védekezni, fizikailag gyenge, Repka meg ha előre megy nem ér vissza, ezért Harewoodot jobb oldalon egy kicsit hátrahúzta, hogy besegítsen nekik. Szegény Zamora, ez miatt az első félidőben nagyon magára hagyott volt, de a másodikban több támogatást kapott Harewoodtól és Etheringtontól, és az egész félidőt mi uraltuk. Fletcher szorgalmasan gyüjtögette a lecsorgó labdákat és Mullins most az előre játékban is egész jó volt.
Szisztok! A sport2-n lesz holnap az Everton meccs -- legalabbis a honlapjuk szerint. Nem tudja veletlenul vki, h kitol veszik at a kozvetitest? Kerestem mindenutt, de sehol se lattam, h barki is adna. Csak mert kulfoldon leszek, de jo lenne megnezni.