Az a szomorú helyzet, hogy amikor a viva+ kijelölte az 5 előadót, már akkor lehetett sejteni, hogy ezt bizony Ákos nyeri... Mivel rajongói szavazatok döntöttek, nyílvánvaló volt, hogy kb. a lemezeladások arányában oszlik majd el a végső sorrend, magyarán az Ákos fan-ok egyből rámozdultak a témára és forró dróton égtek... Ákos 20-30 ezer között ad el/lemez, az FF jó ha az ötötdét produkálja és még túloztam... :(( Sztem inkább egy szakmai zsűrinek kellett volna ítélnie, bár sok alkalommal már azzal is bajunk volt, bele lehetett kötni a "szakma" véleményébe is (kivéve: A.Zsiráf... :)).
Na mindegy, Ákossal egyébként nincs bajom, korrekt arc, de tény és való, hogy a Hűség c. izé...album, már nem sikerült "úgy". Ebben a "versenyben" jobban örültem volna az FF győzelmének, a Lamentation sokkal inkább megérdemelte volna, hogy az országot képviselje... Ráadásul most magyar nyelvű klip került ki, biztos esélye lesz...
Meglehet, ezzel Áki boy is tisztában van, a mai műsorban (Izé) az ő kívánságára ment le a Lamentation... :))
Na, hiányoztam?!
Tonex: Írtam, ill. végre elküldtem a levelet. (Remélem jól! :-)) Nem tudom mi ez a csütörtöki örjöngés itt, de én csüt-től nyaralok!!! Bi-biii...
Lev: Ezt/ ezeket tudtuk, de amúgy mi van? Lesz vmi. buli mostanában? Elmúlt a fejfájásod a tuti gyógyszertől? Megtaláltad a Fundangot? Miért "my mind?" - Ja, ez már elmondtad... :-)
Balthazar: Én senem tudom ki volt az A Chris meg TA biztos nem....de hát amúgy is én csak az SB végére értem oda:-(
TE FF-n hol álltál? Ezt akartam is tőled kérdezni a szigeten. Még jó hogy nem is volt alkalmunk talizni!:-)))
Tonex meg Brezol már képbe vannak, csak még mi nem ismerjük a pályát...szóval most már Együtt talán könnyebb lesz megtalálni őket nem? Főleg ha látjuk, hogy TA is ott van!:-)
Na BreZol? Mit szólsz a meghiváshoz? Van kedvünk menni? :) Amig ő eszmét cserél, mi meg iszogathatunk, akkorra már legalább jó időt mondanak! De milyen ez a P.O.??
Akkor most már biztos, hogy a FF-ot láttam az összes V.I.P. koncerten az első sorban tombolni, ahol persze én is ott voltam!!:))) Viccet félre téve, kösz Levente, hogy beírogatsz a fórumba!!!