Pontosan, sajnos még ebből a gyengén teljesítő csapatból is kilóg - lefelé....."pechünkre" az egyik tesztmeccsén lőtt egy mesterhármast, azóta is abból él meg.
Nem akarom bántani, de kevés ide...és még a "B"-be is.
+ Nem hinném, hogy minden idetévedő más csapat szurkolóját oltani kellene, aki kultúrált hangnemben néz ide....az, hogy a bíró meg mennyire volt korrekt vagy sem, bőven belefér....pl. szerintem sem fújt ellenünk a bíró (volt pár tévedése, ebből Tischler "lese" súlyosabb is, ami mondjuk főleg a partjelző hibája)
Nem bántjuk a játékosokat. Az ankéton sokan elmondtuk, hogy nem őket tartjuk felelősnek a helyzetért, hanem azt, aki ilyen pocsék keretet hozott össze. Könyves azért kerül gyakran terítékre, mert még ebből a szánalmas keretből is kilóg. Egyszerűen alkalmatlan az NB1-re. Nem tehet róla, ilyenek a képességei. A keret 4-5 NB1-es sok NB2-es képeségű játékosból áll + Könyves, aki az NB2-es szintet sem üti meg.
A bíró szvsz nem csalt, de még csak iszonyatosan ellenünk sem fújt.
Többször tévedett mezőnyben, két teljesen indokolatlan sárgát kiszórt nekünk, illetve nem bírálta felül a partjelzőjét Tischler (nem)-les helyzeténél, de ennyi.
1. A 11-es gyanús helyzetünk nem volt 11-es. Sárga sem spec, de büntető sem....
2. Az ellenünk befújt 11-es vita nélküli 11-es volt, a piros lap megadható volt, bár inkább sárga, és ekkor azért kérdéses (amit nem tudunk!), hogy Hegedűs miért kapott sárgát az első félidőben.
3. 2. piros lap - (az egyébként jól játszó) Sütő durva szabálytalankodása, az arcon könyöklés mindenhol piros lap, ráadásul emberre ment, nem is kérdés....ha egy kis esze is lenne a pályán, jó kis játékos lenne, így sokat árt a csapatnak.
pár játékosról vélemény:
Könyves - szánalmas, a másodosztály szintjét sem üti meg, egyszerűen nem értem mit keres(het) nálunk....az más kérdés, hogy én Hrepkát sem tartom a csapat számára hasznosabb játékosnak.....de ENNÉL a Könyvesnél még őt is előbb játszatnám.
Hegedűs - egy meccsből nem lehet leszűrni sokat, ma 2 bravúr mellett 1 idióta piros lap és több bizonytalankodás....egyszerűen nem értettem, hogy mire volt jó őt berakni, sikerült vélhetően az egyetlen megbízható játékosunk önbizalmát is elvennie ezzel - gratulálok a vénembernek (GARAMI TAKARODJ!!!!!!!)
Tischler: a gólja ellenére kihagynám a csapatból egy időre...nem játszott jól, iszonyatosan sok labdát elszórt, igaz, a gól az gól, és egy pontot ért...
Kanta: keresi önmagát hosszú ideje, pedig kellene a bentmaradáshoz...feltűnő, hogy mennyire nem bírja összefogni a csapatot, mennyire nem bír vezér lenni jópár meccse....
Pál: végre türhetően játszott, rá is szükség lenne...
Vukmir, Vuka: nagyot küzdöttek, jól játszottak, a csapat erősségei
Ladányi: kellemes meglepetés, lelkes és ügyes játékos
Nagyon kellene némi kreativitás a csapatba, én bizalmat szavaznék Nikházinak pár meccsre, hátha....csatár poszton meg Eppelnek is adnék annyi lehetőséget, amennyit Tischler kapott, hátha ő képes stabilabb játékra
Az nb1.hu(gy) szerint "A mérkőzés előtt Garami József egy megérzéstől vezérelve az addigi cserekapust, Hegedűs Lajost tette a kezdőbe." Én egész meccsen bizonytalannak éreztem, egyedül a kiállítása előtt volt határozott, de akkor is minek...
Már többedszer néztem vissza, így talán elég megalapozott lesz, amit írok.
Hegedűs sárgája egyáltalán nem volt jogos, vele szemben szabálytalankodtak. Ha viszont a bíró/partjelző szabálytalannak látta a kapust, akkor 11-est kellett volna ítélni, mert a 16-oson belül volt. Ennyit a következetességről.
Vuka esete 11-es volt, elérték a lábát. Lehet, hogy nagyobbat esett a kelleténél, de akkor sem kifelé kellett volna ítélni, ha feldobta volna magát. Zombori szerint nonszensz volt a szabadrúgás, mert azt ilyenkor nem lehet ítélni. (Erről jut eszembe: az ilyesmi nem műhiba???)
Hegedűs kiállítása jogos volt, de nem azért, mert a Vasas játékos gólhelyzetben lett volna, mert Szekeres ott volt mellettük (Hegedűs kifutása ezért is volt felesleges). Azért ért pirosat, mert felemelt lábbal repült oda késve.
Sütő kiállítása is jogos volt, én elsőre nem láttam a könyöklést, de visszanézve ilyesmiért mostanában pirosat adnak. Viszont ez az eset egyfajta következmény volt.
A tv-ben a végén Zombori is elismerte, hogy a Vasas rosszul játszott, a bíró pedig gyengén vezette a meccset. A többi bírói hibát most nem említem fel, mert abban többnyire egyetértünk.
Miért a bíró?A kapus teljesen feleslegegesen ütemkéséssel talpalta le Szilágyit aki már rég elrugta a labdát és két védő szorongatta!Inkább ennek a Hegedüs nevü cigány gyereknek köszönhetitek hogy nem nyertetek!A 11-es és mindkét kiállitás jogos volt,de 11-sig jobb volt az MTK!
Beismerem, hogy meghülyültem ettől a meccstől! Amikor végre billentyűt ütök, milyen sületlenségeket írok? Persze, hogy azt akartam leütni, hogy BIZONY TIZI volt! Többször visszanéztem.
Vizer nem hibázott. Nem tévedett. Szemérmetlenül csalt. Hegedűs ellen követtek el szabálytalanságot, amiért kapusunk sárgát kapott. Ennélkül ugye nem lett volna kiállítás.
Bár Hegedűs sárga lapja valóban tévedés volt, de ez nem befolyásolta a kiállítását, mert az egyből piros volt.
Ha egy szabálytalansággal gólhelyzetet akadályozol meg, akkor az piros, ha ezt még ráadásul a 16-oson belül követed el, akkor piros és 11-es.
Tischler esetében tévedett a partjelző, viszont Vuka esetét én sem láttam büntetőnek.
Szevasz! Ajánlom, hogy este, vagy bármikor nézd meg a felvételt, ismétlést, hogy aki tévén nézte, pont akkor sütötte le a szemét, mert az bizony nem volt tizi.
A bíróról: Hegedüs sárgáját én sem értettem, de a partjelzô jelzett ott valamit, nem tudom hogy mit. Vuka tizenegyese egyértelmû volt számomra - egészen addig, amíg nem beszéltem valakivel, aki tévén nézte. Azt modnta földabta magát. A Vasas tizenegyese jogos volt, mintahogy Sütô kiállítása is.
Vizer nem hibázott. Nem tévedett. Szemérmetlenül csalt. Hegedűs ellen követtek el szabálytalanságot, amiért kapusunk sárgát kapott. Ennélkül ugye nem lett volna kiállítás. Vuka esetében ugyanez történt, csak akkor egy tizi is járt volna a javunkra. Tischler bő méterrel a védőmögül indult, amikor 100 százalékos ziccerben les miatt megállította.
Ennyit erről a gengszterről. Nézük a mieinket.
Az első fél órát átaludta a csapat. Nyoma nem volt annak a nagy hajtásnak, amit ígértek. Utána viszont feljavultak, hajtottak és időnként még jól is játszottak.
Sajnos úgy tünik, cél a kiesés. Mert mi más oka lehet annak, hogy az egyetlen játékosunk, aki stabilan jó teljesítményt nyújtott az egész szezonban - Szati - kikerült a kezdőből. Remek húzás volt ezt utólag már könnyen megállpíthatjuk. Azt sem könnyű megmagyarázni, hogy egy olyan antitalentum, mint Könyves mi a búbánatot keresett egy percig is a pályán. Miért nem Hrepka kezdett? Tíz emberrel miért álltunk ennyire vissza? Tudható volt, hogy egy ponttal nem vagyunk segítve, akkor is menni kellett volna előre. Elegem van a beszari stílusunnkból. Hogy ma nem nyertünk, az legalább annyira Garami "érdeme", mint amennyire a bíróé.
Ilyen szemét és részrehajló bíráskodást még életemben nem láttam! Iratkozzunk le Veizerről!
Most nem a 11-esre gondolok, az jogos volt, onnann kezdve nem sok esélyünk volt... Azért olyat is láttam mnár, hogy ilyesmiért csak sárgát adtak, nem egyből pirosat (és akkor lett volna igazán érdekes az első félidei jogtalan sárga). Sütő szabálytalansága már következmény volt, elsőre azt is csk sárgának láttam, de lehet, hogy tévedtem. Viszont amikor a bíró hibázott, azt KIZÁRÓLAG A MI KÁRUNKRA TETTE!!! Egyetlen olyan esetet em tudnék mondani, ahol tévesen a javunkra ítélt volna...