1996-1999 összes Usa Ford szerviz infók. használandó szerszámok meghúzási nyomatékok, hibák leírása alkatrészkódok,hibakódók. A Ford motors company programja szervizei számára. Ezt használják kint a szervizek.
Én is jártam hasonló cipőben, egy garnitúra Mickey Thomson alufelnit jobb áron találtam, mint lemezfelnit. Az ET-szám, valamennyire rugalmas, a kerék középvonalát mutatja a kerékagy középvonalától mm-ben, tehát minél kisebb az ET, annál dögösebben kilóg a kerék a sárvédő alól. Szerintem bontóba, vagy törött hasonlóról hamarabb találsz vmi felnit, helyi gumis utángyártott lemezfelni listában nem találsz ilyet, ennek a tíz marhának mint mi, nem gyártanak.
Rick4! Szükségem lenne néhány alkatrészre. -jobb oldali tükör motorral -klíma nyomáskapcsoló -Hátsó ajtó gázrugók Nagyon megköszönöm ha tudsz segíteni! Illetve jelezd a fizetési feltételeket. konyak6@freemail.hu-n elérsz. Előre is köszönöm!
Dehogy unokatesomnak van letelepitve egy régi lakokocsija,abban vagyunk és nagyonjo , csak holnap mar megyünk a sracokert.itt a kemping mellett van a yachtclub ott vagyunk
Csak nem a Ramadában lazulsz? Én meg Almádiban lakom, Vörösberényben, úgyhogy én hívlak meg egy sörre ha felugrasz. :) A Skodához is van egy cimborám, ha itt helyben bármi gondod adódna, 10évig skoda szervizvezető volt, tele gyári szerszámokkal, alkatrészekkel.
Természetesen! Szállás sátorban, autóban ki, hogy akarja. A tábor helyen fedett padok vannak kb. 25 fő részére és egy norton kút. Más civilizációs ártalom nincs (csak a kocsik). Az esti zabálást, iszogatást úgy gondoltam, hogy a tábor fele menet bemegyünk Dabason valamelyik rohadt multiba és veszünk egy "kis" inni valót stb.
Azt még el kell dönteni, hogy bográcsos kaja legyen. Valami gyors lecsósfüstöltkolbászosszalonnástököstojásos cucc vagy pl. szalonnát, kolbászt süssünk.
A házi készítésű nyersanyagot beszerzem aztán szét dobjuk.
Én a bográcsos mellett vagyok!
De játszunk demokráciát és legyen a többség akarata.
A program a régebben kiírtak szerint. Az előrejelzés szerint jó idő lesz.