Karlsruhe (277 000 Einwohner), Sitz der höchsten deutschen Gerichte - des Bundesverfassungsgerichts und des Bundesgerichtshofes -, steht Mannheim in der Topographie nicht nach: 32 Straßen der ehemaligen barocken Fürstenstadt laufen fächerförmig auf das Schloß von 1715 zu. Die verkehrsgünstig gelegene Industriestadt besitzt einen umschlagstarken Rheinhafen.
Exi, akarod tudni mit ír a Tatsachen über Deutschland Karlsruhéról? Szerintem nem érdemes oda menni...legalábbis ez alapján....bár biztos jó nők vannak.....:-/
neked meg :-***** a kitartó rajongásért...ugyláccik már csak te maradtál...
nah.
ma beszereztem a Studentből az Aufgaben und Materialien zur kontrastiven Landeskunde Deutchsland c. jegyzetet és kivettem a könyvtárból a Tatsachen über Deutschland-ot....asszem rendkívül izgalmas kedd reggeli első óráknak nézek elébe :-/
bár a tanár egy pasi.....;-))))
csak egy volt, mert bementem korábbi infora :) onnan írtam :) ahelyett hogy függvényeket írtam volna a cellákba :))))
nem, jó voltam, és odafigyeltem...a tanárnéni mondta, hogy egy oldalt hagyjunk ki a füzetben, ahova felírjuk a fontosabb karaktereket, és mostmár tudom, hogy
az = az a shift 7
a : a shift .
a ( shift 8
és a ) shift 9