kedvenc dalom 2007-ből féltem tőle, mondván, ha valamit, hát ezt tuti nem lehet és nem is érdemes remixelni végül mégis sikerült, ez a kiadvány mégsem lesz a kedvencem:
video-radio edit: a klip alapján esküdni mertem volna, h újra felénekelték a dalt, ezért ezt vártam nagyon, de szerintem ez csak egy sima vágat, semmi új. de kár.
for girls: sikerült a lehetetlen! fasza!
for boys: ezért kár volt
album mix: ez minek?
instrumental: hát ez? vagy valaki karaokezni akar! na azt megnézném! björköt meg antony-t karaokezni! hahha!
innocence: sinden remix: ez meg mi? ott felejtődött az innocence kiadványról? nem is csoda, hisz ez a mix egy rakás sz.r!
na, elég lesz a volta bőrlehúzásból! a korábbi volta maxikon még voltak értékelhető dolgok, de ez már nagyon izzadtságszagú...
Rapidlink a dull flame of desire promohoz, de a rapid nalam allandoan leakad az ilyen nagy fileoknal mostanaban. Nem tudjatok, ennek mi lehet az oka? Vki vissza tudna tenni trackenkent? :) nem vicc! 1-1 filet meg le tudok szedegetni...
Kösz az elismerő szavakat, azóta egyébként belinkeltem pár björk ujságcikket is (ezek a weblapom egy másik részén tanyáztak eddig) szóval most már a björk-ös cuccaim egy lapra kerültek. Banner-t nemsokára küldök.
és köszönöm a bjork.hu belinkelését! eddig észre sem vettem! ha küldesz egy nem túl nagy méretű bannert (mint pl. a BjörkWiki-n a music.hu), felteszem szívesen!
a björkös oldalad máris megy fel a linkek közé :-)
Sziasztok, valamikor még az ősidőkben megkérdeztem itt a fórumon, nem tudtok -e valami jó Björk-poszter beszerzési lehetőséget. Azóta rájöttem, hogy a legjobb megoldás, ha magam készítek egyet digitálisan és azt majd kinyomtattatom.
Összevágtam tehát egy kb 150x90 cm-es képet, több nagy képből és wallpaper-ből,
(jelenleg még csak a wallpaper-méretű érhető el, de hamarosan letölthető lesz a teljes poszterméretű kép is és a paint shop pro-s projektfájl, ezeket most töltöm fel)
Sőt, épp most csökkentette le a HMV 16 fontra a Dull-t, úgyhogy át is cseréltem a rendelésemet az olcsóbbra (bár állítólag pre-order price-garantee van a HMV-nél, de inkább nem bízok benne). :)
Előrendeltem a Dull Flame-et HMV-től. Ez szerencsére most a megszokott 18 fontos áron van, és nem 23-ért, mint a Wander. Pkts-el együtt is 20.5 font, ami kb 6000 Ft lesz, ami teljesen jó nekem.
Ja, én utálom az ilyet, mikor az album első 3-4 dala jön ki zsinorban maxin, mert így az album rögtön elcsépelt számok hadával nyit. Arra meg pláne alergiás vagyok, mikor nyitó és záró számot adnak ki, mert azoknak pláne nagy a szerepük, ne legyenek már szétjáccott slágerek....