Audio CD-t másoltam ma úgy, hogy először "image drive"-ra, azaz fileba készíttettem a másolatot a Neroval (6.0.0.28). Ezután bele akartam kiírás előtt hallgatni a "másolatba", gondoltam, felmountolom az nrg-t, és meghallgatom a CD-playerrel. Na ez nem jött össze a Nero imagedrive-jával és az Alcohol120%-kal sem. Ez valami hiba lenne, vagy rendeltetésszerű? Van valami megoldás a belehallgatásra (az nrg-t kiírva CD-re a másolat tökéletes...)?
Nagyon megköszönném, ha valaki ajánlana egy olyan grabbelő programot, ami ingyen letölthető és az adott CD-n található összes audio-fájlt lehet vele grabbelni és mp3-ba konvertálni. Eddig az Audiograbbert és az Audiogogot töltötten le. Az Audiograbber jó volt, csak nem tudta grabbelni az egész CD-t. A teljes verziója sajnos nem ingyenes. Az Audiogogot letöltöttem, de le is töröltem, mert egy lóf@sz. Megnyitottam a programot és ki sem lehetett lépni belőle...
Ha nincs regisztrálva akkor szokott ilyesmit m?velni... asszem azokat a számokat hagyja ki amik atúsznak a következ?be, de ez nem tutti.
Keress egy másik grabbert. Biztosan tudnak ajánlani tucatnyit..Pl. a winamp-pro is elég jól grebbel, de a mplayerhez is van (ms-t?l letölthet?) plugin amivel mp3-ba grebbelhetsz.
Bár a win mplayer saját wma formátuma szvsz legalább olyan jó mint az mp3, és kisebb méret? az eredmény.
Mit kell csinálni akkor, ha beteszek egy Audio CD-t és át akarom másolni az audio-fájlokat a gépre? Belépek az audiograbberbe és csak a fájlok felét jelöli ki, tehát csak a fájlok felét tudom grabbelni és később mp3-má konvertálni. Mi a f@sz lesz a fájok másik felével??? Egyáltalán mi alapján jelöli ki az Audograbber azokat a fájlokat, amiket kijelöl?
Nem hiszem, hogy olyan lemezt adtak volna hozzá, amit nem tud megírni. (egyébként már írtam is a Yamaha lemezre régebben)
Megnéztem most a doksiját, és elvileg kéne írnia a High Speed CD-RW-t is.
2 kérdésem is lenne.
Miért van az, hogy az írom (Yamaha 3200) nem akarja megírni (sőt, egyáltalán látni sem) az újraírható cd-ket (még a saját yamaha cd-rw-t sem)
A másik pedig, hogy miért nem engedi lezárni a lemezeket, amiket írok? Itt egy kép, hogy mit ír ki:
Egyébként simán le lehet játszani a lemezeket ezután (tehát megírja rendesen), de miért nem lehet lezárni? Lesz ezért késöbb valamilyen gond a lemezzel?
Segítséget előre is köszi!
Ami avik vannak azok 703 mega 99%-ban ha bedobod a nero bal ablakába.
Ha nem és ettől jóval nagyobb akkor túlírni még mindig lehet. Ha ez sem segít (ez általában a régebbi rippeknél van)és a hang nem mp3-ban van hanem ac3 vagy 5.1-ben akkor ezt a hangot kikell venni egy progi segítségével, átkonvertálni mp3-ba és visszafűzni a filmhez. Rajtam ez többször is segített.
A mikéntjére http://free.x3.hu/macsman/ itt találsz leírást.
Ha ez sem jó akkor 800MB lemez vagy vágd ketté a filmet. :)
a kérdésem az lenne hogy miért van az hogy akét cd-s filmek általában 700 mega felettiek és a cd hivatalosan 700 megás. miért jó ez? dilettáns módon próbálgattam a határokat kitólni 730 megáig jutottam egy cd-n. azokkal a filmekkel amik ennél is nagagyobbak (avi) mit csináljak? csináljak belőle más formátumot? vagy van valmi trükk amivel ezeket is meg lehet írni? a cd íróm kapcsiból nem engedi a 730 megánál nagyobbakat és el sem indítja az írást. ez egy Lg48*16*48-as cd író. van valakinek ötlete?
köszi
Akó' jóvan, tehát nem valami tréfás kis izé...
Bár mondjuk a tűzfalon nem mehet át, a tehát tőlem innen azt csinál amihez kedve van, meg amit bír. (na, most majd jól letúrja az oprendszert!!!)
Csak hirtelenjében a piacokon kapható Mixrosoft Office 3000, meg win2001 és társai jutottak eszembe.
A Clone nem volt rossz, de én néhány problémát látok benne:
Az utóbbi időben igen ritkás volt a fejlesztése, a német hatóságk nagyon szorongatták (most települt át valahová, állítólag most majd menni fog, ki is jött egy új verzió). Szinte minden másolásvédelemmel boldogult, ha tudta az ember, hogy mi van a cédén, meg hogy ahhoz a bizonyos védelemhez mit kell a Clone-n állítani. Ezt kikerülendő léteztek profi front-endek hozzá, amik beállították a paramétereket, de ezeknek is nagyon leállt a fejlesztése, sőt egyesek még a lapjaikat is eltüntették a webről. Az új 4-es sorozatú colnehoz még nem láttam front-endet. Mondjuk nem is kerestem:-))))
Egy jó kis stuff cd-klónozáshoz. Van benne képkészítő, virtual-drive, cd-író. Magyar nyelvű, masszív. Néhány másolásvédelmet is tud szimulálni. A 120%-os verzió a komplett, meg van két heréltebb típusa is. Van egy kiegészítő is hozzá, Alcoholer néven ami elkészíti a másolni kívánt cd profilját, de ennélkül is használható úgy általában. csak komplett cd-k másolására használható. Felelhető szvsz a honosítóműhely honlapján, meg itt-ott warez oldalakon.
A clone nekem sem nagyon jött be, ez jobbnak tűnik.
A CloneCD egyszer mar fenn volt a gepemen, de valami miatt leszedtem. Ha jol emlekszem, osszeakadt valamivel vagy nem is tudom, mi baj volt vele. Nem vagyok Alcoholista, mi az? Mit tud?
Ez most nem kerdes, hanem valoban tapasztalat. Egy olyan audio CD-rol szerettem volna biztonsagi masolatot kesziteni, amelyen a trackok szamozasa nem 1-gyel kezdodik (egy dupla CD masodik lemeze, 11-gyel kezdodik a szamozasa, az asztali CD jacco ezt irja ki es a boriton is igy szerepel). A Nero, az EAC, a Feurio es a CDeX mind becsodolt. Vagy hibas TOC-ot jeleztek, vagy lefagytak. Vegul a Goldwave segitsegevel egyenkent begrebbeltem a savokat, de ez is csak az osi SONY CDU701-es CDROM-mal ment, a MITSUMI CR-48X9TE nem volt hajlando folismerni a lemezt. :)
Én most vagyok túl egy formattáláson mert egy trójai úgy átszabta az IE böngészőmet hogy lehetetlenné vált a használata még a wigwamos srácok sem tudtak segíteni rajtam, szóval nem kéne most megint egy trójai. :)
De ebben nincs legalábbis semmi jele.
Én a komap.ru.ru-ról, és kissé fura, hogy a winamp official siteja viszont semmit sem közöl róla. Jót röhögnék, ha valami szellemes trójai lenne beleágyazva. Amúgy működni működik és télleg elég csicsás.
A következő problémám van: az utóbbi időben nem tudok rendesen fölinstallálni CD-ről programokat, mert a folyamat közben kiírja, hogy XY fájlt nem tudja a CD-ről átmásolni. Nem a CD hibás (más gépen nincs ilyen probléma), viszont a CD-olvasóimra se gyanakszom, mert mindkettővel ezt a hibát produkálja. Ha van valakinek sejtése, mi lehet a problem, lécci mondjon valami okosságot! :-) Jelenleg ott tartok, hogy XP-reinstall, talán megzavarodott kicsit az oprencer (ezt támasztja alá még pár más jellegű probléma is)...
"Tényleg, honnan jött ez a winamp öt? A kettő+háromból?"
pontosan.
elvben a legjobb dolgokat hozták mindekettőből és született meg az 5.
Annyit már kipróbáltam, hogy ez nem fogja úgy meg a gépet mint a 3. Viszont ez is csicsás mint a 3. :)